SvacaO4: To můžeš i na tomhle obutí...já jezdím s podobným a no problema...
To mi připomíná...jak to vypadá s tímhle weekendem? Platí ta něděle v Bravanticích?
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Jasné....je toho ted jaksi moc...taky se o mě cosi pokoušelo...
Jinak pár fotek z vyjížďek kterých jsem se zúčastnil jsem dal na: http://honzags.ra......kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
HonzaGS napsal(a):
Jasné....je toho ted jaksi moc...taky se o mě cosi pokoušelo...
Jinak pár fotek z vyjížďek kterých jsem se zúčastnil jsem dal na: http://honzags.ra...
když se podívám na ty fotky jak už jsem bez plexi a kouknu na tu brázdu ,píchne mě v žebrech fajne to bylo.
No jo...vždyť jsi to plexi odhodil už při prvním průjezdu, tak tě nestihla vyfotit... ale máš pravdu...bylo to fajn...byla to moje první ostřejší zkušenost s offroad a super...jen pro jistotu pořídím padáky, kdyby náhodou...tak ať nelítají trsátka
Prezi: Já se taky snažil jet za sluníčkem a vycházelo mi to až do Hradce n.M., pak se to zvrtlo, no naštěstí jen na chvilku....
Jo co tak objevit nějakou pěknou vlásenku s novým asfaltem?
Já si říkal, že ještě pojezdím, ale jestli začnou solit silnice a vypadá to že budou muset tak to zabalím.
Vloni jsem čistil pořádně nasolenou motorku a nemíním to letos opakovat.
Takže uvidíme....
Pája
Prezi
Koukám, že motorce nedáš pokoj, pokud to aspoň trochu jde.
Ani se nebudu divit, když tě v zimě potkám na horách místo na lyžích na Bavoru.
Dneska byly hory fakt krásné, škoda že jsi nejezdil také kolem Lysé Hory, byla neuvěřitelně fotogenická.
Já skončil jen u teoretizování, že by bylo třeba dotankovat plnou nádrž a při tom to malinko projet. Manželka je už moc v pohodě, prý mi už skončilo ježdění, tak jsem ji aspoň poškádlil.
Pája
Taky jsem měl dneska velké nutkání se svézt...ale malířský váleček a štětka mi to bohužel nedovolili zítra to napravím, jestli bude počasíčko...
to prezi a 3X: moc pěkné...
to paja1: ...doufám, že manželku letos ještě poškádlíš a párkrát vyjedeš ...třeba tento týden předpovídají 10 - 15 stupňů, tak to by jsi měl vyrazit dotankovat
to 3X: ta Lysá je parádní
...no a já nejezdím po ledě a snažím se vyhnout soli, ale jinak jezdím furt! ...červená se totiž na sněhu hezky vyjímá
(dnes jsem jel sám tzn. i do sněhu jen tak na krajíček ...raději jsem se nepouštěl do větších akcí, abych se nemusel někde pracně vyprošťovat )
Upravil prezi dne 18.10.2009 23:00
Jenom malá odbočka -jezdil sem celou zimu a to i v soli a našel jsem tři místa kde se to projevilo-za a)orezlý napínáky řetězu(to na hrochovi stejně neni)řešení-natlačit plný vazelíny. asi to trošku i pomohlo přepákování protože tam to běhalo taky na sucho(to tam stejně nemáte) c)suchý bylo spodní ložisko řízení.
...jak jsem psal - nejezdím po ledě a snažím se vyhnout soli ...nejsem extrémní jezdec co to musí "drtit" za každou cenu ve sněhové vánici a v posolené břečce jsem se taky ještě nepohyboval
...konec sezony neznám, motorku jsem ještě nikdy nezazimovával, značku do depozitu nenosím a jsem vždy připraven
...i v zimě můžeš jezdit po úplně suché cestě ...prima to bylo třeba vloni na Štědrý den - vyrazil jsem okolo 11 hod. za sluníčka po suchých cestách a jezdil cca dvě hodinky ...když jsem pak přijel domů, tak do 10minut začalo hustě sněžit a měsíc se pak dalo jen sáňkovat
...a co se mi ještě líbí - v zimě si nemusíš furt čistit pleštisklo od much a nebolí tě ruka od zdravení protijedoucích kolegů motorkářů
Upravil prezi dne 20.10.2009 21:36