kamarád tyhle štěnice vyráběl, ale nevim jak to bude dobře fungovat v helmě... cena štěnice asi 300 za součástky... když bych mu řekl, tak by jich pár určitě ještě vyrobil...
problém vidím zatím jen jeden a to že lze udělat pouze dva kusy nebo neomezeně ale uslyšíš i sebe, ale zas může za pár korun komunikovat celá skupina při normální jízdě do 30ti metrů od sebe... zkusím to a dám vědět. udělám tu jednoduchou verzi dva odpory, tři kondenzátory, tranzistor, mikrofon, krabička držák baterií, do stovky se s jednou vejdu ;-) https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
firefly napsal:
problém vidím zatím jen jeden a to že lze udělat pouze dva kusy nebo neomezeně ale uslyšíš i sebe, ale zas může za pár korun komunikovat celá skupina při normální jízdě do 30ti metrů od sebe... zkusím to a dám vědět. udělám tu jednoduchou verzi dva odpory, tři kondenzátory, tranzistor, mikrofon, krabička držák baterií, do stovky se s jednou vejdu ;-)
tou cívkou co tam je ladíš celej RLC obvod a ten ti udává frekvenci kterou potom ladíš na rádiu. podle toho na jakej výkon to uděláš, tak tak daleko ti to dosahne... problém vidím spíš v tom, že ti bude vítr a pískot helmy hrozně zkreslovat... to chce vyzkoušet s různými mikrofony...
pošle te mi nekdo prosím fotku uchycení padáků u bočního stojanu, musím vystužit ty blativé padaky SW mot..... díky jo a 1150 to má na spodních silentblocích a pod deklem motoru je tažená pasovina ?
lupen přiložený následující obrázek:
[13.85Kb]
Upravil lupen dne 02.12.2013 18:13
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
servisak napsal:
počkej na konci přístí sezony měl jsem to od TT a už jsem dvě dělal vové.. Prostě se to na trávě a měkém materialu zohejbá
Měl jsem to i na minulé 1200 a na této to mám už 6000 km a ok.Musím dodat,že nejezdím terén,ale většinou silnici.
Toto je více méně pro Sewrvisáka.
Milane další sezona je pryč,přibylo 12000 km a mnou upravený boční stojan je stále ve stejné kondici.Nechci tvrdit,že výrobky od TT jsou špatné,když jsi ho musel během jedné sezony měnit dvakrát,jak tady píšeš,ale i věci vyrobené doma můžou fungovat někdy líp.Není potřeba hned hanit to co si někdo vyrobí sám,ale je to věc stará víc jak rok,tak už jsem to překousl.
.
Mám tam podobnou SMD LED parkovačku,ale asi ne s takovým světelným tokem.Předpokládám,že tato parkovačka svítí na třetím snímku.Co je na těch ostatních?
.
led je na tych spodnych snimkách. len je to fotene z ineho uhla. nie nebudem davat Xenon. už kvoli policajtom. dam len nejake BLUE žiarovky osram nebo podobne
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
lupen napsal:
pošle te mi nekdo prosím fotku uchycení padáků u bočního stojanu, musím vystužit ty blativé padaky SW mot..... díky jo a 1150 to má na spodních silentblocích a pod deklem motoru je tažená pasovina ?
Tohle ale nejsou od SW motech, pokud teda nedělá ještě nějaký jiný. Od SW motech mám já a musel jsem je vyztužit ještě příčně, neb pád ve 30km/hod se ohly a zdeformovaly. Za mě jsou naprosto k ničemu...
lupen napsal:
Tohle ale nejsou od SW motech, pokud teda nedělá ještě nějaký jiný. Od SW motech mám já a musel jsem je vyztužit ještě příčně, neb pád ve 30km/hod se ohly a zdeformovaly. Za mě jsou naprosto k ničemu...
Posli sem fotku jak jsi to vymyslel ty...dneska jsem je 2 hodiny srovnaval a pak vystuzil. Jj jsou to pastiky..
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.