TOLI napsal:
Jinak sem zjistil že uřízlý desierto moc nevadí - zkoušel sem na dálnici ve 160kmh vystrčit hlavu nahoru a musim dobrejch 20cm aby mi to začlo brát helmu.Horší je že tam prostě fouká z boku a v helmě je fakt strašnej bordel skoro k nevydržení .No asi budu muset zase na delší výlety s otevřenou přilbou brát špunty do uší
Toli to si jel v tý Airoh helmě?
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Emilio Alzamora napsal:
Normálně tudle se psalo v blesku,že vondráčková navštěvuje staronového a dlouholetého milence za kterým se přistěhovala do vsi za prahu.....
PeDR jí zase obalamutil kořalkou na hasickým bále v Řitce a možná se jí i v té řitce pohrabal....tipuju jak byl kejchlej,tak strkal prsty všude....
Emilio Alzamora napsal:
Normálně tudle se psalo v blesku,že vondráčková navštěvuje staronového a dlouholetého milence za kterým se přistěhovala do vsi za prahu.....
PeDR jí zase obalamutil kořalkou na hasickým bále v Řitce a možná se jí i v té řitce pohrabal....tipuju jak byl kejchlej,tak strkal prsty všude....
Na baworáky jdou baby ve všech letech
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Emilio Alzamora napsal:
No jooo,ale ona už je před smrtí.....Možná jí chtěl PeDR nahodit ten jí musel naučit mňoukat......
Týývoééé....ta asi dělala kočičí hřbety....
No to víš,že joooo,PeDR jí šťouchal až k ní domu
určitě jí bral cu grunt a na tvrdo,aby jěště nebyl znova fotr Možná by byl v showBusinessu jako novej raper.......Možná by zpíval s Maxi Turbolenc.....
Mohl by hrát na klávesy nééé...???
zetor přiložený následující obrázek:
Tak sem si pořídil túratecháckej šusplech pod motor a představte si, že von mě tam nejde pořádně nainstalovat, kvůli akrapovičáckým svodům, který jsou na konci vedený jinak než origoše Dá se tam přidělat na ty čtyři šrouby, jako je ten origoš, ale v zadu (v místě kde bývá kaťák) se to má ještě přidělat takovým účkem, no a to tam neprdnu, protože akrap výfuk tam už jde hodně do levý strany.
neumí někdo takový hezký účko se slušnýho kovu vyrobit? vymyslel bych nějaký návrh, jak by to mělo vypadat.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
no vono to nebude tak snadný, hlavně toho místa na levý straně tam moc neni. Problém je s matrošem, aby za něco stál, aby taky nějak vypadal.
ale teď mě napadlo že si zkusim vzít do Irska, na náklady firmy by mi tam mechanici mohli něco vyrobit, jsou to šikovný chlápci.
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
vejfuk nedám, ten mam rád
Zdravím pánové, mám menší problém. Jsem zaregistrován na tomto webu a zároveň i na Cenduru. Na motocyklu (Honda TA) mám nálepku Cenduro. Jde o to až se někde objevím a potkám Emilia a další co mají v podpisu prostřílené Cenduro, co se asi se mnou nebo s motocyklem stane? Nebo to mám odlepit?...... Nerad se peru, už na to nemám. Dík za odpovědi.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Kámo TransAlp není KTM tak co by se mělo stát
A Cenduro už je vyřešený
Upravil Jarys dne 08.03.2012 16:42
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko