Tím to chci poděkovat fšym zučastněnym za učast na fčerejšy akcy Bramborobraní II a projevit lítost že se ostatní nemohli projet s náma.Myslím že to stálo za to.Mé natáčení s kamerou berte s rezervou ,měl jsem ji po roce v ruce a su na take vjecy levy jak cyp .začátek a první etapa byla víc než skvělá a zakončená Hazlhofskou akcí Bubáka a Vaca kdy dohnali motorkáře Jawistu který zapoměl na hrázi Kružberku batoh.Pak se pokračovalo na hráz Sl. Harty ale naší skratkou ,která sklidila pochvalu za spestření vyjížďky ,její různorodé podloží několika z nás sevřelo zadek a celkem sprasila naleštěné skvosty některých ryderu .Pak se pokračovalo do hlavního cíle Mladecka.Tím to se omlovám že při cestě přes brod jsem natočil skoro prd,byly s te tak rychle za mnu že sem ani nestihl sundat to deklo s kamery a natočil tmu no něco se povedlo.Hlavně Katja na malém GS která ukázala hned za brodem první tlamičku.Dá se říct že z nás padlých dopadla nejlépe.Po ukázce bojové techniky v akci jsme se rozhodli divákům ukázat co umí naše stroje v takovém terénu.Mi se to povedlo dokonale a tímto děkuji přihlížejícím že mi pomohli zvednout Bedřycha s prachu kam sem s ním švihnul jak k.r.a s děckem.Bo sem tfrdy dal sem pak par kol, už bez plexy a s pošramocenym sebefjedomym. musel sem jym ukazat že sme tfrďy motorkařy a ňy žadňy scyplacy co sy po jednom kotulu sednu na řyť.škoda že někteří musel odjet dříve.Prošli jsme si zbytek techniky a je jasné že se tam nebylo naposledy.Pokračovali jsme po předem vybrané trase až na jednu vložku,Vaco nám poradil skratku a tak Jirka 3X pomocí navigace nás zatáh do lesa ,Krátce úsek asi 3km stál za to.Tam lehla Aranka a za ní v těsném dostupu jetý Bubák .tak se zase zvedalo což se mi podepsalo na dříve naraženém rameni.Zbytek cesty se už absolvoval v poho až do cílových Bravantic a nově otevřeného Hančina Motobaru.dali jmsme malé občerstvení,spočítaly boule a šrámy a mazaly spokojeni domů.Závěrem sekám poklonu HonzoviGS že celou cestu s náma absolvoval jako jedíný s baťohem a bez sebemenších problémů(držela se tě jak klyšťje) a Katje na malém Suzuki GS bo se s nama i přes ty skratky držela jak chlap.Tym mladym synkum na DR že spestřily naši skupinu.
Tak to bylo vyčerpávající Jinak s tim batužkem to nebylo zas tak hrozné, jen jsem nemohl jet ve stupačkách, pač jsem si nebyl jistý jak by to dopadlo, takže jsem všechny hrby absolvoval v sedle...ale v pohodě...nebylo to nejhorší a jsem rád že jsem se zúčastnil. Pokud to příště půjde (z mé strany), pojedu znovu, ale tentokrát solo
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
A aby toho nebylo málo tak jakysy bambelok za Arankou před chvilkou nedobrzdil u Bravantic ,tak má i Opelku s modřinou na řyťy.Když se dařy tak se dařy
3X napsal(a):
já myslel, že má tu modřinu ze včerejška? chápu to dobře, že do ni drcl Opel?
ne ne, modřinu na svoji "řiti" jsem si udělala na báječné Vacově stezce pro pěší turisty a dneska mi udělal panáček Panáček modřinu na řiti mojí Opelky, ale takovou malou naštěstí, on dopadl hůř, ale ani se mi nechce pomyslet, jak bych dopadla nejet autem, ale ne Bedřichovi
ale jinak super
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
3X napsal(a):
já myslel, že má tu modřinu ze včerejška? chápu to dobře, že do ni drcl Opel?
ne ne, modřinu na svoji "řiti" jsem si udělala na báječné Vacově stezce pro pěší turisty a dneska mi udělal panáček Panáček modřinu na řiti mojí Opelky, ale takovou malou naštěstí, on dopadl hůř, ale ani se mi nechce pomyslet, jak bych dopadla nejet autem, ale ne Bedřichovi
ale jinak super
uff, už jsem myslel, že tě na moto nabořil nějaký blb v plechu. Ještě, že tak a jsi v pořádku . Auto se opraví. Na moto by to bylo horší, jak píšeš.
Stezka je dobrá,jen třeba na ňu řadne galoše,tak Opelka na řyťy jen modřinu jak Aranka,můj Bedřych plexi má už zalepené, stejně ještě letos pude k zemi .Ty lesní cesty mají něco do sebe.Arančino plexi nařezáno nové ,už ho jen dopasovat a třeba bude lepší.Rameno už mám celkem v pohodě ,Ruská kosmonautická mast je malý zázrak . A že tempo bylo svižné?? Však nás vedla moja roba ňy .
Aspoň su pjekne a vesele vzpominky
Upravil petr_t dne 04.10.2009 20:24
Ahoj.Od včera patřím mezi šťastné majitele GS.Koupil jsem 1150GS.Nyní čekám na přihlášení a pak se těším, že se budu seznamovat s novým strojem.Až se trochu naučím ovládat "velkou" motorku, chtěl bych se také zúčastit nějaké společné akce.Podle toho co tady popisujete tak to musí být paráda (koukal jsem i na foto).Tak se chci zeptat jestli by to bylo možné někdy v budoucnu přijet za vámi.
Petr9 napsal(a):
Ahoj.Od včera patřím mezi šťastné majitele GS.Koupil jsem 1150GS.Nyní čekám na přihlášení a pak se těším, že se budu seznamovat s novým strojem.Až se trochu naučím ovládat "velkou" motorku, chtěl bych se také zúčastit nějaké společné akce.Podle toho co tady popisujete tak to musí být paráda (koukal jsem i na foto).Tak se chci zeptat jestli by to bylo možné někdy v budoucnu přijet za vámi.
Myslíš weekend 17. a 18.10. ? To by bylo fajn...Takže opět bramboru neumívat? Libavá...ooo...dobrý nápad...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
no už se kujou pikle a vybíraj zajímavé cestičky ,přes Libavou a hlavně přilehlé okolí,ve fotomapě to vypadá zajímavě a když sem zaškrt fotografie tak je tam několik krásných lomů.A kolem lomů jsou vždy zajímavé cesty.
už máme čas a místo srazu - neděle, 18.10. v 9.30, motobar u Hanky v Bravanticích. motorky si neleštěte a nemyjte, škoda práce protože se sklízí brambory a na asfaltu je hrozně bahna
Tak to je fajne...už se těším já i má milá...ted myslím brambůrku nevylučuji že budu zase s batůžkem...tentokrát si ale za sebou povezu mou pravou přítulku, tak prosím všechny minule zúčastněné o korektnost, pač kdyby se to profláklo, tak mám průser na entou......a zkažený celý weekend......a to bych vážně nerad...ne že bych si o komkoli z vás myslel něco špatnýho nebo tak, to ani ve snu, ale znáte to...náhoda a přeřeky jsou svině ...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
taky sem se dnes projelakorát sem měl před očima zas tmu,bo sem spichala fotku mám zepředu na PČRaspoň doufám,že jen zepředu,nebyl čas,bez blinkru,přes plnou v obci přímo před němadál nikdo nebyl
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz