Dárci:Hicks,JarVes,DEDKOID,Michal GS,Palk,stepan.
Tak hlavne aby se Bohumiluv stav zlepsoval a uz nemusel na sal.
Upravil vevis dne 24.10.2013 16:01
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Dnes se u něj zastavili kamarádi z Prahy.Psali tohle: Bohumil byl při vědomí a pěkně překvapenej, že jsme se u něj objevili :wink:
Evidentně jsme ho návštěvou potěšili, páč se dokonce usmíval. Taky se pokoušel o fórky, ale moc mu to nešlo, protože nemůže mluvit. Jinak vypadal dobře, nebyl bledej, ale měl normální barvu.
BMW R 1100GS vzor kačer
Taky psali,že tam dopředu volali,takže asi byli domluveni s personálem.Já ale nechávám návštěvu na později, už jen z důvodu mé nemoci.By tam asi ze mě radost neměli. BMW R 1100GS vzor kačer
PavelDR napsal:
Ještě mě napadlo,jestli někdo z místních od juniora nezná toho jeho zaměstnavatele co mu dluží výplatu.Možná by nebylo od věci s ním promluvit.
Milda_Km to bude vědět. Asi mu to už nezaplatí, tak možná když k němu přijede pár drsných motorkářů tak se třeba lekne...
ripper napsal:
To je super! Sem nevedel, ze na JIPku se pousti jenom tak.
No jenom tak to není. Tam kde leží je to trochu víc hlídané - není to "klasická" JIP. Když jsem tam šel minulý týden, tak to bylo po konzultaci s ošetřujícím lékařem, následnou desinfekcí rukou, oblečení do jednorázového oděvu + roušku a návštěvu mi povolili na 10 minut.
Kámoši z Prahy, co tam byli dnes to měli taky vytelefonované.
Je super, že už je to se Zdenkem zase lepší.
Upravil Tonda dne 09.10.2013 21:25
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
PavelDR napsal:
Ještě mě napadlo,jestli někdo z místních od juniora nezná toho jeho zaměstnavatele co mu dluží výplatu.Možná by nebylo od věci s ním promluvit.
Milda_Km to bude vědět. Asi mu to už nezaplatí, tak možná když k němu přijede pár drsných motorkářů tak se třeba lekne...
PavelDR napsal:
Nevím. Pořeším. Poptám a napíšu
Neco noveho ohledne platby.
vyřešeno
doufám že nenásilnou cestou
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
PavelDR napsal:
PavelDR napsal:
Nevím. Pořeším. Poptám a napíšu
Neco noveho ohledne platby.
vyřešeno
doufám že nenásilnou cestou
Hlavně doufám,že kladně pro juniora.
tak to je snad jasné , jinak by to přece vyřešeno nebylo ne?
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Asi jo.Mohl to taky mladej oželet,protože zaměstnavatel může být v platební neschopnosti.Možná jen blbá úvaha.Vypadá to tak,že už se vše jen zlepšuje,jak Bohumil,tak i juniorova finanční situace.
Milda_Km napsal:
Vyřešeno , peníze dostal. Ne všechno , ale tam by asi neprošlo dobrovolně.. Byla to slovní dohoda. Je spokojenej , takže nechávám tak...
viz podpis
Upravil Medik dne 10.10.2013 15:32
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz