Ivane,včera jsem okukoval Důru na parkovišti na Šumavě u kempu Antýgl. My tam byli s kamarády pod stanem (3GS) a když jsme se vraceli z projížďky, tak jsem si auta všiml. Jenže, u auta nikdo nikde a pak v podvečer, když jsem se šel podívat znovu, tak už bylo parkoviště prázdné...
Udělali jsme si výlet po Šumavě, jinak jsme spali ve Strážově v kempu. Drákula říkala, že se jí Antigl líbí a nebýt toho, že nás čekali v kempu, asi bychom tam zůstali. Škoda že jsme nevěděli že tam jste...
Ivan přiložený následující obrázek:
Ivan napsal:
Udělali jsme si výlet po Šumavě, jinak jsme spali ve Strážově v kempu. Drákula říkala, že se jí Antigl líbí a nebýt toho, že nás čekali v kempu, asi bychom tam zůstali. Škoda že jsme nevěděli že tam jste...
Ahoj Ivane blikal jsem na tebe dnes cca 12hod na dálnici v zůžení u Rokycan GMC s E značkou nejde přehlédnout,jel jsem do Mar.Lázní.
Ahoj Bobe, Ivan přehlédl i to, že jsme jeli okolo Rokycan , páč jsem řídila já a v té rychlosti postřehl až Prahu.
Upravil Drakulka dne 12.06.2016 21:14
Ivan napsal:
To jsme byli my a zrovna jsme byli tady...
My jsme byli ve stezce korunách stromů na německé straně Šumavy a na Antýglu jsme spali od pátka do neděle. Fajn místo, jen od sobotního odpoledne tak nějak pršelo... Ale nám nic nevadilo a i okolí jsme si prošli...
Jinak auto jsem si prohlídl jen zvenku a z motorky, ale i tak parádní... třeba příště
Na Šumavě byl kluk s vlastní, minimalistickou vestavbou v T4, jen skříňka vzadu pod stropem, kombinovaná skříňka za řidičem a za ní rozkládací stolek. Zadní sedadlo se dá rozložit, pod ním úložný prostor. Protože jezdí ve třech, na střeše stan a hliníková bedna na věci k autu. Žádná přídavná baterka, LED osvětlení na baterky, prostě minimum. Zaujala nás ta skříňka - nahoře nádobí, pod tím zásuvka s kartušovým vařičem, dole oblečení, po straně drobnosti. Má i "markýzu" vlastní výroby, ale prý koupí sáčkovou jako má Důra.
Ivan přiložený následující obrázek:
Ivan napsal:
Na Šumavě byl kluk s vlastní, minimalistickou vestavbou v T4, jen skříňka vzadu pod stropem, kombinovaná skříňka za řidičem a za ní rozkládací stolek. Zadní sedadlo se dá rozložit, pod ním úložný prostor. Protože jezdí ve třech, na střeše stan a hliníková bedna na věci k autu. Žádná přídavná baterka, LED osvětlení na baterky, prostě minimum. Zaujala nás ta skříňka - nahoře nádobí, pod tím zásuvka s kartušovým vařičem, dole oblečení, po straně drobnosti. Má i "markýzu" vlastní výroby, ale prý koupí sáčkovou jako má Důra.