Týjo, pěkný, kde to je? Těžko vybírat, kdyby měl první žlutý 4x4 van zvedlou střechu, tak asi ten, ale jinak ne. Van s alkovnou OK na silnici, ale zadní převis by asi dělal problémy i při nájezdech atd., takže taky ne. Tak snad 4x4 Mercedes v příspěvku 774, i když nevím jak vypadá uvnitř. Nemá náhodou vlevo vysouvací spací modul?
Ivan napsal:Týjo, pěkný, kde to je? ..... Tak snad 4x4 Mercedes v příspěvku 774, i když nevím jak vypadá uvnitř. Nemá náhodou vlevo vysouvací spací modul?
... všechny fotky jsou z naší cesty po Islandu...tam člověk potkával spoustu zajímavých vozů...
Ten Sprinter měl klasické uspořádání - otočná křesla, stolek, malá lavice pro dva (měli dvě děti), za řidičem potom WC, na druhé straně kuchyňka, vzadu spaní...pro spaní měl na oba boky vydutí boku, kvůli rozšíření vnitřního prostoru
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Geologická hranice Evropy a Ameriky, ne? Na Islandu jezdí hodně nazvedané auta i autobus jsem takovej viděl.
Upravil stepan dne 15.06.2016 14:40
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Bylo to na nádvoří zámku v Pardubicích, majitel tamní kavárny má také ameriku a u příležitosti 3.výročí otevření pozval přátele. A protože jeho tichým společníkem je bývalý majitel Důry, dostali jsme pozvání taktéž. Bylo to velmi příjemné a strašně jsem se přežal, country steaku a americkým lívancům s javorovým sirupem se nedalo odolat...
Ivan přiložený následující obrázek:
Vjetrnik - to auto evidentně péči potřebuje, nevím, jakou generálku dělá ani jaké má další plány, ale podzim se mi zdá jako optimistická varianta. Držím palce. Nechceš mu dát na mne kontakt? Rád bych o tom věděl něco víc... ivanlelak@volny.cz
Zatím to chce dát do kupy co se karoserie, podvozku a motoru týče...prostě primárně techniku a venek, interiér bude řešit až na zimu, zatím váhá, jestli bude dělat vestavbu alá Ty nebo to nechá jako van...
Kontakt jsem mu předal už když jsme si psali..teď po návratu z naší cesty po Islandu je pracovně v jednom kole, takže na to asi nemá moc myšlenky
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."