Ještě chci vzdát hold Romanovi za garage a Paldovi za celodení stání u kotle.Pošlete někdo Sáďovi odkaz na fotky,já neznám jeho nick a nemám ani kontakt,dík.Pivo bylo supr,příště ho rovnou vezmu víc.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Ještě chci vzdát hold Romanovi za garage a Paldovi za celodení stání u kotle.Pošlete někdo Sáďovi odkaz na fotky,já neznám jeho nick a nemám ani kontakt,dík.Pivo bylo supr,příště ho rovnou vezmu víc.
Jo kašáku, doporučuju, abys tomu chlapíkovi co tam taky fotil buďto sebral kartu, nebo vytáhnul film, nebo ať ten "materiál" zabezpečí a pošle nám přístup
Ivo Bohuslav napsal:
My taky děkujeme, fakt dobrý. Ale myslím, že nějakým bonusistům ucpu jitrnicí vejfuk, že?
Hele ted si schvalne znovu prohlizim to tvoje PF a koukam,kde mas ruce! Ja si puvodne prohlizel dcerky,a tohle mi nejak uniklo!
S tim bonusem se nerozciluj!Kdyz vozis na akce takovejhle material!
To je jako kdyby Mařa dovezl slivovici a myslel si,ze ji nikdo nevypije!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Mara napsal:
Jo kašáku, doporučuju, abys tomu chlapíkovi co tam taky fotil buďto sebral kartu, nebo vytáhnul film, nebo ať ten "materiál" zabezpečí a pošle nám přístup
Mařa s dočasným záchvatem inteligence zapříčiněným ČOKOLÁDOVOU polívkou a jelitem se zelím
Fotil Romanův kluk,malej Mirek/197cm/.V neděli odjel na hory,vrátí se v sobotu a dá to pod zámek,už je to zařízený.Taky se nerad někde vystavuju.
Ještě jsem zapoměl na to,že tu zustali nějaké věci.Půllitr keramika Pivo dělá hezká těla/Sáďa/,skleněná mísa se vzorem mušle?,mod-rý flísový polštářek?.Tak dejte vědět na příští akci vám to přivezu.Hlavy děravý.To je vrchol nejdou sem psát ani barvy.
Upravil Kasak dne 24.01.2011 14:41
jeden půllitr je můj... Ten Budvaráckej...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
paráááda,díky ! Jo a taky poděkuj Romanoi i ode mě za ten pronájem... a prosim Tě Libore,optej se ho jestli neví číslo toho ložiska do zadu ,jak jsme se bavili.Ti dík!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
hele mam takovou otázku.. když je teď od 1.1.2011 nutná nová lékárna do auta, platí to i pro moto, nebo se motorek týká jiná vyhláška? Dost dobře si totiž nedokážu představit, kde bych vozil 14 cm nůžky, když bych jel bez kufrů
R 1100 GS
Fila napsal:
hele mam takovou otázku.. když je teď od 1.1.2011 nutná nová lékárna do auta, platí to i pro moto, nebo se motorek týká jiná vyhláška? Dost dobře si totiž nedokážu představit, kde bych vozil 14 cm nůžky, když bych jel bez kufrů
Neboj,kdyz tak je spolknes!
vevis přiložený následující obrázek:
[15.05Kb]
Upravil vevis dne 24.01.2011 15:58
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!