Petr 11 napsal:
Co se qwertovych prispevku tyce,rozhodne nejsou nejakym hlasem "oranzovych",i kdyz se o to casto a rad snazi...
Skoda!*pissed*Rekl bych,ze Qwert patri k tem normálnejším!
Děkuji pane..A už jistě víš že některé oranžové nemůžeš brát vážně.
Moje zkušenost:
S klukama od KTM jsem párkrát seděl u jednoho stolu. A proto vím, že i oni mají stejný zájmy jako já. Jezdit.
Tohle vlákno je založený jenom proto, aby se lidi mezi sebou hádali. Nic víc, nic míň...
Škoda času, který jsem při pročítání tohoto vlákna ztratil...
Ja myslim,ze je to o tom,jak to kdo bere.Ja to tu obcas ctu,ale ne vsechno.
A nijak me to neurazi,obcas se i pobavim a vse beru s nadsazkou!
Par jedincu to mozna nezvlada,ale urcite jsou v mensine.A komu se zdejsi zpusob humoru nelibi,tak at si pusti treba Ordinaci v ruzove zahrade!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
A navic jsem se prihlasil na lc8 forum!A jasne jsem jim napsal,ze tam ktm nehodlam kritizovat,ze je to pro mne hned druha nejlepsi znacka po BMW!
vevis napsal:
Ja myslim,ze je to o tom,jak to kdo bere.Ja to tu obcas ctu,ale ne vsechno.
A nijak me to neurazi,obcas se i pobavim a vse beru s nadsazkou!
Par jedincu to mozna nezvlada,ale urcite jsou v mensine.A komu se zdejsi zpusob humoru nelibi,tak at si pusti treba Ordinaci v ruzove zahrade!
delas jakoby Rados nebyl chodicim prikladem diskutera, co to bere prilis vazne...
kdyby s tim umel, mohl by mit klidne 990ku
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ordinaci v růžové zahradě neznám, viděl jsem jenom reklamu na tento televizní skvost. Ale pochybuju, že je to větší sra*čka, než zbytečná diskuze KTM versus BMW.
Pepa napsal:
Vůbec to nevyjadřuje můj názor na KTM, ale tahle fotka se mi líbí :-D
to je KTM Juan v dobach, kdy si sebou nebyl uplne jistej...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
qwert napsal:
Jsou tady samé sračky tak jsem se rozhodl vás posílit,vyměnil jsem tu poruchovou ktm a koupil to nejlepší enduro na světě..
Dobre jsi udelal!Nez kupovat nove svody(misto tech prasklych)na starou ktm a zdvojnasobit tak jeji hodnotu(stejne se ti to pri prodeji nevrati),to je fakt lepsi investovat do motorky,ktera na cene neztraci!
QWERT se zbláznil 1. má to nízko sání 2. motor co vypadá jak svěšené kozy 3. někdo ukradl řetez 4. zadní tlumič na vzduch (ten můj je ale nějakej žlutější) a vůbec B M W a pak by jsme museli zrušit tuhle plodnou diskuzi.. Prosím tě nech si KTM se ti složíme tady na díly
Upravil easyrider dne 01.03.2012 19:52