Zetorku jak sme se bavili o těch mlhovkách to sou Hella micro DE? Hod mi do PMky kdyžtak nějaké nekomerční "informace"
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Emilio Alzamora napsal:
má,kdybych byl ženská,tak s ním budu bodat.....a ještě bych ho vyčadil cu grunt!!!!
To je vůl No tak to dík
kámo moc se nesměj ráno mi volal Emil že se kvůli tomu uzenýmu nechá přeoperovat na ženskou a on nikdy nemluví do větru
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Kasak napsal:
Kamile,prošli jsme u Báry?Bude s tebou jezdit častěji?
Jasně že jste prošli, Příště chce vyrazit zase
jestli pojede se mnou, nebo přímo se mnou to fakt nevim
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Jsem dneska přes dvě hodiny doloval nádrž z Mergla, páč mi sákla spodem a vzlínala mi nafta na blatníku. Uff, kdybych věděl co to bude za pakárnu, tak bych to radši otíral hadrem
Se mi zdá že od tý doby co se tady řeší postraní komerční úmysly a neférovosti se extrémě zvedla návštěvnost webu nezdá se Vám?
členové online je skoro pořád přes 15,
příspěvků za posledních pár dní je řekl bych tak trojnásobek.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.