Taky tu jsem jednou za čas a dobré zprávy se čtou nejlíp,co víc dodat když to tu řada lidí vyjádřila perfektně.Myslím že to mladému dá celkem dost do života
Tak jsem rád, že to bere lepší konec. Bohušu, na Radarce si na Tebe dáme štamprlu všichni.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Teda od 29.9 jsem tu nebil a při čtení příspěvků po tomto datu mi bylo hodně smutno.Naštěstí se již vše v dobré obrací. Bohumile bojuj jak lev ať jsi tu brzy zase s náma. Mladej Bohumile ať se Ti daří v nové práci a neboj táta bude v pohodě.Rippere dobrá práce Jsem moc rád že patřím do této naší komunity bmwgs
Upravil Jarys dne 03.10.2013 21:46
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
A ted jsem zkontroloval novy ucet a uz i na nem pribylo jeste 600kc!
Darci:Fatr Petr,David Neckař.
Upravil vevis dne 24.10.2013 16:03
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
A ted jsem zkontroloval novy ucet a uz i na nem pribylo jeste 600kc!
Darci:Fatr Petr,David Neckař.
Schvalne pisu jen darce pro kontrolu aby dany clovek vedel,ze jeho penize dosli a pak celkovou castku aniz bych psal kdo poslal kolik.Nechci aby to byla soutez kdo da vic a verim ze o to nikomu nejde.Ale jinak mam z toho fakt radost!
Dnesni darci:Morabo,???,komaiz,Pliskova Zora,Milosch,TomR1,Tomano79,
ChStepan.
Z toho budu od ted vychazet,protoze na nove uvedeny ucet jine penize nez od vas nechodi a me uz bude stacit opisovat stav uctu a nemusim to porad dopocitavat.
Upravil vevis dne 24.10.2013 16:04
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
mam uprimnou radost ze je Bohusovi uz lepe, ze maldej Bohus ma praci (rippere, poklona nejvyssi) a ze uz se to proste lepsi. Mam z Vas radost a jsem hrdej na tuto komunitu a je pro me cest, byt mezi Vami.
zirafak napsal:
mam uprimnou radost ze je Bohusovi uz lepe, ze maldej Bohus ma praci (rippere, poklona nejvyssi) a ze uz se to proste lepsi. Mam z Vas radost a jsem hrdej na tuto komunitu a je pro me cest, byt mezi Vami.
Mám ten samý pocit
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží