Už pomalu kompletuju dobroty pro zetora a Jardu... Udělal jsem speciální edici toho boku (to jsi chtěl myslím Ty zetore)... Tak na fotce nejdál je uzený štráfek boku našikmo rozseklej, uprostřed onen cutter bok (jakože vepřový bok bez kůže - to je fakt delikatesní a udělaný speciálně pro Tebe, jinak na tom kůži nechávám pokaždý. Uvidíš no... Nevěřím ale, že s rozděláním vydržíš až do rodné vísky. Myslím že to v sobotu padne a domů nepovezeš nic, ale to je jen můj soukromý tip . To úplně nejblíž je krkovička bez kosti, tu jste myslím chtěli oba... Není toho teď tolik, tak dávám stranou ať máte +- co jste si objednali
To je mi jasné... Nevim jestli nebudu v sobotu muset do práce, takže se možná sklouznu jen na kafe a potřást pravicicí. V lepším případě tam zůstanu přes noc a dal bych i nějaký to pivo, nebo možná dvě... malý samozřejmě
Chimera napsal:
To je mi jasné... Nevim jestli nebudu v sobotu muset do práce, takže se možná sklouznu jen na kafe a potřást pravicicí. V lepším případě tam zůstanu přes noc a dal bych i nějaký to pivo, nebo možná dvě... malý samozřejmě
Kubrte, vozit tam dobroty za účelem přímé konzumace je tak nějak eticky zakázáno, což naprosto chápu. Tohle vezu klukům že si o to oba řekli, Jarys dokonce doslova volal
Chimera : by se semnou určitě Toyota a Crystal na košt podělili
... a vypadá to luxusně
MrGS : jsem na kontrolce...
Upravil Kubrt dne 29.02.2012 19:41
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jakože Toyota Jarys? Jarys tam ale bohužel nedorazí psal, zetor mu to poveze, že prej snad bydlí nedaleko od sebe či co Díky, je to špatná fotka ze špatného starého telefonu. Chtěl jsem si koupit tady na fóru avizovaný foťák co může zmoknout a jít do prachu a kdesi cosi, ale radši jsem za ty peníze koupil termostaty do podkroví... Bydlení je nyní přednější, jsem rodinný typ. Ve svém věku prý neobvyklý úkaz říká přítelkyně
Hlavně aby ti to vydrželo.Aby ses ve čtyřiceti neurval a nezmizel.Jarys má malou děvenku doma,tak má utrum.To je nemužem do takovýhle bandy tahat.
Když je hlad,je i husa dobrá.