07 nema ESA ani zvyseny vykon, to je az od modelu 08. 07 nema posilovac jak pise Vevis, 06 ano,par motorek z konce roku 06 uz jsem take videl bez posilovace.
Aktualne 1250 GSA HP
monty napsal:
Zdrvím neví někdo o dobrým GS 1200 Adventure? Aby to byl rok 07 a vejš?
proč 07 vejš? 06 ti nevoní? Já ji mám a zatím uplně bez poruchy...
07 už má 77Kw a ESA, Nevím to jistě ale myslím že se to v tom roce lámalo
to se pletes.
vyssi vykon a ESA ma 2008.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
xavier napsal:
07 nema ESA ani zvyseny vykon, to je az od modelu 08. 07 nema posilovac jak pise Vevis, 06 ano,par motorek z konce roku 06 uz jsem take videl bez posilovace.
+1
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
xavier napsal:
Přesně tak,
Zásadní rozdíl je, že se v srpnu roku 2006 se přestal montovat elektrický posilovač brzd..... Od září 2006 mají být motorky bez posilovače.
Já proto taky kupoval 07, abych měl jistotu, že ho motorka mít nebude......
Pája
monty napsal:
Zdrvím neví někdo o dobrým GS 1200 Adventure? Aby to byl rok 07 a vejš?
proč 07 vejš? 06 ti nevoní? Já ji mám a zatím uplně bez poruchy...
07 už má 77Kw a ESA, Nevím to jistě ale myslím že se to v tom roce lámalo
to se pletes.
tak to děkuji za radu a ještě bych se chtěl zeptat jak je to s kardany, kolik vydrží km a popřípadně kolik stojí jinej(repas)
vyssi vykon a ESA ma 2008.
Rozdíly do 8/2006 a od 8/2006 (tj. model 2007) - motory stejné - rozdíl ten, že na modelech 2007 je jen jedno čidlo teploty hlavy motoru (na starších jsou dvě).
Brzdy s ABS na 2007 jsou bez el. posilovače, na modelech 2007 byla možnost připlatit si za ASC (protiprokluz). Kardanové hřídele jsou stejné, koncové převody jsou jiné - jiný počet výstupků na talířovém kole pro snímání otáček, jiný průměr díry pro čidlo otáček.
Na modelech 2007 jiná novější grafika displeje (jen u obyč GS - Adventure již novější grafiku měl od 2006). Na modelech 2007 možnost snímání tlaku v pneu (RDC). Ke konci roku 2007 přibylo i hlídání servisního intervalu (nápis SERVICE na displeji). Snad jsem na nic nezapomněl
Upravil Tonda dne 06.11.2012 23:00
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Rozdíly do 8/2006 a od 8/2006 (tj. model 2007) - motory stejné - rozdíl ten, že na modelech 2007 je jen jedno čidlo teploty hlavy motoru (na starších jsou dvě).
Brzdy s ABS na 2007 jsou bez el. posilovače, na modelech 2007 byla možnost připlatit si za ASC (protiprokluz). Kardanové hřídele jsou stejné, koncové převody jsou jiné - jiný počet výstupků na talířovém kole pro snímání otáček, jiný průměr díry pro čidlo otáček.
Na modelech 2007 jiná novější grafika displeje (jen u obyč GS - Adventure již novější grafiku měl od 2006). Na modelech 2007 možnost snímání tlaku v pneu (RDC). Ke konci roku 2007 přibylo i hlídání servisního intervalu (nápis SERVICE na displeji). Snad jsem na nic nezapomněl
Ještě tam bylo hlídání výšky hladiny oleje v motoru. Je to vlastně stejný jak na novějším modelu
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Jo Milane, máš pravdu, na to přidání funkce hlídání oleje do BC jsem zapomněl.
A ještě jsem si vzpomněl na jiný spojky a vypínací tyčky spojek (do cca půlky roku 2006 jak u obyč GS, tak u ADV jsou spojky Sachs a novější modely už mají Valeo). Ale to už je nepodstatná věc z pohledu uživatele. A to je už asi fakt všechno
Upravil Tonda dne 07.11.2012 08:05
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
pokud hledate odolnej telefon, android, dualsim tak kamos si dneska koupil tohle masakr super i podle toho videa https://www.youtu...r_embedded Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
pokud hledate odolnej telefon, android, dualsim tak kamos si dneska koupil tohle masakr super i podle toho videa https://www.youtu...r_embedded
Shreku to je taková číňička,valí to z jedné fabriky a dávají tomu logo... ...odolný TOP jsou sonim , ty ti garantujou když jakkoli rozbiješ do 3 let...daj novej,odzoušeno. Odolnej CAT je super , ale váha,cena...když už odolnej,tak tak bude kapacitní dotyk takže jen holou rukou,což zas jako outdoor nebude hitparáda furt rukavice dolů atd...
Upravil Milda_Km dne 08.11.2012 14:44
ten CAT je univerzalni telefon, vim ze sonni dela nejodolnejsi telefony s vojenskym certifikatem , ale ver ze tohle nema jen nalepku odolny telefon s tim dotykem mas pravdu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček