Ten Testosteron je pravděpodobný. Ale kde koupit nějakou náhražku. Net je plný přípravků Tribulus, ale stále jen s odkazem na % saponinů. Ale na to se nehraje. Důležitý je Protodioscin a ten má jen Bulgarian a Balkánu já nevěřím.
Tapir: Ani já ne. Normálně syntetický testosteron - Nebido - jednou za měsíc.
Hicks: uvidím, doberu co mám, udělám testy, udělám testy za půl roku, zjistím zhoršení atd. každopádně do motorek jsem nacpal víc a tady jde vážně o život, bohužel. pár známejch už mělo mrtvici a infarkt a já po tom moc netoužím... já nemám až tak problém s nadváhou, spíš s převahou nasycených tuků...
pod trvalým dohledem
počkej tobě je 52 a ještě ti nestrkala uroložka prsty do pr...?
ta moje to dělá pořád, už jí trochu podezírám, když přijdu a za týden na kontrolu a ona by to dělala znova
pod trvalým dohledem
Tapir napsal:
Jaká uroložka ?
Nemám uroložku a k doktorům nechodím. Ještě toho trochu.....
...tak jak muzes vedet, ze mas zdravi OK, jak jsi psal nahore...?
ad. prstění -- to dela i proktolog... ten se na to primo specializuje.
V Lounech se muzes nechat prstit za par korun treba i na Husovce...
Upravil hicks dne 16.08.2019 20:14
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Miguel napsal:
počkej tobě je 52 a ještě ti nestrkala uroložka prsty do pr...?
...ten pan je evidentne zanedbanej... a nezkusenej... to se musi zmenit
dobre, ze se zaregistroval v nasem Ustavu... tady je v tech nejlepsich prst... teda rukou!
Upravil hicks dne 16.08.2019 20:16
17 cm
Tapir napsal:
Jaká uroložka ?
Nemám uroložku a k doktorům nechodím. Ještě toho trochu.....
V Lounech se muzes nechat prstit za par korun treba i na Husovce...
Znáte v Lounech Husovku ???
...mame barak za rohem...
mmch tady si tykame nehlede na vek a zkusenosti s prstěním.
17 cm
Vloni mi umřel tchán, mimochodem motorkar. Taky nechodil “po doktorech”. Na konci listopadu ho odvezli se žlučnikovým zachvatem. Když ho otevřeli našli mu tam nádor. V půlce února byl pohřeb. Od určitého věku není od věci se nechat prohlidnout..
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Vloni mi umřel tchán, mimochodem motorkar. Taky nechodil “po doktorech”. Na konci listopadu ho odvezli se žlučnikovým zachvatem. Když ho otevřeli našli mu tam nádor. V půlce února byl pohřeb. Od určitého věku není od věci se nechat prohlidnout..
slinivka...? jestli jo, tak rozjeta je lecitelna jen vyjimecne. A nerozjetou temer nenajdes.
Upravil hicks dne 16.08.2019 22:49
17 cm
Rakovina žlučníku je docela neobvyklá, vzácná. Pokud je rakovina žlučníku objevena v nejranějším stádiu, příležitost k léčení je velmi dobrá. Ale většina rakovin žlučníku je objevena v pozdním stadiu, kdy prognóza je často spíše špatná.pod trvalým dohledem
Rakovina žlučníku je docela neobvyklá, vzácná. Pokud je rakovina žlučníku objevena v nejranějším stádiu, příležitost k léčení je velmi dobrá. Ale většina rakovin žlučníku je objevena v pozdním stadiu, kdy prognóza je často spíše špatná.
fuj. Nas znamej prisel nekdy tusim v unoru, ze ho boli zlucnik.. "uz par tejdnu". Prd zlucnik... slinivka... inoperabilni, dokonce mu odmitli i paliativni chemoterapii. Naprostej masakr... umrel v kvetnu.
17 cm
Zob napsal:
Já shodil 21 kilo tuku za 5 měsíců. Stačí jíst správně a jde to dolů samo i bez sportování.
nemohl jsi shodit 21 kg tuku bez sportu, nebo alespon castecneho siloveho cviceni. 100% musela odejit i svalova hmota, nicmene stejne gratuluju, i tak je to skvelej uspech!
...je to nicmene trochu na hranici zdravotniho rizika... 4kg mesicne je dost... ale vona i ta dlouhodoba nadvaha je o drz...
btw: mozna mas nejakej pohyb treba v praci...?
Upravil hicks dne 18.08.2019 12:01
17 cm
Svalová hmota šla dolu o 3 kg a pak se opět postupně vrátila. Taky mám větší procento vody v těle,měl jsem málo.Pohyb nějaký je,ale nic velkýho. Rozhodně nemakám každý den. Občas kolo, kliky dřepy hrazda prostě cvičení s vlastním tělem. Činky žádné. Jde to ale strava je základ.
tomu neverim, ledaze bys mel naprosto vyjimecny predispozice, pripadne se proste hodne hejbal. Temer nikdo si neudrzi stejne svalu po zhubnuti, jako pred. Vypadal bys pak napul jak kulturista.
Ale jak jsem rikal, tohle je drobnost, hlavne, zes to shodil. Cvicit muzes ted
Upravil hicks dne 18.08.2019 13:05
17 cm