TOLI napsal:
No a je to. Pak mi ještě napište kde je to u péťi. Nebo se mám v chrudimi zeptat? takovýho pacienta určitě budou všichni znát
Taky nevim...ale to bude nějaká léčebna pro choromyslné...už se doptáme...
to si piště vy buzištíři...já jsem tady ředitel a vás jsem měl za úkol sem nalákat,protože jste narušitelé intergalaktický rovnováhy a jste důvodně podezřelí z odcizení převaděče spojitosti....já jsem normální
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
TOLI napsal:
No a je to. Pak mi ještě napište kde je to u péťi. Nebo se mám v chrudimi zeptat? takovýho pacienta určitě budou všichni znát
Taky nevim...ale to bude nějaká léčebna pro choromyslné...už se doptáme...
to si piště vy buzištíři...já jsem tady ředitel a vás jsem měl za úkol sem nalákat,protože jste narušitelé intergalaktický rovnováhy a jste důvodně podezřelí z odcizení převaděče spojitosti....já jsem normální
Takže až tě budem schánět heslo je jasný: Zoltán!!! YouTube Video Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Máte každej svoji postel s povlečením,takže spacák nechte doma.Přezuvky si vemte,jsou tam koberce.Vždyť to víte,je to tam jako doma.Snídaně a večeře v ceně + uzená kýta,kterou si doplatíme.Sněhu je tam pořád dost,něco přes 150cm,takže lyžovačka v pohodě.Ovíkendu se má ochladit,tak to bude i trochu tvrdý,žádný bahýnko.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Máte každej svoji postel s povlečením,takže spacák nechte doma.Přezuvky si vemte,jsou tam koberce.Vždyť to víte,je to tam jako doma.Snídaně a večeře v ceně + uzená kýta,kterou si doplatíme.Sněhu je tam pořád dost,něco přes 150cm,takže lyžovačka v pohodě.Ovíkendu se má ochladit,tak to bude i trochu tvrdý,žádný bahýnko.
Kasak napsal:
Děkuji za vyčerpávající odpověď....
Asi jsem měl založit extra vlákno,tady je to za pět minut dvě strany pozadu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Jo jo, Kamílek přiletí až v pátek řikal mi to. Možná budu moct přijet až v sobotu ráno, ikdyž původní plán byl v pátek večer, záleží jak to bude vycházet časově.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.