zetor napsal:
Ty vole Mandy...Ty jsi fakt ****....
To je čerstvej vítr,Zetore.
Jakej čerstvej vítr....??
Já mám vítr leda v kapse....
Jakože je novej a neotřelej.Jeho vtípky jsou trefný a ty budeš trpět blahem.
Trefnej to možná ale novej ani ne, koukni na moje datum registrace jen jsem do teďka mapoval terén a na každého si něco zjišťoval, třeba Zetora toho jsem odhadnul hnedka a na Elefantech se to jen utvrdilo
Kasak napsal:
Konečně jsem se trochu zasmál.Zetor nechá bráchovi rozbít hubu,někomu se nemlží plexi,ostatně mě takyné,protože žádný nemám.Lekce srandy a humoru/Petře to se nedá nacvičit,to musí mít člověk v sobě/Raní sraní.Bolí mě břicho.
No,to vidím,že se to nedá naučit,když tobě na to nestačilo 40 let
Ještě,že je tady aspoň ten Emil a Zetor.kterým nemusím soustavně něco vysvětlovat
Tady některý individua dávají pořekadlu-je to jak házet hrách na stěnu-úplně jinej rozměr
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
zetor napsal:
Trefnej to možná ale novej ani ne, koukni na moje datum registrace jen jsem do teďka mapoval terén a na každého si něco zjišťoval, třeba Zetora toho jsem odhadnul hnedka a na Elefantech se to jen utvrdilo
Nemyswlel jsem datum registrace,ale jak dlouho se zapojuješ do tohoto vlákna a to tak dlouho není.Předpokládám,že Zetora znáš z elefantů.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Na země živitelku sme dycky jezdily celá rodina, já prolejzal traktory a kombajny, táta všelijaký zahradní vehenty, máma větnamce a děda nejradši dechovku v pivovarský zahradě.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
zetor napsal:
Nemyswlel jsem datum registrace,ale jak dlouho se zapojuješ do tohoto vlákna a to tak dlouho není.Předpokládám,že Zetora znáš z elefantů.