Kasak napsal:
Emile taky pokukuju po TTRku.Když to dopadne,tak asi bude.Možná bych radši se starterem,ale uvidim.
Tak si jí přijeď ke mě vyzkoušet,mám tu teď off přímo před domem...vezmeš to k lesu,kolem bunkru a zadem k lapáku......aby ses toho nebál....je to takovej kostitřas,možná to bude pro tebe jako kolobrnda.....
Startér bych někdy taky bral,hlavně nakloněnej v kopci,to nemám šanci našlápnout....Stojíš na noze,kde je našlapovačka a na druhou nedostaneš.....Led že máš jednu nohu dělší jako koně na pardubický,takže pak jsou v zatáčkách absolutně nejrychlejší
Mám ji vyzkoušenou,pujčoval jsem si ji od Sucháče.Líbí se mi,že má dobrej podvozek i motor a je lehce ovladatelná.Přitom není servis na motohodiny,ale na kiláky.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Emilio Alzamora napsal:
Kašáku,né že se budeš opičit ve všem!Už máš zálusk na žluťáka,teď ttrko,že máš auto z náhonem na zadek jsem ti odpustil,stejný kámoše a ke všemu máš Martinu....jdi do prde.lewoe......
Zkopíruju co mužu,jen tu Martinu jsem měl první já.
Traverz napsal:
No pokud, tak do Litole, ale budiž, já už svou mám a Tvou Martinu ani neznám asi, ale když Emil o ní tak básní
Jenže Martina není jen jedna Martina.....Ale to je fuk!
Kašáku a proč sis tenkrát nekoupil na Aukru tu policejná třipade?
Ta by se k tobě i hodila!
Koupim si ji,až budu dělat moderátora ve volný diskuzi.Budu vás všechny objíždět osobně a za každej příspěvek budu inkasovat 5káčé.
Emilio Alzamora napsal:
Tak já to teda nenapíšu.....Když ti dám tip na dvacet lidí co na nich vyděláš,dáš mě z toho půlkůůůůů?
Budu se ti o to starat a HLÍDAT,aby nikdo neproklouzl.....Okoukal jsem to od někoho....
Budeš mi dělat managera za půlku?To radši přestanu kroutit kolem a budu to vymáhat sám.To by se ti hodilo,vydělávat na svejch příspěvcích.
Emile,koukám,že sis vzal na starost sekci r1200gs.Takhle si to nějak rozdělíme a budem v pohodě.Tam budeš muset účtovat vyšší taxu,není tam tolik příspěvků.
Emilio Alzamora napsal:
Přesně tak,dvanáctky jsou moje!
a jestli si někdou koupí žluťáka,tak mu nepřeju ten počáteční poplatek,to se zesere jak malý kotě!
Nabízím dva šrůtky domácího uzenýho,nebo jitrnici,tlačenku,jelito,prdelačku,dvě husy,pět kačen a berana.
Upravil Kasak dne 06.03.2012 14:54