brozkin napsal:
To je jasný, akorát to vypadá že vyjedeme tak asi v 16.00 a nepůjde nám to asi moc rychle jelikož jedou také mlaďoši.
Tak chlapi vypadá to se mnou bledě , vlezl na mě nějakej hnusnej moribundus mám ho už týden, nemůžu se toho zbavit a vypada to kolem a kolem, že mám z toho fuj tajblu zápal plic . Dneska jsem byl na Rentgenu a pohotovosti a jestli se to zítra potvrdí je pro mě Jarní Radarka letos out. Každopádně mám dost silný antibiotika tak nevím nevím
Tak kluci bohužel , zdraví ma přednost před zábavou . Mám to černý na bílém . Sere mě to fest, protože ma byt hezky, ale nedá se nic dělat . Užijte si to.
Upravil fero dne 07.04.2015 17:13
Chlapi, jsem jihočech a chci se spojit Jen tak jsem prolétl toto vlákno a vypadá to že bylo nějaké setkání přímo v mém Táboře ! ! ! Málo jsem četl a nechal si to utéct, teď jsem si ale všiml plánované "radarky" a vypadá to že na ní pojedete hromadně? Kolik vás je, kdy pojedete a můžu se přidat? Registrovaný v enduro škole nejsem takže jedu jen tak na čumendu - asi jako více lidí.
chci tento rok vyrazit na nějaký pěkný třebadvoutýdenní GS výlet ale bohužel všichni kamarádi se buď ženěj, roděj, makaj, staví nebo jawí. Nezbývá než vyjet na rande na slepo.
Díky za info, Mira.
zítra to budeme domlouvat,tak napíšu,zatím to vypadá odjezd okolo 12. ze Sobíku a oběd v Kunžaku,budeme čekat na jednoho opozdilce,a cca v půl 3. frčíme na základnu,
Upravil rick dne 08.04.2015 23:10
oranžová dvanáctka
Jo,my jedem koncem června Albošku a na Korfu,ty si ale nechtěl.?
Jinak Radarka se povedla,počasí luxus,novej mladej se taky ukázal v dobrým světle,akorát Oťas - klasika oranžová dvanáctka
rick napsal:
Jo,my jedem koncem června Albošku a na Korfu,ty si ale nechtěl.?
Jinak Radarka se povedla,počasí luxus,novej mladej se taky ukázal v dobrým světle,akorát Oťas - klasika
Kolik my ?? a na jak dlouho ?? To Korfu by mě lákalo.... vůbec celý Řecko a řecké ostrovy