Já jsem trezor pořídil v Bauhausu za cca 4700,- na tři dlouhé ale třetinu jsem použil k umístění fochů na náboje a pistoli -zatím s třetí dlouhou nepočítám tak je to akorát (i když nějaká malorážka by tam ještě vešla
kim přiložený následující obrázek:
To je moc pěkné, jsem rád, že držíš skladem správné množství střeliva...
Kulí není nikdy dost, stejně jako řízků.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Já koukám po tomhle http://www.trezory-vama.cz/rwp/Trezory_a_skrine_na_zbrane/Trezor_na_zbrane_Montana__-5__akce/?produktId=1017, je z 3mm plechu, našel jsem i levnější z kvalitního ocelového plechu 0,7mm, v době kdy akuflexa stojí pár korun přemýšlím že si to udělám z mého oblíbeného 5mm pí.a plechu-))) Chci se zeptat, jaké zamykání je lepší, na klíč nebo elektronické ?
Upravil milan67 dne 27.12.2016 23:38
Ja sem zastance mechanickehonkombinacniho zamku, nekteri namitnou ze je to zdlouhave otvirani kdyz to umis ani ne, ale pokud neco jineho tak elektroniku jelikoz kdyz to mas na klic musis za ten nekam achovat nebo nosit a to nechci
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ahoj, mám Trezor Justra, Typ Z-7P http://www.justratrezory.cz/cz/trezory-na-zbrane/jednoplastove/item/166-typz7p , 4mm plech a na dveřích 6mm. Veliká spokojenost, rodinná firma, doprava až do domu, od objednání do dvou dnů. Zámek je volitelný, dal jsem elektroniku, aby jsem nemusel mít další trezor na klíče. Doporučuji
Kubass
Kubass
Na Justre je dobre ty ulozny prihradky v tech dverich
Upravil schrek dne 28.12.2016 09:19
Čeština můj koníček
Zkuz firmu Tuza, udelali mi trezorovou skrin na miru. Chtel jsem hlubsi a vyssi. Nahore mam 4police na pistole a naboje a dole na dlouhy
LORD přiložený následující obrázek:
LORDe to se mi docela líbí, malinkou výtku bych měl k těm pantům z venku, ale asi dveře jistí ty závory co z nich vyjíždí. Jsou vidět na první fotce.
Já si ráno vyzvedl zbroják a vyřídil nákupní povolení. Paní policajtka si ho vzala a povídá mi at si přijdu za týden, tak jsem se jí zeptal jestli by to nešlo trochu dřív jako ještě dnes, že mě tlačí čas. Chvíli na mě koukala a jak mě tlačí čas, jestli mám někde něco zamluvené a musím to koupit hned? Povídám jí že mi agent Bureš povolil do účetnictví jednu dlouhou a jednu krátkou, ale tu krátkou že musím stihnout ještě letos jinak mám smolíka a že až půjdu v březnu ke zpovědi tak bych mohl mít oplétačky. Paní mi povídá " to je nestandartní ale vážný důvod" at si přijdu odpoledne po čtvrté prý to budu mít hotové. Poděkoval jsem a šel si něco oběhat po Praze , v jednu se stavil v Opletalce že si jí koupím nanečisto, vyberu si co k ní budu ještě nutně potřebovat at navečer nezdržuji. Dostal jsem facku- nemáme, až koncem ledna, at mu dám telefon že mi zavolá až je naskladní. Vysvětli jsem mu svůj problém a jestli by mi neporadil kde jí budou mít že si pro ní klidně zajedu i do Brodu Uherského, tam prý at nejezdím tam jí taky nemají protože poslední dva měsíce nejsou, jedině at si obvolám prodejny jestli jí někdo nemá. Nažhavil jsem tydlifouna a sehnal jí v Motole. Mám jí tam do zítřka zamluvenou. Ve čtyři jsem si trochu se strachem šel pro povolení. Bylo tam, a na dlouhou si mám dát žádost včas, žádná výmluva mi už neprojde. Pak že jsou na úřadech nepříjemný lidi. V Motole otvírá ve dvanáct tak tam za pět minut dvanáct budu. Koukám že jsem napsal úplnou slohovku, ale mám radost, z přání jednou si koupím jsem do dotáhnul do stavu zítra si koupím.
Upravil milan67 dne 28.12.2016 22:18
V Brně dělají nákupní pov. na počkání standartně.Jednou jsem se ptal jestli si můžu udělat dvě do zásoby a sami mě řekli proč to chci když to dělají na počkání.
milan67: jak Bures povolil jednu dlouhou a jednu kratkou nechapu, ja mam v uctu dve kratke a jednu dlouhou a ucetni mi to schvalila.
Čeština můj koníček
Tak víš co, nechci ho provokovat, navíc mám přísného pana účetního, ale on časem povolí...dnes mu už nemusím zdůvodňovat proč mám tři svářečky, pět flex, tři pneumatický povolováky, dvě motorky atd...-)))
A stím povolením, kamarád patří pod jinou Prahu a říkal mi že taky na počkání, takže asi jak kde, žádost o zbroják jsem podával 5.12 bylo mi řečeno že minimálně měsíc, 21.12 mi volali že si můžu přijít a datum vystavení na něm mám 13.12.
milan67 napsal:
Tak víš co, nechci ho provokovat, navíc mám přísného pana účetního, ale on časem povolí...dnes mu už nemusím zdůvodňovat proč mám tři svářečky, pět flex, tři pneumatický povolováky, dvě motorky atd...-)))
A stím povolením, kamarád patří pod jinou Prahu a říkal mi že taky na počkání, takže asi jak kde, žádost o zbroják jsem podával 5.12 bylo mi řečeno že minimálně měsíc, 21.12 mi volali že si můžu přijít a datum vystavení na něm mám 13.12.
My postižení, co nás sdružili na Sdružení, víme své Když jsem to měl na obvodě, byla všechno záležitost chvilky a víceméně na počkání.
Kdeže loňské sněhy jsou.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz