Tvoje výlevy jsem vždy ignoroval, al čeho jemoc....
Přátelé nejde někde v nastavení profilu zvolit úplná ignorace nějakého člena? Myslím tím, aby se mi vůbec nezobrazilo nic, co napíše, taková osobní cenzura. I když se ty jeho kydy snažím ignorovat, prostě je ten pacient všude.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
a nejde to naopak? Aby se mně zobrazovali jen příspěvky např. Hickse
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
sorry, ale Hicks má v těch statistikách pravdu, samozřejmě nejde tvrdit že za 100% nadúmrtí může ze 100% C19, ale to snad nikdo neříká
úplně zjednodušený fakt, ale prostě FAKT je ten, že je tu nová nemoc a díky ní umřelo v ČR +22.000 (nebo aktuálně kolik, už to nesleduju ...) lidí, který by neumřeli kdyby tu C19 nebyl, respektive neumřeli by teď, ende, čistej fakt
a je víc než pravděpodobný, že kdyby se nedělaly opatření k zamezení šíření C19 (ať už jakkoliv blbá/nedůsledná/opožděná, whatever), tak by těch mrtvých bylo víc než je, taky ende
a všelijaké konspirace typu "vláda nám tají čísla atd" jsou k smíchu, tady se neututlá vůbec nic, natož něco, co je naprosto lehce ze spousty nevládních zdrojů ověřitelné
za mě je jedna z největších sviňáren estabilishmentu to ořezání (nejen v souvislosti s C19, ale obecně ve všem a dlouhodobě) osobní odpovědnosti a morální integrity
jak by se právě při C19 hodila přirozená osobní odpovědnost (říkejme tomu i selský rorum, jak kdo chce ...), za mě v tomhle smyslu jak píšou že se chovají Medik, nebo Francis je úplně v pořádku, byť to nemusí být 100% podle vlády, ale je to v pořádku s ohledem na ostatní
Hicks argumentuje, utrpěl nějaké samovzdělání, evidentně.
Jeho oponenti: to jsou kecy, je to chřipka, zabanujte ho))
Ok stačí říct nevím o tom nic, není to potřeba ani říkat, je to poznat.
Připisovat mrtvé navíc zanechané péči? Nepochybně takové případy jsou... ale neudělá
to tisíce navíc...
Co me udivuje nejvíc, ze vám tady bratři ve zbraní napíšou, ze si užili svoje a stejně jim
to nevěříte...
pod trvalým dohledem
Hicksi,mě fakt ty nemusíš nic vysvětlovat.Tohle prohlásila naše strana a vláda prostřednictvím svejch odborníků několikrát,jasně,že ne takhle v jedny větě,ale sou to jejich argumenty.
Hicks, tlieskam ti za to hadzanie hrachu na stenu. Odkazy na peer reviewed studie, statistiky, argumentacia podlozena faktami a ako protiargument dostanes anectodal evidence.
Upravil Jaro81 dne 20.04.2021 22:27
xylem napsal:
sorry, ale Hicks má v těch statistikách pravdu, samozřejmě nejde tvrdit že za 100% nadúmrtí může ze 100% C19, ale to snad nikdo neříká
úplně zjednodušený fakt, ale prostě FAKT je ten, že je tu nová nemoc a díky ní umřelo v ČR +22.000 (nebo aktuálně kolik, už to nesleduju ...) lidí, který by neumřeli kdyby tu C19 nebyl, respektive neumřeli by teď, ende, čistej fakt
a je víc než pravděpodobný, že kdyby se nedělaly opatření k zamezení šíření C19 (ať už jakkoliv blbá/nedůsledná/opožděná, whatever), tak by těch mrtvých bylo víc než je, taky ende
a všelijaké konspirace typu "vláda nám tají čísla atd" jsou k smíchu, tady se neututlá vůbec nic, natož něco, co je naprosto lehce ze spousty nevládních zdrojů ověřitelné
za mě je jedna z největších sviňáren estabilishmentu to ořezání (nejen v souvislosti s C19, ale obecně ve všem a dlouhodobě) osobní odpovědnosti a morální integrity
jak by se právě při C19 hodila přirozená osobní odpovědnost (říkejme tomu i selský rorum, jak kdo chce ...), za mě v tomhle smyslu jak píšou že se chovají Medik, nebo Francis je úplně v pořádku, byť to nemusí být 100% podle vlády, ale je to v pořádku s ohledem na ostatní
Statistika se dá vzít jak kdo potřebuje, záleží kdo jí sestavuje. Jsou to pořád jen čísla, který čekají až je dáš do kontextu. Při počtu lidí, kteří jako kdykoliv předtim zůstanou doma ležet, pokud jim něco je a nehrajou hru na testy, potvrzení a bůhví kdy oficiální ukončení nákazy c19, v kombinaci s připisováním smrti na c19 u lidí, který na to prokazatelně neumřeli, to ty "statistiky" stejně hází do trochu jinýho světla.
A to do tohohle názoru NECHCI zařazovat prohlášení o prokázaných úmrtích na c19 od Blatného. Pak by se mohly jít oficiální statistiky klouzat ještě z větší vejšky.
Tim by se nahlodávala i opodstatněnost některých vládních nařízení.
Ono nejde tak o tutlání čísel(-), jde spíš o nabulíkování čísel(+)... když budeš u zdroje, můžeš si dělat co chceš.. Proč si dávat práci s tajením čehokoliv, když stačí zahltit prostor informacema, který chceš? To myslim všeobecně, ne jen v ohledu na tenhle sajrajt... Než se srát s odstraněním grafiti ze zdi, je jednodušší to prostě přemalovat něčim jiným a dělat, že to tam nikdy nebylo.
S tím posledním odstavcem naprosto souhlasim.
Myslim, že tu v debatě není vyloženě žádnej vysí*rač, co prostě na truc nedělá nic z nařízeních. Jen tu do sebe rejpe skupina, co se spokojí když vidí nějaký čísla/statistiky, a pak skupina, co rejpe i do těch čísel/statistik...
Jaro81
Dokud tu můžou bejt obě tyhle skupiny, tak je to ještě dobrý. Buď rád že máš co číst.. Až EU protlačí svojí verzi sko(ko)tskýho zákona (zrovna dneska myslim končí možnost se proti tomu vyjádřit, kdo z vás o tom věděl?) , už tu bude mít boží klid jen ta skupina s oficiálně správným názorem, samozřejmě podloženým tvrdýma datama, studiema, statistikama, obrázkama, lízátkama za správný odpovědi a možná bude i osvětovej večerníček.....
---------------------------------------------------
..konečně boxer..
vsezved napsal:
Tvoje výlevy jsem vždy ignoroval, al čeho jemoc....
Přátelé nejde někde v nastavení profilu zvolit úplná ignorace nějakého člena? Myslím tím, aby se mi vůbec nezobrazilo nic, co napíše, taková osobní cenzura. I když se ty jeho kydy snažím ignorovat, prostě je ten pacient všude.
jenomze vse nasvedcuje tomu, ze ja mam pravdu a Ty ne.
Chces strkat hlavu do pisku pred podlozenejma faktama? No klidne si to delej, ale poskozujes v prvni rade sam sebe.
A mmch ja sem ted chodim dost malo -- ne, ze bych nechtel, ale proste nestiham. Takze tvrdit, ze "Hix je vsude" je dalsi prokazatelne LZIVEJ argument. Skoro to vypada, ze se na nesmysly specializujes.
Upravil hicks dne 21.04.2021 07:30
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jenomze vse nasvedcuje tomu, ze ja mam pravdu a Ty ne.
Chces strkat hlavu do pisku pred podlozenejma faktama? No klidne si to delej, ale poskozujes v prvni rade sam sebe.
A mmch ja sem ted chodim dost malo -- ne, ze bych nechtel, ale proste nestiham. Takze tvrdit, ze "Hix je vsude" je dalsi prokazatelne LZIVEJ argument. Skoro to vypada, ze se na nesmysly specializujes.
Nevyvracim, ze ty tabulky neexistujou, ale vzdy jde o to, jakym zpusobem se s daty pracuje. Nepopiram, ze stoupla umrtnost. Ale vzy jde o to jak moc velky vliv na umrtnosti ma primo covid a jak ostatni veci. O funkci obvodaku si nedelam zadny iluze, vim o tom svy z ust mnoha podrizenych a znamych. O tom, ze se vsechna pozornost venovala pouze covidu vim taky svoje. O informovani lidi od obvodaku a leceni, kdy obvodak pouze nemocneho posle na test a necha ho doma. Znamy mel oboustranny zapal plic a obvodak toto onemocneni neresi, az nemocnice mu naordinovala antibiotika. S daty se da pracovat ruzne, zalezi na vyhodnoceni a ne na absolutni hodnote nejakeho cisla.
Rozhodne pred tim nestrkam hlavu do pisku. Dulezity je trochu se udrzovat a dodrzovat dobrou zivotospravu a psychickou pohodu, aby clovek mel nejakou imunitu.
Čerstvej případ ze včerejška - teda mého kolegy 65 let úmrtí na zápal plic. Průběh naprosto dle stejného scénáře. Teplota, kašel, pozitivní test. Doktor jí ani neviděl, jen po telefonu, prášky žádný - vemte si brufen a ono to přejde. Po 3 týdnech kašle dostala zápal plic, odvoz do nemocnice, týden v komatu ze kterého se sice probrala, ale za pár dní už to nedala. A takhle to je všude...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Koukám, že SÚKL místo aby hledal možnosti léčby pacientů v počáteční fázi nemoci raději zastrašuje média Tak to mi stačí... SÚKL hrozí Právu pokutou až půl milionu za články o ivermektinu
Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL) hrozí deníku Právo pokutou až půl milionu korun za jeho články o léku ivermektin. Ve „Výzvě“ z 16. dubna, adresované vydavateli Práva, společnosti Borgis, a. s., se uvádí: „Ústav provádí v současnosti šetření podnětu ve věci reklamy propagující humánní léčivé přípravky s obsahem účinné látky ivermektin, jejíž zadání, zpracování a šíření může být v rozporu se zněním § 5 odst. 3 a 4 a § 5 2 písm. a) výše uvedeného zákona.
Empiricky potvrzuji, ze argument "Hicks je vsude" je lez. Ted jsem se byl podivat v lednici a tam neni. V kavovaru taky ne a u kolegy v kancelari pod stolem taky nebyl....
Upravil Bubak dne 21.04.2021 14:40
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Bubak napsal:
u kolegy v kancelari pod stolem taky nebyl....
chtel jsi doufam rict "u mlade kolegyne"
https://www.youtube.com/v/...mb1E?t=12317 cm
Slavek-xxx napsal:
Čerstvej případ ze včerejška - teda mého kolegy 65 let úmrtí na zápal plic. Průběh naprosto dle stejného scénáře. Teplota, kašel, pozitivní test. Doktor jí ani neviděl, jen po telefonu, prášky žádný - vemte si brufen a ono to přejde. Po 3 týdnech kašle dostala zápal plic, odvoz do nemocnice, týden v komatu ze kterého se sice probrala, ale za pár dní už to nedala. A takhle to je všude...
..klicova je otazka - hlavne u soubehu ruznych komplikaci - kdyby ten clovek covid nechytil, byl by tady dal i pres ty ostatni zrdavotni potize? Obvykla odpoved zni ano, protoze by se mu napriklad nerozbehl ten tezky oboustranny zapal plic a podobe...... ..nebo by ho doktor (za normalnich okolnosti) osobne videl a ty antibiotika nasadil hned...
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Švagr 58 let - pozitivní Covid (jen teplota a únava)po 10 dnech zmatenost, po změření oxymetrem saturace 70% v nemocnici zjištěn oboustranný zápal plic bez příznaků zápalu plic! Podle mně žádná legrace tady ten c19 rovněž si ale taky myslím že omezení podnikání a studií, školek, je přitažené za vlasy... zvlášť když se to netýká dětí státních zaměstnanců nebo jak říkají provozně důležitých.
Oxymetr stojí kolem litru a doporučuji v případě c19 sledovat okysličení krve, švagr do té doby zdravý chlap. Přežil to byl týden v nemocnici na kyslíku - už je doma ale jako by ho přejel válec, vzhledem k tomu že neměl jiné choroby se z toho jistě dostane.
TAKE IT EASY
Já taky nadával - horečka (týden 38-39) a MuDr nic - protože to dnes žádného doktora nezajímá dokud nemáš hotový test. Jediné co udělají - pošlou tě na něho a zase je to nezajímá. Tak kwa kde to jsme v Habeši? A to kdybych neměl potíže s dýcháním a nezavolala mi manželka rychlou s následný odvozem do nemocnice, tak díky zasranému obvoďákovi chcípnu. Přes 30 let odvádí zdravotní zaměstnavatel, k doktorům chodím jen na preventivní prohlídky, které platí taky zaměstnavatel. Nemarodil jsem cca 8let před tím cca 12 a nakonec tě nechají chcípnout jako toulavého psa. Byl jsem tímto jednáním rozčarován a nechtěl jsem to ani ventilovat. Je to totální selhání našeho rádoby moderního zdravotnictví.
Od 8.2.2019 www.german-sh.it
Pekelnik napsal:
Já taky nadával - horečka (týden 38-39) a MuDr nic - protože to dnes žádného doktora nezajímá dokud nemáš hotový test. Jediné co udělají - pošlou tě na něho a zase je to nezajímá. Tak kwa kde to jsme v Habeši? A to kdybych neměl potíže s dýcháním a nezavolala mi manželka rychlou s následný odvozem do nemocnice, tak díky zasranému obvoďákovi chcípnu. Přes 30 let odvádí zdravotní zaměstnavatel, k doktorům chodím jen na preventivní prohlídky, které platí taky zaměstnavatel. Nemarodil jsem cca 8let před tím cca 12 a nakonec tě nechají chcípnout jako toulavého psa. Byl jsem tímto jednáním rozčarován a nechtěl jsem to ani ventilovat. Je to totální selhání našeho rádoby moderního zdravotnictví.
tohle mi teda prijde jako jasne selhani OBVODAKA.. muzes ho/ji vymenit?
mas mit prece jasny instrukce, co delat.
17 cm
Pekelnik napsal:
tohle mi teda prijde jako jasne selhani OBVODAKA.. muzes ho/ji vymenit?
mas mit prece jasny instrukce, co delat.
@hicks
A tohle jsem mel na mysli. Nas firemni doktor nedelal lonsky rok prohlidky, teda krome zacatku roku, nez propukl covid i u nas. Nebyl jsem schopnej z nej terminy pro preventivky vydolovat. Jo behem prvni vlny ministerstvo vydalo odlozeni preventivnich prohlidek o tusim 90 dni. Ale ani potom az do prosince ordinoval jenom po telefonu. Kdyz potrebujes udelat nejaky banalni vysetreni z duvodu nejakeho profesniho prukazu, tak proste nepracoval. A skolici firmy to vyresili zmenou prihlasky, kde nemuselo byt potvrzeni lekare, ale potvrzeni zamestnavatele o tom, ze clovek ma od lekare povoleno cinnost vykonavat. A hadej na ci hlavu to potom pada (na moji k...a na moji). A to jsem potom v zacarovanym kruhu.