Milda_Km napsal:
Přátelé . Michal nastupuje v úterý do plnohodnotné práce v jedné fabrice!!! Veřejně děkuji i za Michala , který je naprosto nadšený, za pomoc Laďovi "ripper" , který se ozval a udělal vše co bylo v jeho silách a možnostech a vyšlo to !!!! Byla to akce kulový blesk. Díky moc !
Bob napsal:
Bohumile to jsem rád,že jseš doma přeju brzké uzdravení a aby sis mohl dát brzo klobásek se štamprdlů já si ho dám ted a jenom na tvoje zdraví.
Jsem rád, že dnes čtu lepší zprávy a vůbec celé toto vlákno ( zvláště pak sbírka ) ve mne vzbuzuje hrdost, že jsem členem takové bezva komunity, jako je bmwgs
ripper napsal:
Tož su rád, že sem mohl pomoct. Udělal sem co šlo a ono to vyšlo.
Teď už enom aby bylo Bohušovi líp.
Dobrá práce krajane , ..a Ty jsi Sobulák..
To má byt jako co? Skoro celý život sem bydlel v Kyjově, v Sobůlkách vlastně nikoho neznám. Posledních 10 let sem tam dojížděl na víkend, teď 1x za 2 měsíce...
a já už myslel, že Sobulák je nějaká krajová nadávka Dobrá práce chlape. O práci je všeobecně bída.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Takže mám všechny od Bohumila pozdravovat. Určitě je mu líp. Usmíval se, snažil se alespoň "posunkama" a gestama trochu vtipkovat, ale i tak to bude ještě běh na dlouhou trať. Než něco sám vyťuká na mobilu nebo do noťasu si ještě chvilku počkáme. ...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Takže mám všechny od Bohumila pozdravovat. Určitě je mu líp. Usmíval se, snažil se alespoň "posunkama" a gestama trochu vtipkovat, ale i tak to bude ještě běh na dlouhou trať. Než něco sám vyťuká na mobilu nebo do noťasu si ještě chvilku počkáme.
Milda_Km napsal:
Přátelé . Michal nastupuje v úterý do plnohodnotné práce v jedné fabrice!!! Veřejně děkuji i za Michala , který je naprosto nadšený, za pomoc Laďovi "ripper" , který se ozval a udělal vše co bylo v jeho silách a možnostech a vyšlo to !!!! Byla to akce kulový blesk. Díky moc !
ripper - paráda
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...