Tak tak i v naših končinách lehlo hodně kamarádu. Já jsem tento týden zadaný milostivá objednala penzionek u Rejvízu tak tam zítra jedem na motorce pojezdíme po Jeseníkach přespíme zase pojezdíme a pojedem spokojeni domu. Jak již leta a velmi vtipně podotýkám Konovi musíš sem tam povolit uzdu aby potom lépe táhl. Prezzi krásně jse vypot.
hoj, a jede někdo v neděli do Bravantic na otevření Hančina Motobaru ??Na vyjížďku s něma nejedem bo to bude maras ,ale chcem projet nějaké cestičky kolem toho Mladecka a Kružberka v jakém jsou stavu.
Ahoj, predem vam musim pochvalit vyse vyjizdky, vypada to ze volite opravdu zajimave trasy. No ale pro me vic z jihu je to uz kus cesty k vam. Tak pokud by nekdo chtel navrhuju na sobotu ci nedeli neco kratsiho kolem toho naseho Brna Kus ja to jako odkaz snad nevlozim.
Tak sem to upravil aby z toho nekdo nemel koprivku, proste me to nefunguje jak ma.
Upravil Alf dne 01.10.2009 17:00
zhledem k tomu, že nás nadchlo Bramborobraní na Valašsku a Slovácku, rozhodli jsme se S Morankou že vás protáhnem na naší straně Moravy a při této příležitosti navštívíme Muzeum vojenské techniky v Mladecku http://www.kvh-de...vane-akce/ kde zrovna broběhne ukázka z jejich autoparku .Hlavní sraz bude na benzince v Odrách u výpadovky na Fulnek Loc: 49°40'12.342"N, 17°50'18.296"E v 10.00. No a protože zřejmě bude i bramborové počasí a vybrali jsme trasu pro kterou doporučujeme :
Ty vaše capora nemyjte, je to zbytečne!
Pojedete-li kterysy aj s baťohem, pořadně ho přyvažte!
Podotahovat a skontrolovat fše co by se mohlo cestu utřast a upadnut, ať sy vaš kamoš za vama nenapluje fsteky do helmy že co to z vas lyta.
Moc nejezte ať vam neňy s tych fajnych cest na blyťy.(pak dame cosyk do papuly)
A hlavně to předem nevzdavejte !
Tak kdo má v garáži, f šopje, ve sklepě, ve skříni, pod nebo v lůžku BMW GS jste očekáváni.
první zbírání zájemcu v 9.00.02 na pumpě tady
Prezenčka: Ja a moja roba
Czunici
3X
Prezi
vzhledem k tomu že to tady nefungovalo je to na http://www.motork...oto3034908
Upravil petr_t dne 01.10.2009 10:18
No zní to lákavě:-) Dokonce bych řekl, že jste mě i přesvědčili:-) Pokud mi do toho nic nevleze, jsem tam jak na koni...v sobotu v 9:00:02 už se těším:-)
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Aha...to jsem přehlídl...nevadí...tím líp...aspoň nemusím vstávat tak brzo Dobrá tedy...oprava...v 10:00:02 jsem v Odrách
Jinak kdyby jel někdo z okolí Zlína, můžem jet v grupě...sraz bych viděl na benzince v Bystřici p. Hostýnem (ve směru od Holešova je na levé straně tušim EurOil-ka) tak v 9:00 bych viděl odjezd odtud směr Odry. Kdo chcete přidejte se.
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...