Som géčkar ale novému sa nebránim a rád aj vyskúšam. Len som doterz nič také, čo by stálo za výmenu nenašiel. Nap. mi v ruke parádne sedí Tanfo, je to ale čisto súťažný špeciál a za šialenu cenu. Bol som majiteľom 75ky takže tak.
Glock-plastik fantastik :-)
glock7 napsal:
Sú nové, od klasiky Shadow 1 cez pomaranč až po najnovšiu dvoju, tá ale na svoj krst ohňom ešte len čaká. Ono je to ťažké určiť čo komu a načo. Poznám majiteľov 75-ky čo sú spokojní, vyvenčia ju ale len občas okolo komína. Napr. PZ SR používa Cz vz 82, sú policajti, čo ju maju x rokov a funguje v pohode. Samozrejme používajú a vystrieľaju len to, čo maju pridelené. Ja osobne mám už šiestu ( 2 x prasknutá hlaveň, 1 x praskol rám zbrane, 2 x " vystrieľaná" hlaveň ). Pri nízkom nájazde km je aj HD spoľahlivá motorka že ano . Mimochodom, zničil som aj Gečko po cca 60 000 výstreloch praskol záver v mieste výhozného okienka.
Táto debata je ale začarovaný kruh takže nechajme to tak. Píšem len postreh a skúsenosť o ktorú žiadal. Ideálne navštíviť niektoré strelecké fórum a tam čerpať info.
Když si představím, že bych měl dát 3kila za náboje, tak je mi zle. Nebo jsi všechny přebíjel? Děláš odhadce nemovitosti ne :-)
Nazdar chlapaci nemate nekdo na prodej Berettu 71 nejlepe Bicolor rad bych od nekoho znameho zatim co sem se byl ruzne podivat vse nic moc.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Nazdar chlapaci nemate nekdo na prodej Berettu 71 nejlepe Bicolor rad bych od nekoho znameho zatim co sem se byl ruzne podivat vse nic moc.
Zdravím, zahlédl jsem tuto Berettu u Řeháků v České Třebové, mrkni na stránky.
Řehák a Řehák.
Upravil bmwivo dne 19.12.2016 06:17
Ivoš.
schrek napsal:
V Armorum na Dornychu v Brne jsem v patek videl 3ks. Jedna dokonce s drevenajma strenkama. Taky o ni uvazuju, syn ma 10 let a na nauceni mi to prislo idealni
Carpe diem
schrek napsal:
Zdravím, zahlédl jsem tuto Berettu u Řeháků v České Třebové, mrkni na stránky.
Řehák a Řehák.
Jo přesně tam ji měli , bohuzel ji kolega koupil minulou sobotu a uz maji jen 70 v Bicoloru a tu nechci , ale diky mas bystre oko
Čeština můj koníček
V Brně na Šumavské v Alfaproj sem ji nedávno taky ochmacával,tak skus poptat i tam. Je to supr pistolka a taky o ni uvažuju. Do kapse ideální a asi to tym bude i bolet :-)
Upravil Vikec dne 19.12.2016 23:46
Dneska jsem jel pro Beretta 71 objel jsme dost obchodu zde nastrel, alespon nekterych
Armorum na Dornychu v Brne - ma tam celkem 3 kusy jeden horsi jak druhej, snazil se mi celkem vnutit tu s tema novyma drevenyma strenkama, ma je u toho aby to vypadalo lip , ale je nejhorsi ze vsech navci je tam i kus ulomeny na tele zbrane, bere to asi v zelenym sportu tam jsou podobne omlacene kousky , cena 4800 - 5800
Alfaproj na Sumavske v Brne - super pristup akorat nema zadnou momentalne skladem, ALE pokdu by jste nekdo chtel tak na konci ledna dostane varku naprosto novych z nejakeho skladu v Izraeli vcetne krabicek cena bude cca 7.800,-, jinak jedinej obchod v CR co ma skladem 8 Gasser naboje sice stoji 60kc/kus ale super mam vanoce
ARMSCZ na Banskobystricke v Brně - zastihl jsme ho jen ve dverich zaviral na obedovou pauzu a nema
SPORT a LOV v Boskovicich - nestihal jsme tak jsme jen volal , nemaji
Rehak a Rehak Moravska Trebova - maji posledni a uchazejicni stav s replikou zasobniku, misto kovove packy na konci zasobníku ma plastovou, cena 4990,-
A je tu velke finale
Gunner Svitavy - tak zde jsem byl naprosto spokojen mel skladem dva kousky jeden hezci jak druhej, vcetne krabicky a cena luxusni 4650,- dokonce mel i zasobniky na prodej tak jsem vsechny co mel (4) koupil dva pro me a dva pro kolegu, jelikoz byly za 950,- nekteri za nahradni chcou i 1800,-
Čeština můj koníček
Tak......vďaka bande ko..tov v Bruseli sme zas o čosi hlbšie v pi.i. Ospravedlňujem sa za tieto vulgárnosti ale čo na srdci to na jazyku.
glock7 napsal:
Tak......vďaka bande ko..tov v Bruseli sme zas o čosi hlbšie v pi.i. Ospravedlňujem sa za tieto vulgárnosti ale čo na srdci to na jazyku.
A to proč? Nečetl jsem pár dní zprávy.....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Proces schvaľovania ešte neskončil, moj názor je ale taký, že dobré už bolo.
Inak dúfam, že odpustite Slovákom za to, akých koko..v si zvolili ako svojich zástupcov. ( "pán" minister Kaliňák a jeho úspešné lobovanie za sprísnenie ....a ešte sa tým bude chváliť buze.ant )
Jedná se o další nařízení neomarxistického spolku, který už od konce 50tých let po malých krůčcích dělá z lidí hnědobílé otroky bez jakýchkoliv názorů, práv a podpory okolí i vlastní rodiny.
Naštěstí nás zbrzdil komunismus, tak jsme schopni si uvědomit pozadí těchto nápadů a vidíme i nepsané následky mezi řádky. Chápeme, že se jedná jen o postupné odzbrojení veřejnosti....bohužel západní Evropa má již víceméně vymyté mozky a smíří se s čímkoliv.
Všiměte si, že je potlačována individualita jednince - aby člověk neměl vlastní názor.
Už na západě i ve školách nesmí nikdo vynikat a tak se učí jen ve skupinách a kolektivech, kde potlačují nadání lidí, kteří by si mohli vytvořit vlastní názor, který není v zájmu vlády.
Všiměte si, že se systematicky rozbíjí rodinné hodnoty ve prospěch zájmu jednotlivců. Cílem je, aby jednotlivec hledal oporu ve státě a ne doma = stát bude mít každého jednotlivce trvale pod kontrolou..... a dále bych mohl hodiny pokračovat. Začíná být demokratické, že se nerespektují demokratické volby,když vyhraje někdo, kdo by mohl narušit tento směr a cíl.
Takovou společnost asi ozdraví opravdu jenom válka. A to si jí nepřeju!
---
A tak si užijme vánoce, než nám je zakážou nebo alespoň naordinují, jak mají vypadat.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X> vsichni totalitni vladci se boji ozbrojenyho obyvatelstva. Modra EU totalita v tomto neni vyjimkou...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Myslim ze ted po tom utoku kamionem by se meli zasadne zmenit podminky pro rizeni nakladaku. A taky upravit kazdej tahac tak aby mel jen 3 rychlosti a nejel vic jak 60km/h, protoze jsme jasne videli co takovej vrazdici stroj dokaze kdyz jede 65km/h. Taky jsme jasne videli ze nejutocnejsi jsou SCANIE tak ty by se meli zakazat uplne! Hlavne ale ty ridicaky ten muze ziskat snad kazdej a to je spatne. Evropska komise by mela neprodlene jednat, je to v zajmu obcanu a ty je potreba ochranit at se jim to libi nebo ne!!!!
Kompromisní podoba nových pravidel pro civilní použití zakazuje krátké poloautomatické střelné zbraně se zásobníkem na více než dvacet nábojů a dlouhé poloautomatické střelné zbraně se zásobníkem na více než deset nábojů. Zakázané budou také dlouhé střelné zbraně, které mají skládací či teleskopickou pažbu, a lze je proto snadno ukrýt. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/drzeni-zbrani-eu-smernice-0yw-/zahranicni.aspx?c=A161220_140030_zahranicni_aha
Kolik z vás má zbraň(e), kterých se toto týká...? Nebo jinak a neadresně, kolika lidí (obecně třeba v ČR) se asi tohle nařízení dotkne...?
Upravil Woodman dne 22.12.2016 15:16
...songs from the wood make you feel much better...
Woodman napsal:
Kompromisní podoba nových pravidel pro civilní použití zakazuje krátké poloautomatické střelné zbraně se zásobníkem na více než dvacet nábojů a dlouhé poloautomatické střelné zbraně se zásobníkem na více než deset nábojů. Zakázané budou také dlouhé střelné zbraně, které mají skládací či teleskopickou pažbu, a lze je proto snadno ukrýt. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/drzeni-zbrani-eu-smernice-0yw-/zahranicni.aspx?c=A161220_140030_zahranicni_aha
Kolik z vás má zbraň(e), kterých se toto týká...? Nebo jinak a neadresně, kolika lidí (obecně třeba v ČR) se asi tohle nařízení dotkne...?
Takhle asi nikoho, protoze nazev poloautomaticke strelne zbrane nas zakon nezna
Jinak ja mam Sig556 a ani jeden z 6 zasobniku co mam neni na min nez 10 naboju
Upravil LORD dne 22.12.2016 15:34
Carpe diem
Hlavne kdyz budu rikat, ze moje zbran zadnej zasobnik nema a nabiji se jendotlivymi naboji, muzou mi vsici polibit prdel? Asi jo
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
LORD: Jasně samočinná, samonabíjecí nebo opakovací... to si naši politici doupraví. Ale s brokovnicí nebo sigem na zádech stejně normálně nechodíš, ne...?
Navíc mě teď napadá, že pojem "pro civilní použití" by taky mohl znamenat leccos.... Třeba zákaz nosit, ale možnost držet...
Upravil Woodman dne 22.12.2016 16:04
...songs from the wood make you feel much better...