TOLI napsal:
Chápete někdo toho Vlastimila? já si nemůžu pomoct ale ten je fakt z jinýho světa.
Co proti němu máš,jenom se tu s každym neplácá po ramenou.
Na nějaký plácání taky prdim ale ten člověk snad neměl za celou dobu jedinej pozitivní příspěvek. Něco poplivat ,zesměšnit ,když se někdo zeptá udělat z něj de.bila to jo. Ale k čemu to je??? Prostě tenhle způsob (jednání) mi fakt vadí. Když už někdo něco kritizuje tak má navrhnout něco jinýho ale takhle mi to opravdu vadí a takovej příspěvek nebo rovnou celej člověk pro mě nemá smysl.
Každej jsme nějakej,třeba já nepiju pivo.
Vlastimil taky ne!Jeho prispevky taky nekdy nechapu,ale protoze ho znam osobne,tak ho repektuju!On ma spoustu motorek,hodne toho projel,hodne si sam opravi nebo prestavi a proto si z nekterych teoretiku dela trochu srandu.Ale ve skutecnosti je ok!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kasak napsal:
[quote]TOLI napsal:
Chápete někdo toho Vlastimila? já si nemůžu pomoct ale ten je fakt z jinýho světa.
Co proti němu máš,jenom se tu s každym neplácá po ramenou.
Na nějaký plácání taky prdim ale ten člověk snad neměl za celou dobu jedinej pozitivní příspěvek. Něco poplivat ,zesměšnit ,když se někdo zeptá udělat z něj de.bila to jo. Ale k čemu to je??? Prostě tenhle způsob (jednání) mi fakt vadí. Když už někdo něco kritizuje tak má navrhnout něco jinýho ale takhle mi to opravdu vadí a takovej příspěvek nebo rovnou celej člověk pro mě nemá smysl.
vevis napsal:
Dneska ma Hanibal narozeniny! 63roku.Vcera jsme to s nim trochu zapijeli a dnes se pokracuje!Jestli chcete,muzu sem vlozit jeho telefon a muzete mu poslat gratulaci.Problem trochu je,ze on si sms neumi na telefonu otevrit.
Tak dnes jsme pokracovali v oslave!Bylo to super!Hanibal hral na kytaru atd.
Ptal jsem se ho,jestli mu prisla nejaka sms.Zaprve netusil kde ma telefon a za druhe si sms neumi precist!Kamarad mi potvrdil,ze mu nedavno cetl z jeho mobilu nekolik mesicu stare sms.
Ale slibil mi,ze poprosi Simonku a necha si nove sms precist!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Emilio Alzamora napsal:
Klucíí,koukejte na PRIMA po nikdo není dokonalý,bude v pořadu frajer z Pardubicka co má káátééemku a valeze z něj i jinej koníček,teda dva koníčky......Tak to sledujte!
Co,kdo?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jo jo, Kamílek přiletí až v pátek řikal mi to. Možná budu moct přijet až v sobotu ráno, ikdyž původní plán byl v pátek večer, záleží jak to bude vycházet časově.
Uvidíš jak budeš stíhat.Spaní máte nachystaný na dvoulůžáku,aby se ti přání splnilo.Máš to i se sprchou.
Když je hlad,je i husa dobrá.