Lokalita: Moravské Budějovice
14°jasno a nefouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
25°jasno a nefouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
na období od 22.05.2009 (pátek) do 30.05.2009 (sobota) Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Dneska má prej do Čech dorazit nějaká mega buřina.Mám celkem strach o moto,který mám na parkáči v práci.Jinak v Táboře dusno k padnutíKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No poslouchal jsem, že to má jít ze západu, ale taky i ze severu. Pak , že to má být na západě kolem 15 hodiny a na Moravě kolem 22 hodiny, nebo taky až nad ránem.... Tak to sychruju takhle. To by mohlo být nejjistější. Předem díky.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Thomasson napsal:
Už se něco žene
Snad tgo pročistí vzduch
po praze dnes dle motodispleje 29,5 stupnu trvale... jezdil jsem bez bundy, jen v tricku.
Ted to spadlo cca na 26,5
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak u nás se žádnej brut naštěstí nekonal. Ted příjemě prší a lehce fouká.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Tož Ostrava, pánové až včil spadlo jen pár kapiček a už zase nic....a žádná hrůza se nekonala....takže si to na západě zase vyžrali a nám nic nenechali akortá přes den spadlo zase pár novopečených inženýrů a inženýrek a ty dělají vetší bordel v noci než samotná bouřka ..pěkný den...
edit: takže je 8:53 a obloha komplet zatažená a prší....takový zahradní deštík...takže žádná Čína
Upravil mencas dne 27.05.2009 08:56
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
9°polojasno a fouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Dnes čistý únor..... Ráno v 7,30 v Prešově 6C, 8,30h - Stará Lubovňa 5C,11.00 Krakow 7C déšt, 12.00- Osvětim 8C déšť a silný nárazový vítr. Na dálnici na Wroclaw, i přes oblečení na eskymáky, při 130km/h silný pocit chladu a nekontrolovatelný třes celého těla. Čerstvě zakoupený Hotdog na pumpě mi upadl hned z třesoucí modrý ruky , ale i přes to jsem si dokázal pocintat regenku hořčicí, z prázdnýho ubrousku.. atd... Sodoma Gomora Velebnosti, koncem května toto .....
Upravil W dne 29.05.2009 19:35