Prokousat se tím rádoby poetickým marastem dá docela práci, ale ta nejzásadnější informace v posledním odstavci opravdu je.
Začínám mít smutný pocit, že Hicks měl pravdu a že už o ní taky možná nikdy neuslyšíme. Každopádně, mi tohle její doznání připomnělo jedno lidové pořekadlo, o hladovém co mu trvá sr*ní.
Prokousat se tím rádoby poetickým marastem dá docela práci, ale ta nejzásadnější informace v posledním odstavci opravdu je.
Začínám mít smutný pocit, že Hicks měl pravdu a že už o ní taky možná nikdy neuslyšíme. Každopádně, mi tohle její doznání připomnělo jedno lidové pořekadlo, o hladovém co mu trvá sr*ní.
proste koureni muslimova falu je zabavnejsi, nez nejaky trapny cestovani
Emil by mohl vypravet...
Upravil hicks dne 29.08.2013 20:25
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
no tvl, to jsou kydy. To se neda normalne cist.
Upravil Spitfire dne 29.08.2013 20:32
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Medzi všetkými, čo sa ozývali sa však ozývali aj ľudia, ktorí chceli mať zo mňa iba svoje vlastné profity, odhalenie faktu ma vždy stálo veľa. To sú dnes ľudia, ktorí na mňa nepovedia pekné slovo.
Říká se, že Hemingway psal zásadně sťatej pod obraz a dotáhl to až na Nobelovku, ale v tomto případě děvče dokazuje, že zhulenej by rozhodně nikdo psát neměl Nicméně jsem to tedy přečetl a pokud jsem z té hromady balastu dobře pochopil tak :
1. Nějaké rodina v Sudánu teď chodí voháknutá v Compaňeru, trilaminát se v těch častých sudánských lijácích zřejmě šikne
2. Motorka je taky fuč.
3.Můžou za to všichni ostatní, jen ne ona.
4.Cestovatelé co si profesionálně připravují a zajišťují cestu, jsou nuly bez nadšení a cestovatelského srdce. To jediné správné je vyrazit s holou pr... a doufat, že mi někdo něco pošle.
5.Psát čtivé cestopisy je pro blbce a sponzory, to jediné správné je popis nitra vlastní duše při stanování v Tunisu..event. doplněný vypouštěním bublin z bublifuku pro ještě větší psychedelickou atmosféru.
No, je vidět, že to má holka dobře v hlavě srovnaný, po přečtení výše jmenovaného, jí toho Mustafu docela přeju, možná jí realita pomůže rozsvítit
GS 1200 R Adventure
Říká se, že Hemingway psal zásadně sťatej pod obraz a dotáhl to až na Nobelovku, ale v tomto případě děvče dokazuje, že zhulenej by rozhodně nikdo psát neměl Nicméně jsem to tedy přečetl a pokud jsem z té hromady balastu dobře pochopil tak :
1. Nějaké rodina v Sudánu teď chodí voháknutá v Compaňeru, trilaminát se v těch častých sudánských lijácích zřejmě šikne
2. Motorka je taky fuč.
3.Můžou za to všichni ostatní, jen ne ona.
4.Cestovatelé co si profesionálně připravují a zajišťují cestu, jsou nuly bez nadšení a cestovatelského srdce. To jediné správné je vyrazit s holou pr... a doufat, že mi někdo něco pošle.
5.Psát čtivé cestopisy je pro blbce a sponzory, to jediné správné je popis nitra vlastní duše při stanování v Tunisu..event. doplněný vypouštěním bublin z bublifuku pro ještě větší psychedelickou atmosféru.
No, je vidět, že to má holka dobře v hlavě srovnaný, po přečtení výše jmenovaného, jí toho Mustafu docela přeju, možná jí realita pomůže rozsvítit
Konecne jsem se dneska poradne zasmal, ale bohuzel to sedi jak prdel na hrnec...
Maiali nel Fango!
Ja bych ji zas az tolik neodsuzoval. Ona je proste jina. Komu se to chce cist, ten to precte, komu ne ten se na to vyprdne. Ja jsem si to se zajmem rpecetl a potvrdil si ze to nema ani hlavu ani patu tak jak to ostatni co jsem od ni cetl. Na zacatku jsem drzel palce, protoze jsem si myslel ze to je hezky napad a ze to i dotahne do konce. Nadseni ze zacatku nechybelo, bohuzel casem mi to priso jako nekonecne protahovani zacatku cesty. A to jak to dopadlo je uz jen nasledek. Podle me je to katastrofa. Mam pocit ze chtela proste "duchovni cestu" a tomu odpovidali i prispevky. Jenomze nevim proc si myslela ze toto je to co lidi chteji. Ale budiz, ja ji to za zle nemam. Jen je to proste styl psani, cesty, ktery vyhovuje min lidem a pokud by si nastavila ocekavani spravne (tedy ze mainstream nebude ta cilova skupina), tak by se vyhla rozhorceni. Mainstream ale nebyl prekvapen ze skoncila... A myslim ze na takovou cestu se bez podpory "mainstreamu" neda vydat, tedy pokud to nechce udelat jak Igor.
Je jen zajimave ze tan to dokazal v tichosti. A myslim ze je dost takovych co si tu svoji cestu proste odjedou bez zbytecneho kriku kolem. Druha strana jsou pripravene cestopisy - LWD/LWR... Nekomu se nelibi, postrada to to supr dobrodruzstvi kdy "hlavni hrdinove" jdou pousti bez zachranne site. Jenomze pak by nebyla kvalitni kamera, strih a tak dale. Takze vsechno ma neco do sebe - Ja si rad cestuju, ale rad se i podivam na cestopis typu LWD/LWR (nene, moto cestou necestou fakt ne, ale to je jina story ). Jsem tedy vpodstate mainstream. A myslim si ze pokud chci cestu medializovat, mit sponzory a vyrazit bez vlastnich penez, je blahove domnivat se ze nepotrebuju udelat kompromis, ktery obnasi nejakou cast ktrea je komzumovatelna sirsim publikem.
Tot muj nazor. Katarina ma muj obdiv ze se na to vydala, ze nalakala sponzory, sponzori maji taky muj obdiv ze sli do nejistoty a pokud darovala veci Sudanske rodine, tak budiz, jeji rozhodnuti a nasledky (nahata cesta domu, penalizace od sponzoru, nebo co ja vim co) si proste ponese ona. V konecnem dusledku je to mezi ni a sponzorama jakou to bude mit dohru. To ze sklamala X lidi co ji verili a to ze X lidi od kterych ocekavala ovace sklamalo ji, to uz je jen kruta skutecnost.
Nezbyva nez poprat at se ji dari, protoze jak tak koukam na zpravy, v muslimskem svete se nam to porad nejak nemuze uklidnit a mozna to tam bila holka s cervenyma vlasama muze mit casem tezke.
Moto Girl Trip - Katarína Vrábelová
Ahojte vsetci..
pocas poslednych dni som si zlizavala vsetky negativne komenty a prispevky, ktore ovplynuju cely moj zivot. A rozhodla som sa ukoncit vsetku negativitu a katastrofu, ktoru si zlizavaju aj ludia, ktori za mnou stoja.
Trip som zacala zo srdca a nikdy som necakala, a nepriala som si, aby sposoboval utrpenie mne a vsetkym ludom, ktori si to nezasluzia.
Ti, ktori su " moji " si ma najdu. Ti ostatni vyhrali.
Ludia ma tlacili priznat, ze na to nemam. Prejst Afriku, ci cely svet dokaze kazdi kto sa rozhode. Tazke dni, komplikacie na ceste, samota, hlad, ci smad, bezmocnost, jed a strach dokazeme prekonat vsetci. Ak na nieco nemam, tak je to to co sa deje teraz. A to priznavam otvorene.
Urobila som jednu velku chybu, ze som do tripu vlozila samu seba, so vsetkym co som mala a mam. Stratila som vela, a to malo co ostalo, je cas zacat strazit.
Pre tych ktorym mozem pomoct ohladom informacii a skusenosti, ktore mam do dnes je tu moj mail : katarina.vrabelova@gmail.com
Vsetci partneri, dostanu svoje produkty spat ako znela dohoda, zapozicane veci vratim tiez podla dohody, peniaze ludia maju spat a ti co nemaju budu mat v priebehu niekolkych dni.
Dakujem tym, ktori bojovali so mnou. A dakujem aj tym druhym za tazke chvile, ktore ked nas nezabili, mozno nas do buducna posilnia a minimalne prinutia mysliet dva krat, o vlastnej cene a cene svojho sna a ceste k nemu.
Webka bude fungovat dalej.. tak ako sa bude dalej cestovat, minimalne okolo Egyptskeho komina..
FB stranku nema vyznam ponechavat, prinasa viacej utrpenia ako radosti.
Dakujem vsetkym, co boli a su somnou verim, ze ma chapu.
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/