tak už mi to jde
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Chimera napsal:
Jo mlžící se plexi se bohužel nevyřešilo... Pobočka asi určitě nedopadne Jardo, ale myslím že dokážu zazásobit členy fóra prostřednictvím společných akcí
to aby sme dělali akce každej tejden
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Tak jestli jsem to správně pochopil, příští sraz je u vevise? No tak co kdo bude chtít, založím na to asi zvlášť vlákno, protože pojedu i na pár jiných srazů, kde pár z vás bude určitě taky... Nebo pište PM...
servisak: Bylo by lepší vědět o Tvé návštěvě víc dopředu, zítra rozhodně udit nebudu a nejlepší kusy dostali pánové co byli u Kašáka... Asi bys něco vybral, ale neměl bych čistý svědomí, že jsi dostal to nejlepší co můžu dodat, tak to ještě zvaž
Chimera napsal:
servisak: Bylo by lepší vědět o Tvé návštěvě víc dopředu, zítra rozhodně udit nebudu a nejlepší kusy dostali pánové co byli u Kašáka... Asi bys něco vybral, ale neměl bych čistý svědomí, že jsi dostal to nejlepší co můžu dodat, tak to ještě zvaž
Vole nejedu se k tobě nažrat ani pro vejslužku hod mi do PM telefon zitra až budu v Tu zavolám a někde se sejdem
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Emilio, zrovna jsem Ti chtěl napsat jestli jsi dorazil do Úpy.... Hele, nedostanu se tam v pátek, jedu v sobotu. Vím že všichni jedete v pátek ale já prostě nepoletim z Trutnova do Brna v 7 večer, nic bych tam z toho neměl a chci tam koupit helmu a boty, takže to nechávám na sobotu... Jak dál?