...konečně jsem se dal zdravotně trochu do kupy - včera jsem to už nevydržel a protáhnul to okolo komína (bylo krásně viz. předchozí strana) a o víkendu budu jezdit i kdyby "trakaře padaly"
Ahoj Břeťo, rád bych se přidal, ale mám mámu v nemocnici tak se jí musím věnovat. Si ani nedovedu představit že jsi neseděl 3týdny na motorce
Splněný sen moje 1100GS
to jencekgs:
jj skoro tři týdny to byly - absťák jak v únoru ...ještě nejsem úplně OK, tak to nevidím na velké divočení celý den, ale tak na 3 - 4 hoďky s jednou svačinkou (obědem) v cca polovině vyjížďky
(PS: držím palce ať se maminka uzdravuje )
to blaser michal:
dlouho jsem tě neviděl ...taky jsem ti 2-3x neúspěšně volal, že tě vytáhnu na vyjížďku ...skoro jsem se bál, že už s náma nekamarádíš ...nebo ti to doma rozmluvili?
Upravil prezi dne 08.10.2009 16:58
Ale znas to,zamestnavatel se rozhodl ze me sedrit kuzi.*pissed*
Predpoved nevypada na zitra zrovna dobre Nerad bych toho nerada chytl zpatky.
Dneska asi vyrazim do prerova na TOTALNI ZADRENI PISTU ( asi dobra akce) a budu cekat jak to bude zitra vypadat.
Snad nebude tak zle
Upravil blaser michal dne 09.10.2009 07:23
...jsem koukal na předpovědi na zítra a na Moravě bude fakt hnusně (zima a mokro)
...asi to dnes zapíchnu okolo poledne a půjdu jezdit, protože víkend vypadá dost marně
prezi napsal(a):
...tak jsem nakonec k večeru stihnul jen cca 80km, ale víc než půlka byl pohodový offík
...zase jsem objevil místa a cesty kde jsem ještě nejel
A hlavně v té kose hajcuje jak slévárny ,už ho ma odkyvnutého.
ale fajne to bylo.http://moranka.ra...atba_Vaco/něco s
Upravil petr_t dne 12.10.2009 16:51
Pánové, včera jsem si dal rychlou projížďku mezi kapkami deště. 2 hoďky a domů.
Projet Odry je ale zážitek, polítejte po městě a žádné lomy už hledat nemusíte. Ale pozor nejezdit tam za snížené viditelnosti, hrozí pád na velice tvrdý podklad.
Jinak vyjížka super, cestou jsem potkal v Hradci nad Moravicí BMW R1100(1150?)RT jinak po motorce ani stopy.
Do jara už asi přes Odry nepojedu, baví mě jezdit směr Vítkov a dál, ale ta terénní vložka je fakt hustá.
Pája