Hrabe_X napsal:
A ja zase nemam problem nazvat kohokoliv, kdo si narokuje to co mu nepatri, umyslne obtezuje a narusuje poradek, parazituje na ostatnich, vynucuje si prava, ktere jsou proti souziti lidi a porusuje zakony nazvat smejdem.
naprostý souhlas,tady slušný vyraz se míjí učinkem a je spíše tomu konkrétnímu k s míchu
a všude ve světě kde překročím hranice bez dovolení mě zatknou při horším případě (KLDR) zastřelí a tady se pohybují beztresně lidi o kterých nikdo nic neví
http://czunici.ra...
A co jste jako čekali?Že pro Vás ta slavná všemocná Unie a Nato něco udělají?Až skončí tahle vlna uprchlíků tak bude následovat další...to už ovšem budou uprchlíci těžce ozbrojeni....Taková armádička.No a a co pak ta Unie a Nato udělají?Zachrání Vás?Bojem na našem území.No na to se tedy těším.
vlastimil napsal:
A co jste jako čekali?Že pro Vás ta slavná všemocná Unie a Nato něco udělají?Až skončí tahle vlna uprchlíků tak bude následovat další...to už ovšem budou uprchlíci těžce ozbrojeni....Taková armádička.No a a co pak ta Unie a Nato udělají?Zachrání Vás?Bojem na našem území.No na to se tedy těším.
Vlastimile, jsi pesimista, ale musím Ti dát za pravdu...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Jasní utečenci před válkou
Ve Finsku také psali, že je nuda a zima a to zima ještě nezačala. Jsem zvědav, co se bude dít až začne mrznout, když se to do Německa valí stále větším tempem. Asi EU zakáže dětem tělocvik a dospělým kulturní akce a udělají z tělocvičen a sálů ubytovny.
Nám skopčáci diktují, že jsme na ně přísní a jim 1/3 "lidí" ze záchytných táboru zmizí a nikdo neví kam....
Jedním slovem je to "neudržitelný" a druhým "masakr".
Vlastimile už mi hledej teplé místo v base v Severni Korei, ať se mám kam schovat. Přijde brzy doba, kdy živí budou závidět těm mrtvým.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Jasní utečenci před válkou
Ve Finsku také psali, že je nuda a zima a to zima ještě nezačala. Jsem zvědav, co se bude dít až začne mrznout, když se to do Německa valí stále větším tempem. Asi EU zakáže dětem tělocvik a dospělým kulturní akce a udělají z tělocvičen a sálů ubytovny.
Nám skopčáci diktují, že jsme na ně přísní a jim 1/3 "lidí" ze záchytných táboru zmizí a nikdo neví kam....
Jedním slovem je to "neudržitelný" a druhým "masakr".
Vlastimile už mi hledej teplé místo v base v Severni Korei, ať se mám kam schovat. Přijde brzy doba, kdy živí budou závidět těm mrtvým.
No jistě,ještě budete vzpomínat na tu "Ruskou okupaci".Modlete se aby nás přišli zachránit ještě jednou"do třetice všeho dobrého".Ovšem pak bude na "uranu" narváno....
Mně to přijde jako blábol. Všechno do sebe zapadá, ovšem i díky tomu, že tam, kde by to nezapadlo, autor skutečnost lehce "ohnul". To je v propagandě celkem běžná metoda, já jí říkám "Jára Cimrman". Ale je fakt, že absurdní chování EU dává prostor nejrůznějším hypotézám a konspiracím.
... vždy až čas ukaže čo bola konšpiracia a čo nie, len vtedy to už byva dosť neskoro a vratiť sa to obvikle už neda!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.