Lepidlo je naprosto v pohodě. Když jsem to včera vkládal, tak jsem si nemohl vzpomenout přesně na název. Už ale vím a je to lepené Armaflexem. Stránky výrobce: http://www.armace...
Vůbec to nepracuje, ani v chladu, ani v teple, drží to jako prase. Do topcase chci dávat věci čistý a třeba i jen pohodit mobil, doklady atd. a udržovat ho čistý. Takže i když to vysaju, bude to držet. Kdyby tam něco joooo vyteklo, tak ve dně jsou díry a dno jak jsem psal je jen položené.
Jinak jsem to nekupoval. Táta k tomu přišel a když jsem to viděl ve sklepě, hned jsem věděl na co to půjde použít.
Ale poptal bych se v nějaké automotive fabrice, zkusil bych net atd. Nebo přímo vrakoviště, tam to z aut musí likvidovat po tunách.
Upravil xHackerM dne 26.12.2013 09:26
2 sloon: Já myslím, že to na bedny je trošku něco jiného. Podle fotky z Tvého odkazu mi to připadá jako struktura podobná zátěžovému koberci. To co tam mám já je ale přímo ten jemný potah ze zavazadelníků. Ale ve výsledku je to asi jedno. Jen to moje je trošku měkčí, líp se s tím pracuje.
xHackerM Nevíš, jestli by lepidlo, které jsi používal drželo i na lepení těsnění? Dodělávám doma topík a pro utěsnění víka jsem se sehnal profilované těsnění (jinak používané v autech na utěsnění skel apod..), ale potřebuji ho ke kufru na některých místech přilepit...Zkoučel jsem chemopren, silikon, ale nic z toho na tom těsnění nedrží
Nemáš nějakej typ?
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
No mohl bys to zkusit i tím Armaflexem. Jak jsi si mohl všimnout na stránkách výrobce, tak se specializují na gumy, molitany, mechoviny atd. Bereme od nich izolace na vodu.
Kdybys měl cestu do Plzně, tak to můžeme zkusit, ať to nemusíš kupovat celý. Moc se toho nepotřebuje.
xHackerM napsal:
2 sloon: Já myslím, že to na bedny je trošku něco jiného. Podle fotky z Tvého odkazu mi to připadá jako struktura podobná zátěžovému koberci. To co tam mám já je ale přímo ten jemný potah ze zavazadelníků. Ale ve výsledku je to asi jedno. Jen to moje je trošku měkčí, líp se s tím pracuje.
Na fotce to tak vypadá ale je to krásně měkký a jemný dobře se to tvaruje.
xHackerM napsal:
No mohl bys to zkusit i tím Armaflexem. Jak jsi si mohl všimnout na stránkách výrobce, tak se specializují na gumy, molitany, mechoviny atd. Bereme od nich izolace na vodu.
Kdybys měl cestu do Plzně, tak to můžeme zkusit, ať to nemusíš kupovat celý. Moc se toho nepotřebuje.
Hmmm, bohužel do Plzně se dostanu tak jednou za rok
Pak už jdin objednat celou pixlu, nebo zkoušet další přípravky...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
To na tom obrázku je asi 150-200ml. Je to malé balení, takže to určitě nebude finančně likvidační. Jen Ti toho docela dost zbyde, pokud to chceš jen na topcase.
Upravil xHackerM dne 26.12.2013 19:30
Jo tak cena je v pohodě, koukal jsem na to. Spíš jde o to, aby to drželo.
Přijde mi divné, že to nedrželo chemoprenem, ten je hodně univerzální. Napadlo mě, jestli to gumové těsnění není nějak mastné...
nicholas1 napsal:
Jo tak cena je v pohodě, koukal jsem na to. Spíš jde o to, aby to drželo.
Přijde mi divné, že to nedrželo chemoprenem, ten je hodně univerzální. Napadlo mě, jestli to gumové těsnění není nějak mastné...
Doporučil bych tu gumu v místě styku přejet smirkem a zdrsnit...
Hodilo by se ještě dodat, že pokud to někdo budete dávat na BigHusky, tak si zkontrolujte, jestli se vám ten polstr dobře stlačí. Je o malinko silnější než standardně dodávaný mirelon a pak to má větší odpor při zavření víka. Ale jak guma, tak ten polstr jsou pružné, takže to max. lépe těsní. Jen abyste neměli problém a nemuseli třeba víko posouvat o 2-3 milimetry víš v nýtech nebo okrajovat polstr na vnitřní hranu.
Nevím jak to mají ostatní typy kufrů, nemám zkušenost...
Upravil xHackerM dne 26.12.2013 20:28
Largo napsal:
tak aj ja sa pochvalim :-)... som dokoncil par nerezovych veci
kufre su od http://www.bgv.wz.cz/ ale nejaky dobrak mi to prestrihol tak som si vyrobil snad lepsie
Zámky se mi líbí a u toho krytu na nádobku brzdové kapaliny bych vyřešil jen trochu bezpečněji vršek.Snad si o ty zuby neroztrhneš kalhoty,nebo nohu.
.
PavelDR napsal:
Zámky se mi líbí a u toho krytu na nádobku brzdové kapaliny bych vyřešil jen trochu bezpečněji vršek.Snad si o ty zuby neroztrhneš kalhoty,nebo nohu.
je to tam uz nejaky ten rok a zatial nic ... ale dobra pripomienka, zvazim upravu :-)