Lokalita: Moravské Budějovice
14°jasno a nefouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
25°jasno a nefouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Dneska má prej do Čech dorazit nějaká mega buřina.Mám celkem strach o moto,který mám na parkáči v práci.Jinak v Táboře dusno k padnutí
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No poslouchal jsem, že to má jít ze západu, ale taky i ze severu. Pak , že to má být na západě kolem 15 hodiny a na Moravě kolem 22 hodiny, nebo taky až nad ránem.... Tak to sychruju takhle. To by mohlo být nejjistější. Předem díky.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Thomasson napsal:
Už se něco žene
Snad tgo pročistí vzduch
po praze dnes dle motodispleje 29,5 stupnu trvale... jezdil jsem bez bundy, jen v tricku.
Ted to spadlo cca na 26,5
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak u nás se žádnej brut naštěstí nekonal. Ted příjemě prší a lehce fouká.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Tož Ostrava, pánové až včil spadlo jen pár kapiček a už zase nic....a žádná hrůza se nekonala....takže si to na západě zase vyžrali a nám nic nenechali akortá přes den spadlo zase pár novopečených inženýrů a inženýrek a ty dělají vetší bordel v noci než samotná bouřka ..pěkný den...
edit: takže je 8:53 a obloha komplet zatažená a prší....takový zahradní deštík...takže žádná Čína
Upravil mencas dne 27.05.2009 08:56
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
9°polojasno a fouka ,silnice-sucha Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Dnes čistý únor..... Ráno v 7,30 v Prešově 6C, 8,30h - Stará Lubovňa 5C,11.00 Krakow 7C déšt, 12.00- Osvětim 8C déšť a silný nárazový vítr. Na dálnici na Wroclaw, i přes oblečení na eskymáky, při 130km/h silný pocit chladu a nekontrolovatelný třes celého těla. Čerstvě zakoupený Hotdog na pumpě mi upadl hned z třesoucí modrý ruky , ale i přes to jsem si dokázal pocintat regenku hořčicí, z prázdnýho ubrousku.. atd... Sodoma Gomora Velebnosti, koncem května toto .....
Upravil W dne 29.05.2009 19:35