Vencar1150r napsal:
Taky Vás tak štve silný protivítr?Včera jsem myslel,že půjdu raději pěšky
...holt se člověk musí více zbalit alá na časovku...včera také foukalo pořádně....chytnout řídítka u představce a potom to jde
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
devolo napsal:
Mám to jako výtečný doplněk ke kolu, v případě že jdu mj. i venčit pejsky. S tímto se proderu kamkoli na pustiny, kde rád mj. fotím divočinu. Do kopce jdu s kopce se svezu, prostě taková jinačí turistika pěší. Náboje průmyslové, do kol 5barů, konstrukce festovní. Je to příjemné strávení času kolem komínů v přírodě. Kolo tě povozí dál, ale kolobka tě zastaví kdekoli na kochču. Nášlap 6cm, jedeš přibrzdíš a sestoupíš těch 6cm a mužeš jít. Má to své čaro. Půjčovemn hafo jen to zkusit a nebát se novéhoTy s většíma kolama nejsou tak zábavné 20 kola ideál- mé doporučení.
No já nevím. Kolo, jakýkoliv, tě povozí dál, a pak ještě mnohem dál, než tahleta kolobrnda. Do terénu si myslím, že musíš být extra srdcař, anebo sluníčkář. Co vidím kolem sebe, tak na tom jezdí takový ty hodně přírodní holky, ani nedomýšlím, co mají v kalhotách, případně pod sukní, to bude mega bobr. To budou přísné sedmdesátky, hezkou, štíhlou mladou holku jsem na koloběžce moc ještě neviděl. Ideál je potkat někde na stezce, jak v baťohu na zádech, s výrazem Hare Krišna tahají tříměsíční kojence.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Vencar1150r napsal:
Taky Vás tak štve silný protivítr?Včera jsem myslel,že půjdu raději pěšky
...holt se člověk musí více zbalit alá na časovku...včera také foukalo pořádně....chytnout řídítka u představce a potom to jde
Hm jsem se takhle hezky sbalil ala časovka a trefil jsem přenosnou značku Nekoukal pořádně před sebe a když jsem koukl byla přede mnou a buuuuum....Ustál jsem to
máte někdo zkušenost s životností klik Shimano Deore XT FC-M785 175/38-26. Mám na kole teď SRAM, a šlo to podezřele rychle do kopru. Po 1600 km je to na výměnu.
Nehoním gramy, spíše mi jde o funkčnost a životnost.
ahoj, já jsem si taky letos pořizoval elektrokolo, ale na jždění do terénu, jezdím s ním hlavně po horách nebo po kopcovitých terénech, takže to mám spíš jako takovou pojistku když je kopec příliš velký. Nakonec jsem koupil E-LARGO 7.4 od tohoto prodejce a nemůžu si to vynachvlálit.
LORD napsal:
Radek_S napsal:
klapoun napsal:
Přemýšlím o elektrokole... umíte poradit , čemu se vyhnout? Uvažuju tak max 500 - 1000 km za rok. Na kole jsem neseděl 15 let, pravé koleno je poněkud pochroumané.
Ahoj,
jsem taky malounko pochroumanej, tak jsem koupil elektrokolo Haibike Xduro SL28.
Dříve jsem na kole nejezdil, ale loni jsem onemocněl cukrovkou a potřebuji se trochu hýbat. Pokud možno dlouhodobý, ale jen pozvolný výdej energie. Nejlepší prý chůze, nebo nenáročné trasy na kole. Vybíral a zkoušel jsem asi měsíc, četl recenze a testy. Z počátku jsem využíval sílu motoru více, dnes už jen při větší únavě nebo v kopci. Na jedno nabití se dá takto v pohodě takto ujet přes 100km. Jestliže to chceš legální na naše silnice, je to omezený tím, že motor pomáhá pouze když šlapeš a pouze do 25km/h. Kolo bylo sice drahý, ale jsem maximálně spokojený. Loni jsem najel 600km od půlky července, kdy jsem ho koupil.
A co ted po 2 sezonach porad jezdis, co kolo jak je na tom technicky, kolik mas najeto? Ptam se protoze jsem ve stejne situaci jako ty pred 2 lety a hodne o elektro kole uvazuju a mam obavu aby to nebyli vyhozeny penize. Prece jenom kdyz chces neco kvalitniho tak je to dost penez
máte někdo zkušenost s životností klik Shimano Deore XT FC-M785 175/38-26. Mám na kole teď SRAM, a šlo to podezřele rychle do kopru. Po 1600 km je to na výměnu.
Nehoním gramy, spíše mi jde o funkčnost a životnost.
Před 2 dny jsem ukončil letošní sezonu s nájezdem 1570 km na horáku. Bylo to fajn.
Už se těším na příští rok.
Charlie
Ahoj,
já měním řetěz tak po 800 km, kolo mám ted po servisu, najeto asi 2200 a kliky furt v poho..Letos jsem dal 1200km a taky už se těšim na příští rok..
Zdravím, potřeboval bych poradit kdo tu děláte trochu do kol...
Hledám nějaké starší, ale pěkné kolo pro přítelkyni. Je 173cm vysoká, hubená. Do teď jezdila na takové obyčejné městské herce, ale já začal jezdit loni a docela mě to chytlo, i když jsem svoje první kolo koupil bez uvážení, a tudíž ne úplně dobře, chtěl bych se u toho jejího vyvarovat zbytečnému omylu a mam celkem jasné požadavky. Budeme jezdit asi hlavně polňačky a sem tam trochu les, ale všechno pěšiny, a asfalt. Rád bych aby kolo mělo hydraulické brzdy a to co jsem já nedomyslel, tedy velká kola. Koukal jsem např. na tento inzerát, ale to bohužel neodpovídá těm kritériím. Cenová hladina max. 13 tis., víc není na těch pár našich vyjížděk potřeba. Tak kdo se mě ujme a poradí mi co a kde hledat? Klidně i PM. Pro kolo jsem ochoten dojet do vzdálenosti třeba 50km od Hradce Králové. Díky za radu i nabídku.
Upravil Chimera dne 28.02.2019 21:16
Chimera napsal:
Zdravím, potřeboval bych poradit kdo tu děláte trochu do kol...
Hledám nějaké starší, ale pěkné kolo pro přítelkyni. Je 173cm vysoká, hubená. Do teď jezdila na takové obyčejné městské herce, ale já začal jezdit loni a docela mě to chytlo, i když jsem svoje první kolo koupil bez uvážení, a tudíž ne úplně dobře, chtěl bych se u toho jejího vyvarovat zbytečnému omylu a mam celkem jasné požadavky. Budeme jezdit asi hlavně polňačky a sem tam trochu les, ale všechno pěšiny, a asfalt. Rád bych aby kolo mělo hydraulické brzdy a to co jsem já nedomyslel, tedy velká kola. Koukal jsem např. na tento inzerát, ale to bohužel neodpovídá těm kritériím. Cenová hladina max. 13 tis., víc není na těch pár našich vyjížděk potřeba. Tak kdo se mě ujme a poradí mi co a kde hledat? Klidně i PM. Pro kolo jsem ochoten dojet do vzdálenosti třeba 50km od Hradce Králové. Díky za radu i nabídku.
Kousek polystyrenu nevydrží tolik, co moje hlava :-) Tyhle zapařovače hlavy mají efekt jako pletenej kulich :-D
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kousek polystyrenu nevydrží tolik, co moje hlava :-) Tyhle zapařovače hlavy mají efekt jako pletenej kulich :-D
Tak až se dostanu ze špitálu, tak se zastavim na kafe a ukážeš mně toho kulicha, abych nemusel kupovat novou helmu.
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
Medik napsal:
to je naprosta blbina.. nechapu, jak to muzes vubec napsat
...resp. chapu.. ale zapomel jsem, jakej jses .. znas to.. optimismus pameti.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
btw: moje křuslá, 10 let stara Bellka. Trefil jsem celem chodnik pri pokusu o vyskok. Motol, u fakulty, cca 97-98.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to je taková hovadina, cos naspal, že to neomlouvají ani ty smajlíky a není to dobré ani jako pokus o vtip...
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
To-Hicks
V pravé zatáčce pri sjezdu v nevelké rychlosti, šutr a a dvaceticentimetrovej žlab od vody. Katapult z kola dopad na bok a na hlavu.
Hlava ok, rozpraskaná kyčelní jamka.
Do konce roku mam co rehabilitovat.
Nebejt helmy-nevim.
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
No ono na to může být i jiný pohled. Třeba ten, že cyklopřilby a přilby na lyže dávají pocit falešného bezpečí a proto člověk více riskuje..a pak padá a říká si, ještě že jsem měl přilbu...ale jinak nic proti přilbám nemám, ale pojistit na všechno se prostě nedá..
to je taková hovadina, cos naspal, že to neomlouvají ani ty smajlíky a není to dobré ani jako pokus o vtip...
napsal jak to má on, přilby na kolo pro dospělé nejsou nařízené takže jeho volba. Já jezdím s přilbou.
Diky bohu, že si jeste můžeme aspoň něco vybrat.