Já bych jel hned moc jsem jse těšil na to vojenské museum bohužel kolega je marod tak jsem nafasoval sobotu do 12 hod. jsem v haklu.Tak jsi to pěkně užijte.
to všichni:
...kolektive, omlouvám se, ale jsem ještě churav ...dostal jsem dnes další dávku antibiotik, tak to nebudu hrotit a zůstanu zítra v posteli
Jak to bude narocne? Presneji - Bude blato? Mam jenom E-07 mitasku na zadku a TKC vepredu vypada jak tabulka cokolady Cokoli jineho nez blato by melo byt OK..
Upravil randolf dne 02.10.2009 20:37
Ahoj chlapci a děvčata jak to tady tak čtu tak jste okusili záležitost jménem terén in engliš off road a vnímám první zážitky na světě Už se těsím na fotky válením koulením vpřed narovnat rámy a znova
abych v tom Petra s Arankou nenechal samotne - i ja jsem v lese za jizdy necekane a neplanovane vystoupil kotoulem pres rameno, nicmene 1150 s TT dorazy riditek umi padat - krome vypadleho sroubu z Robocopa (Arebis Koerta) skody zadne.
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Paráda, Paráda a ještě mockrát Paráda...nic jiného na to říct neumím...dnešek se fakt povedl...sláva a pochvala Petrovi a Arance...
Jinak co se týče vystupování parakotoulem...byl to pohled pro bohy....měl jsem to v přímém přenosu...jak jsem viděl Aranku a hned za ní bubák úplně to samé, přemýšlel jsem, jestli si to taky nemám vyzkoušet ...ale hlavně že se nikomu nic nestalo a dorazili jsme všichni zdárně a v pořádku domů...dokud je to jenom plast nebo plech co je pokrčené, je to fajn...
Jinak fakt super den...
Upravil HonzaGS dne 03.10.2009 22:32
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...