... nojo, to je taky fakt, ale jestli budou v budoucnu alternativy jako komunisticka Amerika, Spojeny Britsky Chalifat a podobne, tak zustanou akorat Rusove a Cinani. Do Svajcu se vsichni nevlezem..
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Bubak napsal:
... nojo, to je taky fakt, ale jestli budou v budoucnu alternativy jako komunisticka Amerika, Spojeny Britsky Chalifat a podobne, tak zustanou akorat Rusove a Cinani. Do Svajcu se vsichni nevlezem..
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Tri sestry, Edit Pilaf:
Dva jarní závitky, z misky to voní -
Rejžová placka, maso, zelenina, tuk
Stánků je zase víc, než bylo jich tu loni
A to jsem teda rád, no není mi to fuk
Neslyšel jsem, že by Číňan vybouch v autobusu
A ňákej alkohol si taky sem tam daj
Holky nechaj kompletní a neskrejou jim pusu
A hlavně ty závitky, ty vážně dobrý maj
A jestli se provalit má velká čínská zeď
Tak s tím dlouho neváhejte, ať už je to teď
Jinak nám tu za střízliva turbanová síla
Vysvětlí pod půlměsícem how to edit pilaf
Stěhování národů to bude ještě psina
Místní člověk ten se vždycky asimiloval
A jak to tak vypadá tak všude bude Čína
Těžko jiný závitky bych asi miloval
A jestli se provalit má velká čínská zeď
Tak s tím dlouho neváhejte, ať už je to teď
Jinak nám tu za střízliva turbanová síla
Vysvětlí pod půlměsícem how to edit pilaf
Značka Rockstar Energy Drink sa po vzájomnej dohode rozhodla pozastaviť spoluprácu s mladou cestovateľkou Katarínou Vrábelovou. Náročnosť trasy a celej cesty predčila očakávania a mladá cestovateľka v danej situácii nebola schopná spĺňať dohodu a podmienky spolupráce.
Vzniknutá situácia nás veľmi mrzí, a napriek všetkému si vážíme čas a prácu, ktoré nám Katarína v rámci svojich príprav a na začiatku cesty venovala.
Dúfame, že se jej sen podarí nakoniec uskutočniť a budeme Vás môcť informovať o pokračovaní jej cesty. Prajeme Kataríne veľa síl a šťastné kilometre, nech už bude kdekoľvek.
bluesbery napsal:
Jaka “ narocnost trasy a celej cesty“, kdyz se celou dobu vali v posteli.. ?
Náhodou v posteli je to někdy pěkná dřina... Raději se takových věcí moc nezúčastňuji... Jak je to s Tebou?
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Ivan napsal:
Já ty věci čtu a někdy i se zájmem. Ale ve svém věku, zkušenostech atd. si už mohu dovolit vlastní názor, vybírat přátele, nedělat tolik kompromisů atd. Sluníčkářem nejsem a mají možnost to poznat všichni bez rozdílu barvy nebo náboženství, kteří sáhnou na mne, mé blízké, majetek nebo práva. Je mi přes 50 a tenhle způsob myšlení a modely chování se mi osvědčily, jsem spokojený, vyrovnaný, obklopený přáteli, kterých si vážím a kteří si váží mne, nikoho jsem neokradl, jsem tolerantní a očekávám to i od druhých, ne opravdu nemám důvod můj způsob myšlení měnit...:-). Já za deset let asi nebudu mít k svému dnešnímu chování příliš výhrad. Ale mnozí, mladší a paradoxně možná i s vyšším IQ, si za dest let dost možná řeknou - "tehdy jsem se choval jako ****". No a tím vrátím k tématu vlákna - třeba si to řekne i Karatína...:-):-)