Tady je jasne videt, jak ty novy pouzdra stoji za vylizprdel... Ale jinak pekna sestavicka
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
BURE napsal:
Tady je jasne videt, jak ty novy pouzdra stoji za vylizprdel... Ale jinak pekna sestavicka
Mám třetí od roku 2010, původní vydržel nejvíc. Nosím denně. Je to spotřebák, nutno to tak brát, bohužel.
R1200GS 08" je minulost >> ADV, HP2, 2V ???
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
Puvodni pouzdra z devadesatek vydrzela roky. Tohle, co vozi z Chiny nebo Mexika stoji za houno! Ja si nechal na Charge usit na zakazku z poradny kuze a mam klid...
Kolega koupil nějaké army zelené, nevím jestli Maxpedition??? A drží dlouho...
R1200GS 08" je minulost >> ADV, HP2, 2V ???
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
Maxpedition Single Sheath je v cordure uplne TOP! Ale kdyz chces kuzi, tak jedine nechat vyrobit neakyho profika...
Pánové podívejte, jak lze využit MT Leatherman .. odkaz je z vlakna od člena Plawa-Našinec v Arizoně ...od 5.minuty v MT v akci YouTube Video R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
No nedavno jsem s prekvapenim koukal, ze Victorinox spirit tool co mam je jako prislusenstvi BMW, samo s jejich znackou asi vedi proc
Aktualne 1250 GSA HP
Vnox je proste Vnox. Proste svycaracek. Kdyo chce pravej multitool, tak sáhne po LTM. A muze si tu kazdej mleckat, co chce! Kdyz proti Swiss Toolum postavim ST300 nebo Surge, je o vitezi rozhodnuto. Asi vim proc :-)
Upravil BURE dne 22.02.2018 07:26
servisak napsal:
Jj asi vedi. Je to takova fajn hracka jen skoda ze nema klip do kapsy.
to odkoukali odemne.
Tu pidiracnu tu propaguju uz roky je super.
mmch jsou tam imho jiny bity, nez u standardniho victorinoxu...
Upravil hicks dne 22.02.2018 08:58
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak já jsem trochu neobjektivní a ačkoliv bychom u nás v rodině napočítali asi 10 multifunkčních nožů Victorinox, v tomto případě jsem na straně Romana Bureše. Dá Vám Victorinox záruku 25 let a kdykoliv v té době multitool poškodíte, dokonce i vlastní vinou, dostanete výměnou nový (tedy pokud netrváte na opravě toho svého)? A pokud už se Váš model nevyrábí, dostanete nástupnický model? Leatherman ano, koupíte ho jen jednou a po zbytek života (min.25 let) Vás bez něj výrobce nenechá...
A co spojovací prvky Victorinoxu, které nelze dotáhnout, to jsou nýty? Je fakt, že na multfunkčních nožích Vnox mi nikdy nevznikla sebemenší vůle, ty ale nepoužívám jako nářadí. A občas zaberu fakt dost. Na Victorinox bych byl asi opatrnější, ale protože vím, že v případě poškození dostanu nový, nešetřím ho. Navíc není občas zbytí, sice občas Leatherman použiju i když bych si mohl vzít vhodnější nářadí (abych ho provětral a vyzkoušel v různých situacích), ale někdy je Leatherman to jediné co mám a musím prostě zabrat. Pokud časem vznikne drobná vůle, ale jinak je multitool OK, lze ji díky spojovacím šroubům odstranit...
Ted prekopavam barak k obrazu svemu. Az na elektrikarskej cajk mam vsechno kloudny v miste meho byvaleho bydliste, cca 120km daleko. Takze je ted SURGE, ST300 a OHT hodne v permanenci. A hlavne ty prvni dva dostavaji rachot jak prase a vse drzi. Tohle by ty srandovni zelizka na Vnoxech fakt nedaly... ;-) Kdo z majitelu Swiss Toolu dal jeho nastrojum poradnej cud? Nebo to jen mate pod sedackou bramboraka a fetite si s tim? Ale fakt uprimne. Preriznout provazek nebo odstrojit plasty z masiny, to fakt neni poradnej zahul... :-P
Já jsem to taky dostal jako dar, bohužel jsem nevěděl že to je takhle drahý a přibalil si to jako multifunkční nářadí když jezdím na bahně. No rozbil jsem to hned po prvním použití
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Novej napsal:
Já jsem to taky dostal jako dar, bohužel jsem nevěděl že to je takhle drahý a přibalil si to jako multifunkční nářadí když jezdím na bahně. No rozbil jsem to hned po prvním použití
Co jsi rozbil? Leathermana? Máš ho někde? Záruka je 25let a nemusíš mít ani doklad.