Ono je i mimo mísu srovnávat tyhle naprosto odlišné motory.Fanda neměnil spojku ale pouze spodní hydr.váleček.Ten německý je opravdu na ****.Motor lc8 je sportovní a dost otáčkový.Zajímavé je i to že jedimenzovaný až na 160 koní a ve své třídě je zhruba o 20kg lehčí než večkerá konkurence..
Ono je i mimo mísu srovnávat tyhle naprosto odlišné motory.Fanda neměnil spojku ale pouze spodní hydr.váleček.Ten německý je opravdu na ****.Motor lc8 je sportovní a dost otáčkový.Zajímavé je i to že jedimenzovaný až na 160 koní a ve své třídě je zhruba o 20kg lehčí než večkerá konkurence..
Pochopil jsem něco jiného,fakt jsem se málem pochcal smíchy když jsem si ted přečtl PM.Někteří tady jsou opravdu slabších nervů..
Od: bluesbery
Text: RE: qwerte
jsi mi u prdele, jen jsi dokázal že jsi ZBABĚLEC (zřekmě všichni od ktm) ,který se skrývá za anonymitu webu. kurvit debatu z příšeří umí každá SRAČKA.. až se někdy ukážeš in natura, můžem si pohovořit. Jinak jsi u mne NAPROSTÁ NULA, na kterou nemíním už reagovat..
qwert napsal:
Kdybys s tvou motkou jezdil jak Fanda tak nenajede ani 20000..
Kupoval jsem motorku bez dolozenych km.Nakonec se ukazalo,ze ma mozna najeto i vic.Krom bezneho jezdeni po silnici i v terenu ma za sebou 1XL rally,2x krocana,1x twinduro,4x Albanii atd.Vim ze to neni zadnej extrem,ale resit tady problemy v 30000t.km je trochu mimo misu!
ale prd.. ten motor nema nijak zazracne parametry... ani vykon, ani spotrebu, ani kroutak, ani teziste, nic....
motor je jednoznacne jedno z slabych mist 990ky.
mozna kdyz ted obcujete s tema indama, ze zaplati poradneho motorare?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pochopil jsem něco jiného,fakt jsem se málem pochcal smíchy když jsem si ted přečtl PM.Někteří tady jsou opravdu slabších nervů..
jsi mi u prdele, jen jsi dokázal že jsi ZBABĚLEC (zřekmě všichni od ktm) ,který se skrývá za anonymitu webu. kurvit debatu z příšeří umí každá SRAČKA.. až se někdy ukážeš in natura, můžem si pohovořit. Jinak jsi u mne NAPROSTÁ NULA, na kterou nemíním už reagovat..
hele Sasa je v pohode.. jeden z mistnich, co jsou fakt v poho...
jinak coto, ze pouzivas BMW styl argumentace? za tech par poslednich let to tu par Oanzovych kuzi fakt tezce nezvladlo.... jakoze fest vyhrozovali a cheli s prat.
17 cm
jinak coto, ze pouzivas BMW styl argumentace? za tech par poslednich let to tu par Oanzovych kuzi fakt tezce nezvladlo.... jakoze fest vyhrozovali a cheli s prat.
No Sasa už zjevně moc v pohodě není. A kdopak s oranžových se tu chtěl prát? Povídej a přeháněj..
No Sasa už zjevně moc v pohodě není. A kdopak s oranžových se tu chtěl prát? Povídej a přeháněj..
petr11 a jeste jeden.
ale kvuli cemu... odsuzoval jsem topeni kotat, on se nejak zminil, ze jeho pribuzny to taky snad delaji.. ani jsem nic moc nerekl a mel jsem ho zakousnutyho v lejtku a nesel skoro setrast.
a pak jeste jeden... a to jenom do ceho jsem byl namocenej ja. vis sam, ze jsem viditelne mirumilovna. nekonfliktni osoba.
...
jses tady za delsi dobu fakt snad prvni KTMisa, co to bere s nadhledem. Nakonec i ten vas novy vlada-adv je hotovy pacifista
17 cm
na foru je kazdej frajer s plnou nadrzi...
17 cm
Pokud vim,tak nedavno se tady jeden chtel prat,kdyz MR GS nazval jeho manzelku jeho starou.Ale nechce se mi to hledat!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Pokud vim,tak nedavno se tady jeden chtel prat,kdyz MR GS nazval jeho manzelku jeho starou.Ale nechce se mi to hledat!
jj....
17 cm
Hixi já to s nadhledem beru ale budu muset ubrat protože tu máte některé trochu psychicky slabší jedince kteří to už nedávají.Na druhou stranu tu máte několik fajn týpků kteří pochopili zač je toho kardan a chápou že si tady děláme jen prdel.
No třeba si někde všichni spolu zajezdíme,zachlastáme a zasmějeme se tomu..
ale kvuli cemu... odsuzoval jsem topeni kotat, on se nejak zminil, ze jeho pribuzny to taky snad delaji.. ani jsem nic moc nerekl a mel jsem ho zakousnutyho v lejtku a nesel skoro setrast.
a pak jeste jeden... a to jenom do ceho jsem byl namocenej ja. vis sam, ze jsem viditelne mirumilovna. nekonfliktni osoba.
Mily Hicksi,
po Tvem,jiste svalnatem a dobre tvarovanem,lytku jsem nikdy netouzil,ale to si myslim,ze bylo v Tebou zminovanem vlakne vycerpano dostatecne: http://www.bmwgs....rowstart=0
proto bych te chtel pozadat,aby sis muj nick prestal brat do svych ust,dekuji ti za to,protoze nechci a nebudu na Tebe reagovat.
Co se qwertovych prispevku tyce,rozhodne nejsou nejakym hlasem "oranzovych",i kdyz se o to casto a rad snazi...
Dekuji za pozornost,dovolte mi odejit.
Edit:teprve ted jsem si vsiml Tveho noveho podpisu...musim,ac nerad,konstatovat,ze pravdepodobne poprve s Tebou musim bezvyhradne souhlasit!
HOWGH
Upravil Petr 11 dne 29.02.2012 08:46
Petr 11 napsal:
Mily Hicksi,
po Tvem,jiste svalnatem a dobre tvarovanem,lytku jsem nikdy netouzil,ale to si myslim,ze bylo v Tebou zminovanem vlakne vycerpano dostatecne: http://www.bmwgs....rowstart=0
proto bych te chtel pozadat,aby sis muj nick prestal brat do svych ust,dekuji ti za to,protoze nechci a nebudu na Tebe reagovat.
no uznej, ze jako odstrasujici pripad jsem te musel pouzit
je fakt, ze se asi slusi dodat, ze od te doby myslim nic nevyvedl a je slusnym skoroBMW diskuterem
17 cm