Koukám že tu máme nějakého nového člena zajímavého .Určitě by nám mohl něco poradit o zabezpečení http://www.bmwgs....ookup=3010Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Emilio Alzamora napsal:
Jak tooo?
Já myslel,že každej pc má svojí IP adresu jen jednu,když se bavíme o NTB a né třeba o velkém stolním PC,kde jdou lehce měnit komponenty....
Trochu omyl v definicích (znalostech). Jedinečná (relativne, ono lecos je možné) je MAC adresa, což je adresa vytesaná do síťovky. IP adresu poskytuje poskytovatel připojenía rozhodně se s tím dá čarovat.
Traverz napsal:
Trochu omyl v definicích (znalostech). Jedinečná (relativne, ono lecos je možné) je MAC adresa, což je adresa vytesaná do síťovky. IP adresu poskytuje poskytovatel připojenía rozhodně se s tím dá čarovat.
jen doplním, že ač je sice MAC adresa "zadrátovaná" v hw, tak u vetšiny se dá měnit z OS
Tak na výstavu nemusím, byl jsem teď A koupil od Pardála rukavice a celkově tam nic moc není Až na ty hostesky, ty mají luxusní, teda krom TGB ... ty snad uplácali z modelíny ..
Pertla napsal:
Tak na výstavu nemusím, byl jsem teď A koupil od Pardála rukavice a celkově tam nic moc není Až na ty hostesky, ty mají luxusní, teda krom TGB ... ty snad uplácali z modelíny ..
Hele co tam maji od BMW...?? Maji tam nějaký hadry...?? A co helmu BMW System 6...??? Mají....?? Mají...??
Pertla napsal:
Hele co tam maji od BMW...?? Maji tam nějaký hadry...?? A co helmu BMW System 6...??? Mají....?? Mají...??
Ty voe a víž že hadry jsem nezkoumal? A když teď koukám na fotky, tak je tam nikde nevidím...