Mysleno na zapad od česka, zapni si net, niekde v EU už oslavuju predčasne silvestra!
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
AT se Vam to libi nebo ne, jsme ve valce. Oberta sveho plicajta, ten dostane dalsi fedrkus. Vy ne.
Kdo chce prezit je pripraven, kdo je odevzdany, je popraven.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kdyz jsem vam to pred mesicem sliboval, posilali jste me k doktorovi.
Jen slepy to nevidi a jen blby to nechape. Jen houst a vetsi kapky, at muzeme legalne roztopit pece.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Drzi se jen planu znicit Evropu. Myslim ze jim to Frantici ve volbach spocitaji.
Le Penova bude mit asi slusny narust volicu.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Drzi se jen planu znicit Evropu. Myslim ze jim to Frantici ve volbach spocitaji.
Le Penova bude mit asi slusny narust volicu.
Za sve nazory a jednani by tito vladnouci politici v eu meli dostat minimalne 10 let vezeni. Pokud pri rizeni auta spusobite z nedbalosti nekomu smrt tak jdete taky sedet. Treba by jim behem te doby doslo co spusobili. Tady bych ocenil nasi vladu ze jeste konaji celkem rozumne.
Celkove je dnes nejvetsi nebezpeci ze se dostanou k moci fasisti. Lide budou flustrovani ze politici delaji uplne neco jineho nez pozaduji racionalne uvazujici lide a sice ze nehaji bezpeci v evrope ale naopak zvysuji nestabilitu a napeti. Lide pak zvoli kohokoliv aby se veci zacaly resit.
Pája
Včera jsem zaznamenal, myslím že ve večerních zprávách na Primě, potvrzení, že terorista, který se odpálil před stadionem, přišel nedávno do Evropy mezi uprchlíky, zaregistroval se v Řecku (kde mu byly sejmuty otisky prstů, které ho sjednotily s teroristou), o azyl požádal tuším v Srbsku ale pak šel dál do Francie. Viděl jste to někdo taky? Pak už se to totiž nikde neobjevilo a já to považuji za celkem zásadní informaci.
Ivan napsal:
Včera jsem zaznamenal, myslím že ve večerních zprávách na Primě, potvrzení, že terorista, který se odpálil před stadionem, přišel nedávno do Evropy mezi uprchlíky, zaregistroval se v Řecku (kde mu byly sejmuty otisky prstů, které ho sjednotily s teroristou), o azyl požádal tuším v Srbsku ale pak šel dál do Francie. Viděl jste to někdo taky? Pak už se to totiž nikde neobjevilo a já to považuji za celkem zásadní informaci.
...ano, probehlo to i medii v Reichu, nicmene to bylo neprodlene zarazeno..... protoze se to Merkelove, Hollandovi a ostatnim multikulti neomarxistum nehodi do kramu. Pochopitelne ze s temi uprchliky prislo naprosto bez kontroly do Evropy spoustu radikalu nebo rovnou vojaku IS vcetne zbani a vybusnin.....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure