kaca napsal:
[quote]Medik napsal:
Hurá český národ potvrdil, co si o něm myslím.
Ovšem to bych napsal, i kdyby to vyhrál ten druhej geront. Hanba vítězům a ještě větší poraženým - občanům s volebním právem.
Nechápu, proč se tu kluci ještě sekáte, když bylo jasné, že stejně prohrajem, a je jedno jestli tam je Miloš a nebo Karel.
Podle mého to vyjde nastejno - pořád je to průser. Takže pěkně uděláme údržbu, aby jsme v případě nouze měli na čem emigrovat.
Špatná zpráva je, že není kam.
allroad napsal:
Je 19.03 h a na čt 24 je v přímém přenosu NÁŠ prezident, jednoznačně opilý. Nemůžu tomu ani uvěřit.
Umím přijmout prohru, ale s čím se nesmířím, že mě jako Čecha budou s tímto člověkem ve světě spojovata, házet do jednoho pytle. Ne tohle opravdu příjmout nemůžu.
No to co tedka předvedl je fakt extra třída-sem zvědavej na ten rozhovor ve 20:00 ten nám ještě ukáže.
... mno, taky ted v utery do Reichu ke kolegum pojedu nerad. Jejich prezident je totiz naprosto jina liga.....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
allroad napsal:
Je 19.03 h a na čt 24 je v přímém přenosu NÁŠ prezident, jednoznačně opilý. Nemůžu tomu ani uvěřit.
Umím přijmout prohru, ale s čím se nesmířím, že mě jako Čecha budou s tímto člověkem ve světě spojovata, házet do jednoho pytle. Ne tohle opravdu příjmout nemůžu.
No to co tedka předvedl je fakt extra třída-sem zvědavej na ten rozhovor ve 20:00 ten nám ještě ukáže.
... mno, taky ted v utery do Reichu ke kolegum pojedu nerad. Jejich prezident je totiz naprosto jina liga.....
No a to je přesně ono, já tam jedu v pátek, už tak si dělali se Zemana legraci...
S volbou většiny nemusíme souhlasit, ale musíme ji umět přijmout. To je demokracie. Zatím nám to moc nejde. V tomhle se poměrně značná část národa chová jako jelita. Až se to naučíme, vzory tady jsou, tak tu ta demokracie snad bude.
je pravda, my poražení se s tím musíme smířit, nakonec jsem v tom našel i to dobré. A to je, že Milouš je vlastně dokonalý představitel typického čecha, takže tam kam přijede, dostanou ve své podstatě pravdivý obrázek o tom, jak asi vypadáme a to je myslím dobré, nic neskrývat.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Začínám uvažovat, jestli by dostatečně ocenily kvality mé osobnosti Nakonec, korejky nejsou zase tak ošklivé, jenom bych asi doma dostal vycinkáno. Minimálně jsou tam ale silnice zánovní, bez provozu, radarů a jiných civilizačních vymožeností. Třeba se tam stihnu podívat, než úplněš vyměknu. Na GSsu by to bylo moc hezký
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
BIGR napsal:
Je mi smutno,že se opět ukázalo jaká je většina národa. Posměváčci co věří kecům a planejm slibům. NO TAK SI TEĎ TOHO AROGANTNÍHO ALKOHOLIKA UŽIJEME. A cirkus jede dál. Jen se vymění principál a jeho kámoši si naplní konta. Jestli bude z čeho...
Má ale jednu dobrou stránku. Vrchní amnestátor nemusí emigrovat.
Bigr - nejseš někde od Prahy ? Nepatříš do skupiny která považuje zbytek lidí v republice za nesvéprávnou spodinu? Tak mi to připadá když kritizuješ půlku národa která volila
vzdělaného Čecha , se všemi klady i zápory a raději bys tam viděl
Česko - Rakouského monarchu který neumí a neví o čem mluví.
Myslím , že vládnoucí strany by si z něho udělaly přitakávající loutku . I v zahraničí patří tomuto starému pánovi spíše úcta k jeho věku než vystupování. / viz prospané zahraniční sumity /
kde přesně píše BIGR o nesvéprávné spodině?
Pokud to přímo nenapsal , tak si to určitě myslí. Zamysli se nad jeho vstupem.
Bigra znam a svou reakci jsi pouze ukazal co jsi zac.
A kdyz vis co si mysli Bigr,tak urcite vis co si mysli Zeman a volil jsi ho proto,ze to s nami mysli dobre.Tak ted jsem klidnej!
Vevis - to jsem rád ,že jsi poznal co jsem zač.
Neurážím prezidentské kandidáty, tak jako někteří v tomto foru,
pouze konstatuji jejich jinak všem známé osobní vlastnosti.
Myslim,ze Bigr si o 60% lidi mysli ze jsou spodina asi tak jako si Zeman naivne mysli,ze bude prezident i pro ty 4 miliony lidi z tech spodnich deseti milionu,kteri ho nevolili.
VÍE PRD CO SI MYSLIM...
Ale to,co předvádí Zeman a jeho volební tlupa už od začátku je na úrovni nablblých fanoušků fotbalu ze vsi. A to na vsi taky bydlim. Prostě je to ostuda a ukázka jednoduchosti...
Ovšem v proslovu mě nejvíc pobavil nový termín. SOFTWAEROVÉ STŘELY NA KLAUSE.
Politika a náboženství jsou a vždycky byli svinstvo,takže se o tom nadále nehodlám bavit.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Spitfire napsal:
je pravda, my poražení se s tím musíme smířit, nakonec jsem v tom našel i to dobré. A to je, že Milouš je vlastně dokonalý představitel typického čecha, takže tam kam přijede, dostanou ve své podstatě pravdivý obrázek o tom, jak asi vypadáme a to je myslím dobré, nic neskrývat.
Začínám uvažovat, jestli by dostatečně ocenily kvality mé osobnosti Nakonec, korejky nejsou zase tak ošklivé, jenom bych asi doma dostal vycinkáno. Minimálně jsou tam ale silnice zánovní, bez provozu, radarů a jiných civilizačních vymožeností. Třeba se tam stihnu podívat, než úplněš vyměknu. Na GSsu by to bylo moc hezký
bobGS napsal:
S volbou většiny nemusíme souhlasit, ale musíme ji umět přijmout. To je demokracie. Zatím nám to moc nejde. V tomhle se poměrně značná část národa chová jako jelita. Až se to naučíme, vzory tady jsou, tak tu ta demokracie snad bude.
Az budou volby ferove (cti bez zamernych lzi a jinych lumparen) tak bez problemu uznam jakykoli vysledek. Tady zvitezila lez,podlost,pleticharstvi, buranstvi,kryptokomunismus, pomstychtivost,zabednenost,vychytralost,tupost. Asi tak..
prouky napsal:
Mě by zajímalo, co voliči Zemana od jeho prezidenování očekávájí, z jakého důvodu byl pro ně jednička
Nejsem zemanuv volič ale jsem za něj radši protože není odevzdaný přikyvovač... Prostě od něj čekám že si a nám nenechá nas.rat na hlavu...
TAKE IT EASY
Tak jsem dnes strávil den za volantem, byl jsem služebně ve Vídni...a oproti jiným služebkám mi to dnes za volantem pěkně utíkalo, jelikož bylo v rádiu co poslouchat Nechápu proč kolem sebe někteří pořád tak kopou...kdyby si kdokoliv z vás sundal ty růžové brýle kterými se dívá na svého favorita a zajímal se o oba kandidáty hlouběji, zjistil by že za moc nestojí ani jeden. Teď jeden z nich vyhrál a je to, rozhodně by nebyl výhrou ani ten druhý, o tom jsem přesvědčen. Na kampaň několika celebrit posledních dní nemám takřka slov a divím se jim, že to mají zapotřebí...případ Mádla a Issové před posledními parlamentními volbami by jim měl být odstrašujícím vzorem!
Rád bych podotknul k výše uvedeným obavám, jak se na některé z vás začnou koukat vaši zahraniční kolegové...že já s tímto konkrétně problémy nemám i kdyby seděl na hradě Mickey mouse. Lidi, se kterými přicházím do styku jsou povětšinou němci, ale taky znám několik holanďanů a třeba i rusů (mimochodem rusů velice přátelských, inteligentních a výborně vybavených několika světovými jazyky) To pro ty, co si o rusech všeobecně myslí, že jsou hloupí a neschopní. Ujišťuji vás, že všichni mají své národní ostudy a kontroverzní politiky. Ovšem Ti co znám si z toho umí dělat legraci a já si klidně zase budu dělat srandu ze Zemana, když bude důvod. Rozhodně však nemám obavu z toho, že by se kvůli Zemanovi změnil jejich náhled na mě.
Každý by měl umět i prohrávat a pokud někdo bere dnešní volbu za prohru, má dalších pět let šanci dělat něco proto, aby měli lidi důvod volit jinak. Kopání kolem sebe a strašení komunismem jak vidno už moc nepomáhá. Když vláda dokáže lidem podat, že její kroky jsou správné a že k něčemu vedou, lidi budou s ní.
Pro ty, co chtějí nějaký příklad, nechť si nastudují například vládní politiku Litvy nebo Estonska a jejich cestu z ekonomické krize a dluhových pastí.
Toť asi vše
Upravil MaO dne 26.01.2013 22:26
Hele mladej, žádná věda v tom není, jenom musíš bejt pořád tak trochu nach ca nej (Ruda Pivrnec na stupních vítězů.)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
... nemam problem uznat, ze Zeman vyhral. Jen me zajima, jak ted bude plnit ty sliby (kecy v kleci), ke kterym z pozice prezidenta nema zadne nastroje. Jeho vlada nas dostala do EU a NATO. Euro je soucast ratifikovane pristupove smlouvy, takze tu bude, at si ten eurohujer placa, co chce. A tak dale a tak dale...
.... nejake argumenty, ze to tak nebude?
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
A neurazilo vás, když Zeman veřejně deklaroval, že se od vás "odstřihl"?
Já jsem si tento koncept naší rozluky v kampani vymyslel. Já jsem ho doporučil a pan Zeman to respektoval. Nechtěl jsem, aby se předmětem kampaně stalo moje jméno.
Chcete s ním spolupracovat i nadále?
Stejně jako doposud. Pokud si bude přát, tak určitě. Byla doba, kdy jsem mu organizoval jako premiérovi všechny oblasti, tak počkám, jestli a co bude zapotřebí.
[url]http://aktualne.centrum.cz/prezidentske-
volby/clanek.phtml?id=769690[/url]
tak teď to Zeman popřel v rozhovoru s Moravcem, prý Šlouf lže, resp. nemluví pravdu
červenej Elf
mao napsal:
Tak jsem dnes strávil den za volantem, byl jsem služebně ve Vídni...a oproti jiným služebkám mi to dnes za volantem pěkně utíkalo, jelikož bylo v rádiu co poslouchat Nechápu proč kolem sebe někteří pořád tak kopou...kdyby si kdokoliv z vás sundal ty růžové brýle kterými se dívá na svého favorita a zajímal se o oba kandidáty hlouběji, zjistil by že za moc nestojí ani jeden. Teď jeden z nich vyhrál a je to, rozhodně by nebyl výhrou ani ten druhý, o tom jsem přesvědčen. Na kampaň několika celebrit posledních dní nemám takřka slov a divím se jim, že to mají zapotřebí...případ Mádla a Isové před posledními parlamentními volbami by jim měl být odstrašujícím vzorem!
Rád bych podotknul k výše uvedeným obavám, jak se na některé z vás začnou koukat vaši zahraniční kolegové...že já s tímto konkrétně problémy nemám i kdyby seděl na hradě Mickey mouse. Lidi, se kterými přicházím do styku jsou povětšinou němci, ale taky znám několik holanďanů a třeba i rusů (mimochodem rusů velice přátelských, inteligentních a výborně vybavených několika světovými jazyky) To pro ty, co si o rusech všeobecně myslí, že jsou hloupí a neschopní. Ujišťuji vás, že všichni mají své národní ostudy a kontroverzní politiky. Ovšem Ti co znám si z toho umí dělat legraci a já si klidně zase budu dělat srandu se Zemana, když bude důvod. Rozhodně však nemám obavu z toho, že by se kvůli Zemanovi změnil jejich náhled na mě.
Každý by měl umět i prohrávat a pokud někdo bere dnešní volbu za prohru, má dalších pět let šanci dělat něco proto, aby měli lidi důvod volit jinak. Kopání kolem sebe a strašení komunismem jak vidno už moc nepomáhá. Když vláda dokáže lidem podat, že její kroky jsou správné a že k něčemu vedou, lidi budou s ní.
Pro ty, co chtějí nějaký příklad, nechť si nastudují například vládní politiku Litvy nebo Estonska a jejich cestu z ekonomické krize a dluhových pastí.
Toť asi vše
Spitfire napsal:
Toť pravda, Temelín skoulel s Rakušákama šikovně, hlupák rozhodně není, projev tak za 3, důležité jsou výsledky