tvl. ten exot na vic nez 100% nema Alzheimera
Upravil hicks dne 04.01.2022 20:42
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pertla napsal:
Tak teda speciálně pro Ježka! Jestli jste nebyli tady, tak jste o hodně přišli
vesnice Osoam v Kambodži.. navštívili jsme.. Vůbec přejezd tímto parkem je super. Paradoxně když si za dolar vemete loďku a přejedete tuhle nádrž "loďmo" tak ušetříe asi 2 hodiny jízdy.. vůbec v okolí nejsou cesty nic moc a vlastně to byla příjemná změna.. A na tuhle nádrž (dá li se to tak nazvat) si vzpomínám moc dobře, málem jsem tam utopil drona, který z ničeho nic ztratil spojení. Restartovat za letu není nic moc. Přistání na lodi za jízdy bylo tvrdý ale dron přežil.. jen ten klouček co tu loď řídil (bylo mu asi 12) málem strachy skočil do vody v dokumentu jsou z týhle plavby docela zajímavý záběry.
Takhle se tam najíždělo.. Výborná je "kapitánská" židle
jezek přiložený následující obrázek:
Pertla napsal:
Tak teda speciálně pro Ježka! Jestli jste nebyli tady, tak jste o hodně přišli
vesnice Osoam v Kambodži.. navštívili jsme.. Vůbec přejezd tímto parkem je super. Paradoxně když si za dolar vemete loďku a přejedete tuhle nádrž "loďmo" tak ušetříe asi 2 hodiny jízdy.. vůbec v okolí nejsou cesty nic moc a vlastně to byla příjemná změna.. A na tuhle nádrž (dá li se to tak nazvat) si vzpomínám moc dobře, málem jsem tam utopil drona, který z ničeho nic ztratil spojení. Restartovat za letu není nic moc. Přistání na lodi za jízdy bylo tvrdý ale dron přežil.. jen ten klouček co tu loď řídil (bylo mu asi 12) málem strachy skočil do vody v dokumentu jsou z týhle plavby docela zajímavý záběry.
Takhle se tam najíždělo.. Výborná je "kapitánská" židle
Jo! přesně touhle loďkou a na stejném místě jsem jel :-D Ani jsem to nedělal skrz úsporu času, než že to bylo zajímavý.. :-) Jak jste na tom byli s benzínem? Protoože moje Honda Wave dojela do tý dědiny na jednu nádrž tak tak :-)
Edit: Joooo ... ta cesta po tomhle přívozu byl mazec, moc mě to bavilo. Krom prachu, šutry jak lednice :-D
Upravil Pertla dne 05.01.2022 00:37
https://www.youtu...tla/videos
OFFROAD|GUIDE www.offroad-guide... https://www.faceb...403911829/
Vsude je to tam super.. s benzinem klasika.. koupili jsme predrazenej od domorodcu z lahve od coca-coly nebo co to bylo my to meli vubec zajimavy. Asi 4x jsme tam pichli a 2x nam pomahali vojaci. Nova duse za 5 dolaru i s praci. Meli jsme tam takovej zajimavej deal ale to je celkove na dlouhy vypraveni... nakonec jsme delali velkou opravu az u more a musel jsem jim sahnout do prace aby se prislo na to proc ta duse furt praská. A pak uz byl klid. Teda az na ty dalsi jiny problemy ale celkove pecka. Videl jsi dokument? Ma to 6 dílů, jsou kratky a rychly takze je to pry docela koukatelny... zajimava muzika atd.. zajimal by me nazor..
Jistě ty prde.
Jsi zasrayyyny goooglista jinak bys věděl houno stejně jak mrdgs ???????????????? pěkný den přijdu zas
Upravil Lukes dne 05.01.2022 07:07
TAKE IT EASY
Stewe - Je to vrak na pláži v Costinesti v Rumunsku? Mezi Constantou a Mangalií.
Upravil Tonda dne 05.01.2022 11:01
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Stewe - Je to vrak na pláži v Costinesti v Rumunsku? Mezi Constantou a Mangalií.
Ano správně
Shodou náhod jsem před touto dovolenou s tebou mluvil o vzlínajícím oleji na hrušce. Zde V Costinesti jsem už dělal loužičky a měl kolo od převoďáku. Domů jsem dojel, ale ložisko KO. Dnes už se tomu jen směji
GSA 1250 Rallye 2024