Díky, vypadá dobře. Já jsem zatím rozpolcený, chci něco na CZ858 (na kryt závěru) ale stále nemohu vybrat něco relativně levného a uspokojivě dobrého. A taky nevím, jestli by pro mne nebylo lepší něco aspoň s malým zvětšením, třeba tenhle Spitfire... Pokud máte kdokoliv s kolimátory větší zkušenost, budu rád, když se o ni podělíte.
Ivan přiložený následující obrázek:
>Ivan Má celkem dobrý parametry 1/2 MOA není až tak běžné -dobrý na přesnější mířenku- akorád asi moc neočekávej od toho 3x zvětšení ,1x zvětšení = prakticky 0 zvětšení já tam 1x mám a nezvětšuje to nic, prý se to tak uvádí 1x že se rovná 0. kamoš má puškohled se zvětšením 4x (není to žádná čína) a za moc to zvětšení nestojí
Díky, vypadá dobře. Já jsem zatím rozpolcený, chci něco na CZ858 (na kryt závěru) ale stále nemohu vybrat něco relativně levného a uspokojivě dobrého. A taky nevím, jestli by pro mne nebylo lepší něco aspoň s malým zvětšením, třeba tenhle Spitfire... Pokud máte kdokoliv s kolimátory větší zkušenost, budu rád, když se o ni podělíte.
Máme nějaké kolimátory, na 50 metrů stačí 1x, pokud máš ještě dobrý oči. Na více metrů tady stejně nemáme dost střelnic.
máme ruský Pilad, potom na Evo3 Zeisse, ten je samozřejmě někde úplně jinde, já mám na Tavoru Bering supra 3x20.
Pokud máš možnost střílet na cokoli jiného, než je terč, tak pak je s ním zábava, protože i na 100 metrů vidíš relativně pěkně cíl.
měl jsem v ruce i Trijicon ACOG a to samozřejmě byla pecka, optika neskutečná, ale taky cena, myslím, že to bylo někde okolo 30 litrů.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Ja mam OKO 3W. Za ty penize dobry, ale meopta (ta starsi) by se mi libila vic, zatim to mam na nahankovy jednusce, casem chci montaz na kosu.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
V pondělí jsem byl přihlásit oranžádu, za čtrnáct dní si mám přijít pro průkaz zbraně, nestíhají, zároveň budu mít povolení na "kosu", se mi ten název nelíbí-))) Kde jí budeš kupovat? Musím si to koncem příštího týdne obvolat, nerad bych s nákupním povolením v ruce slyšel -nemáme. Chci to co prodávají v Jaroměři pod označením tactical. Samozřejmě se sklopkou, na vojně jsem byl u Pohraniční stráže. Dnes jsem si objednal sumku s zásobníkama + bodák, prý nové, originál...cena trochu vyšší tak to snad tak bude.
Milan67: Kde to prosimte zijes? 14dni na prukaz zbrane to bych ani neveril ze je mozny. Jeste se mi nestalo ze bych sel prihlasit zbran a neodesel s prukazem zbrane. Co tam ti policajti delaji? To jako zkontroluje zbran zada ji do systemu a pak si rekne "vytisknu to az za 14 dni" to mi hlava nebere
Carpe diem
Uz se to tu resilo jen jednou sem to mel hned ale to byl prevod vramci rodiny a pak kdyz du v po nebo st tak v po dalsi tejden vyzvedavam
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Podle občanky na Praze 6, patříme pod Sdružení na Pha4, bavil jsem se tam s policajtem a právě proto že tam patří víc Prah tak to dřív nestíhají, byla doba kdy to dělali na počkání. Ano, zkontroluje jí, zadá do systému, vezme si "šedák" a přijdte si za čtrnáct dnů. Kamarád byl na Praze 5 a to samé, za čtrnáct dní.
Upravil milan67 dne 04.01.2017 08:53
Joo, Praha je zlata lod (a nebo stoka, jak se to veme). V Ceskych Budejovicich by chtel zit kazdy (teda krome mne), ale povoleni i prukaz zbrane vystavi na pockani a nemusite mit ani kolek, protoze je prodavaji primo tam.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Ty kolky mě taky hlava nebere. Když už berou z daní placení služebníci další berně, tak by to mělo jít v 21. století i třeba elektronicky a přinejhorším hotově na fleku. ASle to né, to musí člověk na poštu pro kolek a potom na úřad s žádostí a kolkem. Na Sdružení je to obzvlášť zábava. Když zapomeneš, tak je to na poštu kus cesty......
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
V Rychnově nad Kněžnou není nikdy fronta. Povolení k nákupu dají hned. S novou zbraní donesu papíry, ochotně mi je pomohou vyplnit a řeknou, ať si skočím pro kolek, až přijdu, bude to hotové. Městský úřad je 2 minuty pěšky. Koupím kolek, dám si kávu a do 15 minut jsem zpět. Průkaz zbraně je hotový, poděkuji, oni mi pochválí bouchačku a jedu domů. Přemýšlím, co mi tam vadí, ale nic mne nenapadá...:-).
S těma kolkama to asi bude úřednickej šiml ze stáje kompetencí. Bývaly doby kdy v samoobsluhách normálně prodávali poštovní známky pak zmizeli prý z důvodu že nesmějí prodávat ceniny (nevím jak je to teď) ,nebo chtěl jsem koupit v lékárně 2dcl konzumního lihu cca85% na výrobu propolisové tinktůry -neřekli by jste jaký je to problém to sehnat (drogerie nevede)- nechtějí to prodávat že by to museli prakticky kolkovat jak alkohol že na to nemají ,,licenci" -nakonec jsem je ukecal -po menších dávkách to nějak už jde.
Ještě budem vzpomínat , že stačily kolky...
V Plzni 21.12.: nákupko 13:00,nákup 15:00 registrace 16:40 hotovo!
A Srb je doma! Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
MilKal> gratulace
Jinak vedel by nekdo kde sehnat zasobnik do KolArms Antilop 58 raze .22? Pripadne kdyby mel nekdo moznost zjistit, z ceho tam ty zasobniky implementujou - streva jsou urcite z nejakyho bezne dostupnyho malorazkovyho zasobniku a obal je original SA58.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999