Vzdycky jsem mel takovej niterni pocit, ze je mi zle asi tak z poloviny tohohle naroda. No, dnes to mam potvrzeny celonarodni anketou...
Upravil morabo dne 26.01.2013 23:18
Maiali nel Fango!
Dovi napsal:
Chápeš to sice úplně špatně (to bude asi tou alergií na mne), ale třeba by Tě uklidnilo, že s knížetem v čele (mimochodem, to je levičák jak poleno - samá dotace a přerpozdělování) bys možná žil v bilderbergovsky kapitalisticko-feudálním ráji. Bohužel ale Mádl s Issovou tentokrát nestačili natočit nějaký další úderný klip.
myslim, ze je v prvni rade dulezite, ze jsme zarazili Fischera, Dienstbiera.. tedy z tech co meli sanci na uspech.
Dal bych Zemanovi sanci ukazat, co umi. Karel mel a ma HODNE stinnych stranek.
A uprimne... pravicovej mi teda moc neprijde. Podle mne mu sedi to MZ, kde budu velmi rad, kdyz vydrzi.
Jo, ukazal. V prvnim projevu urazel, lhal a poucoval za pritomnosti Sloufa a pak sel nalitej do televize. Je mi fakt mdlo.
Maiali nel Fango!
vorel napsal:
mohl bys zkusit bod 1 vyjádřit v %, tedy roční platba církvím ku celkovým výdajům rozpočtu?
Musel bych to dohledávat, ale mám představu, že by se ty finanční kompenzace (kromě naturálních) měly rozprostřeně pohybovat ročně v řádu miliard korun (víc, než dnes stát vydává na platy církevních zaměstnanců atd.).
Nejsou to sice sumy, které by státní rozpočet neunesl, zvlášť když i přes ty všemožné Kalouskovy restrikce každým rokem státní deficit (dluh) roste o cca 100 miliard, ale ona každá ta miliarda navíc je cítit, zvlášť když se furt všechno kolem nás zdražuje, stále víc a víc služeb je zpoplatňováno, zavádějí se poplatky na kde co, léky, doktor, školné, a přitom stát stále víc a víc absentuje ona svůj servis obyvatelstvu.
S takovou tady za nějakou dobu zbude jenom armáda úředníků, kteří budou jenom buzerovat obyvatelstvo a navíc jejich dosavadní činnosti budou vykonávat najímané externí soukromé subjekty, takže to je jenom další tunel. Je pak jenom otázkou, jestli to praskne dřív u nás nebo v EU jako celku.
0,002%
podle mě lepší než je platit a opravovat kostely
Říkáš 2 tisíciny procenta?
Tady na tom příkladě máš krásný doklad, jak lehce vznikají velká nedorozumění.
Kyby to byly 2 tisíciny procenta státního rozpočtu, tak to by celý roční provoz církve mohla zaplatit jedna větší obec
2 tisíciny procenta jsou 2 stotisíciny.
Dejme tomu (pro jednoduchost), že státní rozpočet ČR je v současnosti cca tisíc miliard, tedy 1 bilion.
Těch Tvých 0,002% z 1000 miliard je 20 milionů.
Ty mě jenom zkoušíš, že jo?
Nemyslels to vážně, že ne?
[kdo má rád Káju Maříka, nemůže mít špatný vztah ke křesťanům a ke katolíkům
[/quote]
mohl bys zkusit bod 1 vyjádřit v %, tedy roční platba církvím ku celkovým výdajům rozpočtu?[/quote]
Vorle,
1/ církev již dostala co měla dostat a vyjádřil to její čelný představitel veřejně
2/ tyhlety restituce jsou o to, jak nacpat majetek státu Kalousovi a jeho kámošům
3/ Majetek, který mají dostat byl propůjčen, tzv 3. druh majetku a církve s ním nesměly nakládat, měli jej pro financování tzv po novočesku sociálních služeb
4/ každý člen klubu si platí příspěvky sám, zjisti si jak je to v BRD, dost dobrý vzor
Takže po evropsku - platba církvím 0,- Kč, propůjčit majetek k financování sociálních služeb, vzor viz Josef der erste
Kalouskovi, který se fiktivně rozvedl a všechen majetek převedl na ženušku nas..t
AŤ žijou všichni kdo šli k volbám ať už volili kohokoli
Upravil bobGS dne 26.01.2013 22:41
Dovi napsal:
Chápeš to sice úplně špatně (to bude asi tou alergií na mne), ale třeba by Tě uklidnilo, že s knížetem v čele (mimochodem, to je levičák jak poleno - samá dotace a přerpozdělování) bys možná žil v bilderbergovsky kapitalisticko-feudálním ráji. Bohužel ale Mádl s Issovou tentokrát nestačili natočit nějaký další úderný klip.
myslim, ze je v prvni rade dulezite, ze jsme zarazili Fischera, Dienstbiera.. tedy z tech co meli sanci na uspech.
Dal bych Zemanovi sanci ukazat, co umi. Karel mel a ma HODNE stinnych stranek.
A uprimne... pravicovej mi teda moc neprijde. Podle mne mu sedi to MZ, kde budu velmi rad, kdyz vydrzi.
Jo, ukazal. V prvnim projevu urazel, lhal a poucoval za pritomnosti Sloufa a pak sel nalitej do televize. Je mi fakt mdlo.
ja budu mit radsi obcasneho ozralu na hrade, nez nekompetenta, co klidne odklepne novou mesitu:
"Odlišný pohled má však předseda TOP 09 a ministr zahraničí Karel Schwarzenberg. „Je-li v dotyčném městě dostatečný počet věřících, tak by měli mít možnost pořídit svou svatyni, nezávisle na tom, jestli je to kostel v muslimské zemi, či mešita u nás,“ odpověděl ministr."
Upravil hicks dne 26.01.2013 22:40
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Volil jsem Karla v prvním i druhém kole. V prvním proto, že jsem podle svého názoru lepšího kandidáta nenašel, ve druhém také a hlavně proto, aby se Zeman nestal prezidentem. Bohužel, bylo nás málo, Karel prohrál...
Ani jeden kandidát v druhém kole není mým ideálem a už vůbec si nemyslím, že nám může nějak výrazně pomoci. Ale tohle je asi to nejhorší, co nás mohlo potkat. Nový prezident se ještě ani neujal úřadu a už dělá ostudu... Ale byly to volby demokratické, tak nezbývá, než porážku přijmout. Máme co jsme chtěli a co si zasloužíme.
Jediné pozitivum, které z toho může pro nás vyplynout (pokud nastane), že se opravdu historicky znemožní - jako osoba i jako představitel politických kruhů, které nám 20 let smluvně opozičně vládnou - včetně odcházejícího prezidenta...
Doufám, že to jeho historické znemožňování přežijeme ve zdraví a že nám to neuškodí víc, než budeme schopni unést...
Už zase ryjeme držkou v zemi....
BMW GS = stroj na radost
vorel napsal:
mohl bys zkusit bod 1 vyjádřit v %, tedy roční platba církvím ku celkovým výdajům rozpočtu?
Musel bych to dohledávat, ale mám představu, že by se ty finanční kompenzace (kromě naturálních) měly rozprostřeně pohybovat ročně v řádu miliard korun (víc, než dnes stát vydává na platy církevních zaměstnanců atd.).
Nejsou to sice sumy, které by státní rozpočet neunesl, zvlášť když i přes ty všemožné Kalouskovy restrikce každým rokem státní deficit (dluh) roste o cca 100 miliard, ale ona každá ta miliarda navíc je cítit, zvlášť když se furt všechno kolem nás zdražuje, stále víc a víc služeb je zpoplatňováno, zavádějí se poplatky na kde co, léky, doktor, školné, a přitom stát stále víc a víc absentuje ona svůj servis obyvatelstvu.
S takovou tady za nějakou dobu zbude jenom armáda úředníků, kteří budou jenom buzerovat obyvatelstvo a navíc jejich dosavadní činnosti budou vykonávat najímané externí soukromé subjekty, takže to je jenom další tunel. Je pak jenom otázkou, jestli to praskne dřív u nás nebo v EU jako celku.
0,002%
podle mě lepší než je platit a opravovat kostely
Říkáš 2 tisíciny procenta?
Tady na tom příkladě máš krásný doklad, jak lehce vznikají velká nedorozumění.
Kyby to byly 2 tisíciny procenta státního rozpočtu, tak to by celý roční provoz církve mohla zaplatit jedna větší obec
2 tisíciny procenta jsou 2 stotisíciny.
Dejme tomu (pro jednoduchost), že státní rozpočet ČR je v současnosti cca tisíc miliard, tedy 1 bilion.
Těch Tvých 0,002% z 1000 miliard je 20 milionů.
Ty mě jenom zkoušíš, že jo?
Nemyslels to vážně, že ne?
Jenze prezident toho s mesitou realne moc neudela (ano muze proti ni vystoupit, uznavam), na tohle by to chtelo spis nejaky vhodny legislativni krok...
Co mi ale prijde malo je smrsknout to jen na jedno dilci tema a opomenout vsechno ostatni. Mezinarodni ostudou pocinaje, estbaky a korupcniky na hrade konce.
PS: ze zrovna ty budes omouvat to ze nekdo verejne vystupuje pod parou me fakt bavi
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Jenze prezident toho s mesitou realne moc neudela (ano muze proti ni vystoupit, uznavam), na tohle by to chtelo spis nejaky vhodny legislativni krok...
Co mi ale prijde malo je smrsknout to jen na jedno dilci tema a opomenout vsechno ostatni. Mezinarodni ostudou pocinaje, estbaky a korupcniky na hrade konce.
PS: ze zrovna ty budes omouvat to ze nekdo verejne vystupuje pod parou me fakt bavi
udela.
Milos totiz je schopen dostat tohle tema do nejvyssich pater politiky.
a krome toho.. on Karel ma taky dost neduhu.. u Zemana alespon vidim, ze si stoji za svym... ale Karel je taky do znacny miry zele... a ja si fakt nebyl jistej, jestli je schopen se vubec necemu, co si v Bruselu etc vymysli nejak zretelne postavit.
-
hele.. muj celkem oblibenej Kalousek taky chlasta a vetsina vyjimecnejch lidi bud chlasta, nebo fetuje, nebo se kurvi, nebo prezira atd.
Zas tak vazne bych to nebral.
Upravil hicks dne 26.01.2013 23:05
17 cm
bluesbery napsal:
Hicksi,podle Tve logiky je lepsi mit na na Hrade pravoslavneho bolsevika.. Nemylim se ?
Ja si v prvni rade myslim, ze to moc zjednodusujes.
To je to same, jako kdyz Milosjugent rikali, ze Karel je pravdolaskarskej senila.
17 cm
morabo napsal:
No, mam tedy radost, ze alespon nekdo ma radost, na mne silne doleha nastup dalsiho kola normalizace...
ja zas takovou radost nemam... ale fakt mam dojem, ze to moc hrotite.
Z Karka koukalo TOLIK pruseru ESM pocinaje a ruznejma resurekcema ACTA konce, ze si vubec nemyslim, ze by mezi Karlem a Zemanem byl TAKOVEJ rozdil.
17 cm
Jarys napsal:
Hele Kubo s tím Tvým celkem oblíbeným Kalouskem tady moc palců nezískáš
kdyby tolik nesil do Svarcsystemu, tak bych ho mel jeste radsi
Kalousel podle mne nevidi do byznysu.. je to urednik.
17 cm