lupen napsal:
pošle te mi nekdo prosím fotku uchycení padáků u bočního stojanu, musím vystužit ty blativé padaky SW mot..... díky jo a 1150 to má na spodních silentblocích a pod deklem motoru je tažená pasovina ?
Tohle ale nejsou od SW motech, pokud teda nedělá ještě nějaký jiný. Od SW motech mám já a musel jsem je vyztužit ještě příčně, neb pád ve 30km/hod se ohly a zdeformovaly. Za mě jsou naprosto k ničemu...
Posli sem fotku jak jsi to vymyslel ty...dneska jsem je 2 hodiny srovnaval a pak vystuzil. Jj jsou to pastiky..
Dle meho se pri padu maji defirmovat..kdyby ne tak povoli neco jineho.ale tod jen muj nazor.
Tak jsem si z nudy včera vyrobil "přístroj na synchronizaci klapek".
A kupodivu stará dobrá fyzika funguje.
[img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
[52.35Kb]
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
V tom máš nalitou Libertu? Je vidět, že netřeba drahého zařízení.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
V tom máš nalitou Libertu? Je vidět, že netřeba drahého zařízení.
Ne naftu, Kdyby si cucla... Ale je to prakticky nemožný,snad jen kdyby se to položilo.
Pravda stálo mě to 20,- Kč za tu trubičku ve sběrně a to mi ještě asi metr zbyl. Jinak ty flašky od kečupu byly zadarmo.
Upravil BIGR dne 09.12.2013 08:29
BMW R1200GS
To se uvidi asi az v lete. Yepli to je ale i zarovka. Skusim to otestovat teplomerom
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Je to sice na druhou motorku,ale jen tak pro inspiraci. Dneska jsem se nudil a tak se mi povedlo vyrobit držák na navigaci.
A nééé že to TT okopčí.
BIGR přiložený následující obrázek:
[34.46Kb]
BMW R1200GS
BIGR napsal:
Je to sice na druhou motorku,ale jen tak pro inspiraci. Dneska jsem se nudil a tak se mi povedlo vyrobit držák na navigaci.
A nééé že to TT okopčí.
BIGR napsal:
A nééé že to TT okopčí.
Taky bych chtěl mít čas se chvíli nudit.
Takovech by tady možná bylo víc co by se občas taky chtěli nudit
BIGR napsal:
A nééé že to TT okopčí.
Taky bych chtěl mít čas se chvíli nudit.
Takovech by tady možná bylo víc co by se občas taky chtěli nudit
Joudove!
Ja se nudil jen dve hodiny. Jinak taky nemam na nic cas...
Ale nevydrzim proste jen tak sedet a cumet treba na bednu.
BMW R1200GS
Trošku jsem se hecnul a vystlal jsem si topcase materiálem, který se používá na tapecírunky např. do zavazadlového prostoru aut. Kolega, co dělal v automotive průmyslu říkal, že to je z nějakých lepších aut, prý něco jako Volvo a podobné. Přilepený je to lepidlem podobným chemoprenu po bocích, dno je jen položené, tzn. vyndavací. Už jsem to letos otestoval na dovolené a je to super. Hodím to i do bočních. http://xhackerm.r...pase_kufru