Emilio: Tak mi řekni, vyplatí se vypnout Pink Floydy a pustit Novu Cinemu? Stojí to opravdu za to? Dark side of the moon vypínám jen s nevolí, varuju Tě!
Nemlží se mu protože do toho nefuní ... Ježiš tenhle záběr se sirkama mě přesvědčil .... budu si radši psát tady než koukat na tohle veledílo
Jestli máš rád pořady o motorkách, na Travel Channel HD je pořad kde jezdí týpek, sice na chopperech různě upravenejch ale po Americe a tak, a to je dobrej pořad. Tohle je hroznej pořad. "Slyšela jsem nějakej výbuch. Jeden". Hrůza
Ale jo... Ale poslední opravdu dobrej film s motorkama jsem viděl už dávno... Dva chlapi na chopperech (proč je sakra dobrej film o motorkách vždycky s chopperama?) jeli vysypat popel svýho kamaráda někam na nějaký skály... Jinak je to marnost Ještě Rambo dobře krotil, a v Terminatoru 2 dobře jezdil na Hondě nebo co to bylo, jinak fakt tápu a nenapadá mě titul, o kterým bych řekl - dobrý, tam to bylo věrohodný a v pohodě...
Sons of anarchy je dobrej seriál o motorkářích Na prima cool...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Shamway napsal:
a hlavne venca konopnik radil na sve 634?
Tywoe,tak to si mě připomenul moje mládí.....když jsem prvně byl v letňáku v 1983 na slunce seno jahody,tak od té doby jsem si tajně přál tři pade,jako měl venca.....Takovou dobu mě to provázelo až jsem jí měl.....žrala jaksviňa oproti klukům co měli simsony,mustafi a kejvy....ale já jí nepovolil......