Jarys napsal:
Jo se Svarcsystémem mě pěkne serou, hlavně ten trouba Drábek to je stejnej slizoun jako Fischer
oni proste chteji, abysme vyhazeli co nejvic lidi a nejlip sli delat biz nekam jinam..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Panove, jestli jste si nevsimli, cely dnesni večer radia Beat se odehrava z bluesrockoveho klubu BandR v Uherskem Brode, s zivymy vstupy.. Skoda ze neposloucha i skodna..)) ..a je to palba.. ). Tak Vas vsechny zdravim a vinsuju hezky zbytek vecera
bluesbery napsal:
Panove, jestli jste si nevsimli, cely dnesni večer radia Beat se odehrava z bluesrockoveho klubu BandR v Uherskem Brode, s zivymy vstupy.. Skoda ze neposloucha i skodna..)) ..a je to palba.. ). Tak Vas vsechny zdravim a vinsuju hezky zbytek vecera
tak si to uzij a hlavne to prosim nehrot.. neni duvod myslim.
17 cm
Všichni tady mluví (já určitě taky) o všech kauzách, průserech, minulosti a neduhách. Přitom mě šlo o čistou slušnost a vyjadřování. No jen si zkuste dosadit Zemana do věty: Upřímný, pravdomluvný, neagresivní a chápavý. Pokud vám tam sedí tak je něco špatně.
bluesbery napsal:
bluesbery napsal:
Ja teda cim vic o tom premejslim, tim vic mam dojem, ze ten duvod je a ac jsem si to puvodne nemyslel, tak bych spis uvital i to "Sluzebnipivo"... To je sice levicak jak poleno a jeste by si pritahl Spidlu, ale alespon by to bylo cely tak nejak ferovy, proste levicak z presvedceni a ne levicak protoze se mu to hodi. Tedy levej levicak za kterym se ty bolsevicky mocensky struktury ani nedaji dohlidnout... A o tom, ze umi zasahovat do normalniho chodu zeme, vcetne bussinesu, se nemusime presvedcovat, to uz jsme zazili.
Frankfurter allgemaine mely pravdu, jako na ukrajine.....
Maiali nel Fango!
Paul napsal:
Všichni tady mluví (já určitě taky) o všech kauzách, průserech, minulosti a neduhách. Přitom mě šlo o čistou slušnost a vyjadřování. No jen si zkuste dosadit Zemana do věty: Upřímný, pravdomluvný, neagresivní a chápavý. Pokud vám tam sedí tak je něco špatně.
Schwarzenberg je predseda TOP09 a zatim jsem si nevsiml, ze by NEJAK VYRAZNE vystupoval vuci dost absurdne NASTAVENYM EXEKUCIM.
co je na tom slusneho?
17 cm
bluesbery napsal:
Ja teda cim vic o tom premejslim, tim vic mam dojem, ze ten duvod je a ac jsem si to puvodne nemyslel, tak bych spis uvital i to "Sluzebnipivo"... To je sice levicak jak poleno a jeste by si pritahl Spidlu, ale alespon by to bylo cely tak nejak ferovy, proste levicak z presvedceni a ne levicak protoze se mu to hodi. Tedy levej levicak za kterym se ty bolsevicky mocensky struktury ani nedaji dohlidnout... A o tom, ze umi zasahovat do normalniho chodu zeme, vcetne bussinesu, se nemusime presvedcovat, to uz jsme zazili.
jako diensbiera? no fuj...
Frankfurter allgemaine mely pravdu, jako na ukrajine.....
17 cm
PTÁM SE SE VŠÍ VÁŽNOSTÍ VOLIČŮ MILOŠE ZEMANA, ZDA ( z nejen výše uvedeného přispevku) SI PŘED VOLBOU PREZIDENTA ČESKÉ REPUBLIKY NECHALI UDELAT LÉKAŘSKÉ DOBROZDÁNÍ O SVÉ SVÉPRÁVNOSTI... ??
Upravil bluesbery dne 27.01.2013 02:09
Zaregistroval jste nekdo tohle? Bylo to ve zpravach v tom vyrezu dole, jak sledovali Zemanovu cestu do CT. http://www.youtub...R93fIQcY7E
Moc se tesim, az to ozrale prase nekde na oficialni navsteve spadne ze schodu a udela ostudu. Pripadne pouci novinare, se slinou v koutku a skonenou hlavou pohovori za nas narod. Velmi mi to pripomina Jelcina, chybi aby nekde na podiu zatancil nebo zazpival internacionalu, klopit do sebe panaky na verejnosti a hulit uz zvladl behem kampane.
Upravil alesvagner dne 27.01.2013 08:35
- Kadlovo jednání s rakouským landsmanšavtem,
- jeho podnikatelské průsery, namátkově jeho účast při tunelování becherovky,
- jeho restituce - jako jediný restituoval podle rakouského práva, nikdo jiný
poskytl úplatek a přiznal se k tomu - úplatek protislužbou
- propagoval lisabonskou smlouvu, jejíž součástí je listinapráv EU s jejíž pomocí by se dala otevřít otázka vrácení konfiskovaného majetku(na Lex Schvarzenberg se restituce nevztahovaly a stát má majetek v hodnoztě 40miliard stále ve svém vlastnictví
- hospodaření nadace Bohemiae - skončila s dluhem na daních 3 miliony - na daních
- - dotace na své rybníky dostal, nezkolaudoval o půl roku, kalousek mu to prominul a nevracel nic
- proč tento čestný muž neodešel z vlády jak slíbil když se do ní vrátil Čunek? - no nechtělo se mu od korýtka
- politický turismus - UD - DEU, člen ODA, strana zelených, jejíž zájmy zradil, nakonec si s Mírou založili vlastní stranu
- inicioval jednání o možnosti návratu sudetských němců, jejich účast v kuponové privatizaci , ani Havel, ani Kohl to radši dál neprojednávali
- největší problém členství v ESM- ratifikace změny článku 136 smlouvy o fungování EU, zkráceně se jedná o okamžité (7dní) placení závazku 350mld jakmile zavedem EURo. Člen Nervu pan Kohout to nazval skandální eurotunel
atd atd Je to málo?
Milouš tyhle přímé aféry nemá politické postoje jsou konzistentní, asi proto vyhrál.
Mnohem větší smutek, než volba Miloše ve mě vzbuzují prohlášení o chození do ulic pokud něco není tak, jak si pár lidí myslí - komunisté na radnicích, Miloš prezidentem. Tihle človíčci ať si laskavě uvědomí, že volby byly demokratické a z nich vzešlo to co je, Pokud se to někomu nelíbí, musí do ulic před volbama, starat se o své kandidáty a přesvědčovat ostatní o svém názoru. Proboha, je víc jak 20 let po plyšáku, v Itálii, Francii jsou komunisté na radnicích tam kde si je lidi zvolili a nikoho to nezajímá, každý v té zemi ví, že to je demokracie, jen u nás někteří zaprděnci tohle řeší, pokud chceme do evropy, tak se chovejme aspoň trochu podobně.
bobGS napsal:
Mnohem větší smutek, než volba Miloše ve mě vzbuzují prohlášení o chození do ulic pokud něco není tak, jak si pár lidí myslí - komunisté na radnicích, Miloš prezidentem. Tihle človíčci ať si laskavě uvědomí, že volby byly demokratické a z nich vzešlo to co je, Pokud se to někomu nelíbí, musí do ulic před volbama, starat se o své kandidáty a přesvědčovat ostatní o svém názoru. Proboha, je víc jak 20 let po plyšáku, v Itálii, Francii jsou komunisté na radnicích tam kde si je lidi zvolili a nikoho to nezajímá, každý v té zemi ví, že to je demokracie, jen u nás někteří zaprděnci tohle řeší, pokud chceme do evropy, tak se chovejme aspoň trochu podobně.
Konečně rozumný názor v téhle nesmyslné diskuzi, jinak není ani snad co dodat.
Paul napsal:
Třeba takto?: Z diskuze Novinky.cz
Zeman řekl, že mu Bohdalová pláče do telefonu, Bohdalová to popřela.
Zeman řekl, že ho podporují Franz a Fischer. Oba to popřeli, Franze naštval.
Zeman řekl, že Posselt vyjádřil radost za postup Karla. Posselt to popřel.
Zeman řekl, že zprávu o Posseltovi má z britských listů, britské listy to popřely.
Zeman řekl, že vyhodil 2 poradce kvůli kauze olovo. Poradci to popírají, prý odešli sami.
Zeman řekl, že Karel nastavil na restituovaném zámku Čimelice vysoký nájem a donutil tak k odchodu Táňu Bílou. Ta to ale popřela.
Zeman řekl, že by se Smoljak obracel v hrobě za to, že Svěrák podporuje Karla. Rodina Smoljaka ale řekla, že Karel byl přítelem Smoljaka a nemá urážet mrtvé.
Zeman řekl, že Hanákovi jeho tým nenabízel peníze. Hanák to popírá a obrací se na policii.
Zeman a jeho tým řekl, že na rodiném zámku Karlovy manželky visí nacistické obrazy s hákovým křížem. Byl to kříž jeruzalémský a Hardegg rodině již 300 let nepatří nepatří.
Zeman řekl, že se od Šloufa odstřihnul a že si Šloufa nevezme jako poradce na hrad. Šlouf dorazil dnes do volebního štábu a řekl, že Zemanovi radil a sháněl pro něj podporu.
HLAVNĚ, ŽE PRAVDA A LÁSKA ZVÍTĚZILA NAD LŽÍ A NENÁVISTÍ...
červenej Elf
To BobGS : ve mně vzbuzuje smutek, že plácáš naprosté nesmysly.. v té Francii,nebo Itáli,které zmiňuješ jsou lidé v ulicích dnes a denně. Demonstrace jsou tam na denním pořádku víc, než kdekoli na světě. Jak to, že z toho nejsi smutný ..??? Můžeš mi to prosím tě smysluplně vysvětlit ?
Upravil bluesbery dne 27.01.2013 09:59
bobGS napsal:
Konečně rozumný názor v téhle nesmyslné diskuzi, jinak není ani snad co dodat.
Opravdu rozumný!
V Itálii i ve Francii neměli zkušenost s 40ti letým řáděním bolševika, a nezapomeň, v roce 1946 byly u nás také svobodné volby, bohužel, jediné svobodné až do roku 1990, a konec konců, v roce 1933 v Německu byly taky svobodné, demokratické volby.
Upravil barokar dne 27.01.2013 10:06
červenej Elf
Zeman řekl, že mu Bohdalová pláče do telefonu, Bohdalová to popřela.
Zeman řekl, že ho podporují Franz a Fischer. Oba to popřeli, Franze naštval.
Zeman řekl, že Posselt vyjádřil radost za postup Karla. Posselt to popřel.
Zeman řekl, že zprávu o Posseltovi má z britských listů, britské listy to popřely.
Zeman řekl, že vyhodil 2 poradce kvůli kauze olovo. Poradci to popírají, prý odešli sami.
Zeman řekl, že Karel nastavil na restituovaném zámku Čimelice vysoký nájem a donutil tak k odchodu Táňu Bílou. Ta to ale popřela.
Zeman řekl, že by se Smoljak obracel v hrobě za to, že Svěrák podporuje Karla. Rodina Smoljaka ale řekla, že Karel byl přítelem Smoljaka a nemá urážet mrtvé.
Zeman řekl, že Hanákovi jeho tým nenabízel peníze. Hanák to popírá a obrací se na policii.
Zeman a jeho tým řekl, že na rodiném zámku Karlovy manželky visí nacistické obrazy s hákovým křížem. Byl to kříž jeruzalémský a Hardegg rodině již 300 let nepatří nepatří.
Zeman řekl, že se od Šloufa odstřihnul a že si Šloufa nevezme jako poradce na hrad. Šlouf dorazil dnes do volebního štábu a řekl, že Zemanovi radil a sháněl pro něj podporu.
HLAVNĚ, ŽE PRAVDA A LÁSKA ZVÍTĚZILA NAD LŽÍ A NENÁVISTÍ...
ANO, ANO, ANO. Skvely vyber. A Klausovo prohlaseni naprosto nechapu, zvlast po tak silne negativni kampani Zemanovcu a jeho KSC a STB prisluhovacu.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“