Kasak napsal:
V Úpě bude Krakonoš 12°.Vem si haj.zlák navíc.
V těch severních krajích je něco špatně
Jsem zastáncem toho,že se má chlastat pivo vařené v navštívené lokalitě.Všichni máte huby na spařenej jetel a chtěli byste Nektar z Ambrozie,dobytkove.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
V těch severních krajích je něco špatně
Jsem zastáncem toho,že se má chlastat pivo vařené v navštívené lokalitě.Všichni máte huby na spařenej jetel a chtěli byste Nektar z Ambrozie,dobytkove.
Ale jóó...máš pravdu...však Já vypiju i koze pití....
Kasak napsal:
****ák netřeba Krakonoš 12 je v poho, piješ piješ a najednou zjistíš že si už dost, ale sračku to nemíváme
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Libore znáš to- Strakonický nektar po.s.ereš hektar! Ježek pivo které bodne. Poutník pivo hrdinů . No a Krakonoš ten by potřeboval taky nějakej bonmot. Nicméně na berounský je i ten krakonoš lahoda
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Libore znáš to- Strakonický nektar po.s.ereš hektar! Ježek pivo které bodne. Poutník pivo hrdinů . No a Krakonoš ten by potřeboval taky nějakej bonmot. Nicméně na berounský je i ten krakonoš lahoda
Tak to jsi nepil Novopacký pívo....
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Souhlas s tim dudákem, to se nedá pít. Taky mi dlouho nechutnaly Svijany, ale už je to mnohem lepší Čemu jsem ale nepřišel a nikdy už na chuť nepřijdu jsou točený Krušovice a je jedno jestli 10 nebo 12, chutná to obojí stejně. Stejně hnusně...