Nosim velky penize v penezence a mensi, operativni jen tak v kapse. Byl jsem dneska odpoledne a vecer asi v sesti kramech a v poslednim, kdyz ty maly bankovky dosly, jsem zjistil, ze nemam penezenku.... Tj. Pomerne slusna hotovost, vsechny karty, vsechny doklady, technicaky, atd, atd. Nakup jsem tam nechal a zacal vsechno objizdet. Hodinova zabava a... hovnajs... Nakonec jsem to jel zkusit do hospody, kde jsem byl na obede a byla pod stolem!
Ufff...
Ted uz sedim doma a otevrel jsem si slivovicku. Zena nemuze, tak si kdyztak nekdo dejte se mnou, at nechlastam sam
Maiali nel Fango!
Diky kluci!
Asi jsem klikoprd, uz se mi to pred lety stalo... Nasel jsem svoji opet plnou penezenku po cely noci uprostred krizovatky asi v 7 rano... Tenkrat jsme stehovali.
Pak jsem jeste takhle zapomel a nasel i nekolik mobilu a dalsich veci.
Tak nazdravi!
Maiali nel Fango!
Morabo tak to se mě stalo taky,ale dvakrát,jednou mi jí šlohli na stavbě.Tak sem si pořídil takovou příruční taštičku,jako že je větší,a budu si jí víc hlídat.Jenže za nějakej čas mi vadilo jak je velká,až se stalo že sem si ji odložil mezi stěrač a přední sklo auta,protože sem měl samozřejmě plný ruce žrádla.Nastoupil odjel,za hodinu jakože sem si chtěl něco koupit,a ejhle doklady v řiti.Tak zase na fízlárnu,a při představě vyřizování všech těch papírů mě zase vomejvali.No naštěstí se našla,vod tý doby ji nosim na krku.
morabo napsal:
Nosim velky penize v penezence a mensi, operativni jen tak v kapse. Byl jsem dneska odpoledne a vecer asi v sesti kramech a v poslednim, kdyz ty maly bankovky dosly, jsem zjistil, ze nemam penezenku.... Tj. Pomerne slusna hotovost, vsechny karty, vsechny doklady, technicaky, atd, atd. Nakup jsem tam nechal a zacal vsechno objizdet. Hodinova zabava a... hovnajs... Nakonec jsem to jel zkusit do hospody, kde jsem byl na obede a byla pod stolem!
Ufff...
Ted uz sedim doma a otevrel jsem si slivovicku. Zena nemuze, tak si kdyztak nekdo dejte se mnou, at nechlastam sam
Z prdeleklika.Ty doklady je snad větší pakárna než prachy.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Z rodinných důvodů nejedu na výstavu do Brna. Jestli někdo máte cestu přes Trutnov a teprve se tam chystáte, mam dva lupeny... Kdyžtak PM ať se to tu neztratí
Chimera napsal:
Z rodinných důvodů nejedu na výstavu do Brna. Jestli někdo máte cestu přes Trutnov a teprve se tam chystáte, mam dva lupeny... Kdyžtak PM ať se to tu neztratí
Asi rodíš.Jaký rodinný důvody.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kašáku...když jsme tohle viděli na výstavě v Brně,tak jsme se tlemili jak blbý...(panu majiteli se moc náš smích nelíbil )....takže námět pro tebe na motůrek na otáčení pašíka....
to je na pí.. fotka,když tam není vidět to,k čemu to slouží woe
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA