Hmm, o víkendu psal Dan Pribáň docela přímočarý příspěvek na svém FB - víceméně že se omlouvá svým fanouškům a známým, že kdy doporučoval pomoct téhle slečně, protože si myslel, že je v nouzi. Ona zatím v nouzi nebyla - nebyla ani v Súdánu ale u svého manžela v relativním komfortu v Alexandrii ale psala výzvy že šetří každou cigaretu a skončila bez prostředků v Súdánu. Těžko říct, kde byla pravda ale asi na to nějak přišel, protože potom několikrát po ní chtěl aby napsala kde skutečně je a když z ní vylezlo, že fakt v Alexandrii, tak napsal tu omluvu a distancoval se od ní. Takže se z toho asi nějaký obrázek udělat dá ale jestli to je pravda, to nikdo neví. Tohle je celkem logické zakončení bych řekl.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
ještě by to mohla pro změnu psát staroslovenštinou nebo esperantem.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
TomasTT napsal:
Hmm, o víkendu psal Dan Pribáň docela přímočarý příspěvek na svém FB - víceméně že se omlouvá svým fanouškům a známým, že kdy doporučoval pomoct téhle slečně, protože si myslel, že je v nouzi. Ona zatím v nouzi nebyla - nebyla ani v Súdánu ale u svého manžela v relativním komfortu v Alexandrii ale psala výzvy že šetří každou cigaretu a skončila bez prostředků v Súdánu. Těžko říct, kde byla pravda ale asi na to nějak přišel, protože potom několikrát po ní chtěl aby napsala kde skutečně je a když z ní vylezlo, že fakt v Alexandrii, tak napsal tu omluvu a distancoval se od ní. Takže se z toho asi nějaký obrázek udělat dá ale jestli to je pravda, to nikdo neví. Tohle je celkem logické zakončení bych řekl.
pockej do Sudanu dojela, ne? ja myslel, ze jo... ale ze se celkem rychle vratila...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To psala KV, všichni jsme si to mysleli a zatím jediný, kdo tvrdí (nikoliv že si to jen myslí), že to není pravda, je Dan P., možná ví něco co my ne, upozorňuje se na stejná fota údajně z různých míst atd., to jsem nestudoval. V tuto chvíli nemám názor na to, zda v Súdánu byla nebo ne...
Já myslím že asi v tom Súdánu byla ale že se vrátila do Alexandrie a pak napsala tu výzvu že je v nouzi v Súdánu ale nebyla tam v tom okamžiku kdy to psala. On to asi nějak zjistil (nevím jak) a chtěl po ní aby napsala kde skutečně je nebo šla ven a vyfotila pár fotek, což ona pochopitelně udělat nemohla, protože nebyla tam, kde podle ní být měla. Jak na to přišel, to nevím. Možná z mailů z IP adres nebo z fotek, fakt nevím.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
taky jen dohady, ale myslim ze dojela lodi do Wadi - Halfi v Sudanu a tam na ni vyvalilil cenu za procleni motorky a tak to vzdala.
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
Všechny informace proběhly na FB, kde to nakonec všechno smazala. Screen jedné debaty už jsem sem myslím dával http://imageshack.../uddn.jpg/. V půlce toho zahajovacího příspěvku je citace zprávy od Dana.
cibus napsal:
Katarina - Iveta Bartosova na motorce.
...to mě nejvíc pobavilo, skoro víc jak vyjádření na FB
"Webka bude fungovat dalej.. tak ako sa bude dalej cestovat, minimalne okolo Egyptskeho komina..
FB stranku nema vyznam ponechavat, prinasa viacej utrpenia ako radosti."
Upravil MichalD dne 03.09.2013 16:01
všude dobře, s kávou nejlíp
foky napsal:
Hoj,
je nějaké "novější" info jak to s ní vypadá? Na začátku září nějak všechno utichlo
treba uz zabrezla...
17 cm
ptal jsem se na ni Igora(Brezovara) kdyz jsem byl na setkani Motoroute,rikal ze ze mu nebere ani telefon.priznal ze to posr....vsem cestovatelum co shaneji sponzora.a vcera jsem na toto tema natukl Jardu Šímu ve Vrchlabi na prednasce a moc se o ni bavit nechtel.
BMW GS 1200 adventure a Babeta.
Kubrt napsal:
Nechce se mi to celé číst, ikdyž bych asi měl, ale napište mi v kostce prosím o co jde? Ona se spustila s nějakým arabským prasetem a zakempila kdesi v Alexandrii? A veškerý humbuk, který byl kolem té skvělé slovenské motorkáři, kolem její úžasné cesty kolem svět, je ten tam, protože posra.la uplně všechny a všechno?
Jestli je to tak, zasloužila by pěkně naflákat na pr.del...
presneji.. došukala az do Alexandrie, kde si vzala egyptanka (mozna normalnejsiho, nez je ona -- to nevime presne. Ale vyhrozoval lidem na FB ).
to mi nevadi. Co mi vadi, ze obhajuje musulmany.
Upravil hicks dne 17.11.2013 11:53
17 cm
Kubrt napsal:
Nechce se mi to celé číst, ikdyž bych asi měl, ale napište mi v kostce prosím o co jde? Ona se spustila s nějakým arabským prasetem a zakempila kdesi v Alexandrii? A veškerý humbuk, který byl kolem té skvělé slovenské motorkáři, kolem její úžasné cesty kolem svět, je ten tam, protože posra.la uplně všechny a všechno?
presneji.. došukala az do Alexandrie, kde si vzala egyptanka (mozna normalnejsiho, nez je ona -- to nevime presne. Ale vyhrozoval lidem na FB ).
Kurňa jsem to nechtíc smazal...
Ty kráááso, tak to čumim... To se z ní vyklubal teda pěknej ptáček
Vyhrožuje na FB ? To je teda frajer, muslimák jeden prašivej
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Kurňa jsem to nechtíc smazal...
Ty kráááso, tak to čumim... To se z ní vyklubal teda pěknej ptáček
Vyhrožuje na FB ? To je teda frajer, muslimák jeden prašivej
mame jen castecny screeny, byl jsem mimo PC, ale nekdo tady z fora neco ma.
videl jsem to z mobilu, vyhrozoval FEST.
17 cm