Mr GS napsal:
abych řekl pravdu,tak mě to zase na druhou stranu docela překvapuje,že Alianz s tebou takhle jedná.Já s něma mám jen ty nejlepší zkušenosti a to ještě ze strany člověka,kterýho odškodňovali.Takže já jsem je stál jenom peníze a přes to ochota a jednání dost slušný
Ale jó...Alianz je co do jednání dobrej...ale Česká kancelář pojistitelů po mě chce 1970kč.
Když mi přišla dneska složenka,tak jsem volal do Alianzu a tam ochotná paní,že značku do databáze doplní a s ČKP to skusí vyřídit. Do dvou dnů,že mi zavolá....
Ale Alianz je prostě drahej....
Jo,ale divný je,že tě od Allianz sami neinformovali,že tam nemáš dodanou RZ...je to snad v jejich zájmu?
Taky nevim....i když od září mi taky ČPP nevolalo,že jsem jim nenahlásil RZ....
Zelenou kartu mám na VINko
No,tak v tom případě ti už pojištění platí,ne?Tak za co chtějí pokutu?
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
abych řekl pravdu,tak mě to zase na druhou stranu docela překvapuje,že Alianz s tebou takhle jedná.Já s něma mám jen ty nejlepší zkušenosti a to ještě ze strany člověka,kterýho odškodňovali.Takže já jsem je stál jenom peníze a přes to ochota a jednání dost slušný
Ale jó...Alianz je co do jednání dobrej...ale Česká kancelář pojistitelů po mě chce 1970kč.
Když mi přišla dneska složenka,tak jsem volal do Alianzu a tam ochotná paní,že značku do databáze doplní a s ČKP to skusí vyřídit. Do dvou dnů,že mi zavolá....
Jo,ale divný je,že tě od Allianz sami neinformovali,že tam nemáš dodanou RZ...je to snad v jejich zájmu?
No že tam neni RZ...Pokud jí ČKP v databázi nevidí,tak posílají hned složenky,ale pokud jsem to řádně platil tak Alianz by mi to měl vyřídit.
servisak napsal:
Zetore jakej máš na pátek časovej plán????
Je mě to šumák...cca. v 12:30-13:00 u Tebe...??
Vždyť jsi říkal,že mě můžeš vyzvednout v 15h u kasína?
Od Milana to máš sem,když moc,tak 1/2h
Snad ve 14:00...??!! Nie...?? Jsem myslel,že Tě vyzvednu a vemu do bytu a tam přijede Toli...
Jsme říkali dřív,ale pak jsem se tě ještě extra ptal,jestli mě teda nemůžeš vyzvednout v 15h.Jě ště jsem říkal,že pokud ne,tak to nevadí,že doma budu ve 14,ale ty jsi říkal,že to není problém a místo ve 14 doma,mě vyzvedneš v 15 u kasína od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
Mr GS napsal:
No že tam neni RZ...Pokud jí ČKP v databázi nevidí,tak posílají hned složenky,ale pokud jsem to řádně platil tak Alianz by mi to měl vyřídit.
Jo,ták...tak to by ti měli vrátit a není problém...tak se nerozčiluj,když něco nevíš od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
servisak napsal:
Snad ve 14:00...??!! Nie...?? Jsem myslel,že Tě vyzvednu a vemu do bytu a tam přijede Toli...
Jsme říkali dřív,ale pak jsem se tě ještě extra ptal,jestli mě teda nemůžeš vyzvednout v 15h.Jě ště jsem říkal,že pokud ne,tak to nevadí,že doma budu ve 14,ale ty jsi říkal,že to není problém a místo ve 14 doma,mě vyzvedneš v 15 u kasína
Aha aha..tak to jsme se nepochopili...a proč Tě teda mám vyzvedávat v 15h u kasína,když už můžeš být doma v 14h a třeba v 14:30 už můžeme rovnou jet s Tolim...??
servisak napsal:
Jsme říkali dřív,ale pak jsem se tě ještě extra ptal,jestli mě teda nemůžeš vyzvednout v 15h.Jě ště jsem říkal,že pokud ne,tak to nevadí,že doma budu ve 14,ale ty jsi říkal,že to není problém a místo ve 14 doma,mě vyzvedneš v 15 u kasína
Aha aha..tak to jsme se nepochopili...a proč Tě teda mám vyzvedávat v 15h u kasína,když už můžeš být doma v 14h a třeba v 14:30 už můžeme rovnou jet s Tolim...??
ne,to jsi zase ty nepochopil...nebo pochopil,ale pak ses na to vydělal a teď to hraješ do autu.
Samo,že když už je to celý domluvený jinak,tak teda budu doma ve 14...ale se.reš mě dob.ytku od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
pokud ti nevadí cca 10km zajížďka mužeš u mě nabrat Zetora ten tu nechá auto a pak pofrčíte pro Petra a v neděli obráceně.... Je mi to fuk
... servis a diagnostika BMW Motorrad
TOLI napsal:
Šulíni hlavně mi pak dejte vědět kdy a kde mám bejt když už sem si na vás vzal dovolenou.
No,to se musíš zeptat Zetora,to je plánovač jak pojď na mě z boku...a navíc si musí nagelovat vlásky a navonět se řádně,takže to se neví,kdy vlastně dorazí od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
TOLI napsal:
Šulíni hlavně mi pak dejte vědět kdy a kde mám bejt když už sem si na vás vzal dovolenou.
No,to se musíš zeptat Zetora,to je plánovač jak pojď na mě z boku...a navíc si musí nagelovat vlásky a navonět se řádně,takže to se neví,kdy vlastně dorazí
Hlavně,aby si nezapomněl voňavku od Armányho a pořádnej dežodorant.
Když je hlad,je i husa dobrá.
TOLI napsal:
No,to se musíš zeptat Zetora,to je plánovač jak pojď na mě z boku...a navíc si musí nagelovat vlásky a navonět se řádně,takže to se neví,kdy vlastně dorazí
to on určitě ne...to by dřív doma nechal hlavu
metroušek náš
Upravil Mr GS dne 28.02.2012 19:08
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
TOLI napsal:
to on určitě ne...to by dřív doma nechal hlavu
metroušek náš
Šulini...před 3-ma týdnama jsem rozbil dalšího Armaniho...já snad budu vydělávat jen na parfémy...
Toli a Mr GS : Tak jak teda vy ****i...?? Já jsem myslel,že když pojedu od Servisáka,tak ve 14:00 vyzvednu v kasínu Péťu...povezu ho k němu domu,nechám tam auto a ve 14:30 přijede Toli a tramtarárá...
se woe asi musíš domluvit s Tolim,jestli pro tebe zajede k Milanovi a pak sem nebo ty sem a pak i on.Mě to může bejt úplně ukradený,když musím být tak jako tak ve 14h tady,nie? od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ