navštívili jsme s přítelkyní Bohumila... v nemocnici na nás byli moc hodní a tak jsme kamarádovi předali model motorky a připojili vzkaz že je od kamarádů z BMW GS a že ho všichni pozdravujete. Nebudu se rozepisovat o tom jak to s ním vypadá a jak jsem to všechno tam viděl.. Z modelu měl evidentně radost, nemohl z něho sundat oči a tak jsem mu popsal že je to kus poctivé práce ze železa a není to jak ta moje "plastomrdka" z které si dělá vždycky srandu když k němu přijedu Motorku jsem mu dal na stolek tak aby na ni dobře viděl, teď už tam stojí společně vedle modelu 12GSA. Evidentně měl větší radost než ze mě, z mojí Peťky protože ji držel za ruce a usmíval se. Při odchodu se nám snažil říct AHOJ a šlo to moc dobře poznat Je to furt náš Bohumil
Upravil Milan V dne 15.10.2013 14:41
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
navštívili jsme s přítelkyní Bohumila... v nemocnici na nás byli moc hodní a tak jsme kamarádovi předali model motorky a připojili vzkaz že je od kamarádů z BMW GS a že ho všichni pozdravujete. Nebudu se rozepisovat o tom jak to s ním vypadá a jak jsem to všechno tam viděl.. Z modelu měl evidentně radost, nemohl z něho sundat oči a tak jsem mu popsal že je to kus poctivé práce ze železa a není to jak ta moje "plastomrdka" z které si dělá vždycky srandu když k němu přijedu Motorku jsem mu dal na stolek tak aby na ni dobře viděl, teď už tam stojí společně vedle modelu 12GSA. Evidentně měl větší radost než ze mě, z mojí Peťky protože ji držel za ruce a usmíval se. Při odchodu se nám snažil říct AHOJ a šlo to moc dobře poznat Je to furt náš Bohumil
Paráda Držíme pěsti Bohušu. A příště víc pěkných ženských sebou. To pomáhá
I pád na hubu je pohyb kupředu
Ahoj. Mám tu juniora a máme problém.....Přišla složena na nedoplatek plynu 9876,- peněz , do 29.10 musí být platba na účtu , jinak dojde k odpojení. Je to upomínka z doby kdy byl ještě Bohoušek doma , leč asi nečekal že se nevrátí za 14 dní domů....Z předaných peněz zůstává cca 3000,- , to bude použito na inkaso a platby na konci měsíce n akteré budeme opět žádat. Takže Vevisi prosíme , šíslo účtu máš , nebo ti můžu poslat přímo z faktury , aby to nešlo přes koleno... Pak mi brnkni. Dík. Milda
Mildo, připomínám se s tím Bohouškovo rodným číslem, abychom mohli zkusit proklepnout pojistky (moto, auto), aby tam nedošlo k nějakému nedoplatku nebo ukončení pojistky pro neplacení. Pošli PMkou nebo SMS buď mě nebo přímo Hugitce - čísla máme v profilech.
Bohumildobře reaguje na vše co se týká BMWtakže model ho určitě mooc potěšil a tak to má být!!!doufám,že mladej vše zmákne a nebude nikde žádnej pjobléms placením!
To je moc dobře že jsi mu dovezl ten model a hlavně že z něj měl radost. Už aby tu byl zase s náma ten náš Bohumil
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Darce: Daněk Oldřich.Poslal jsem penize na nedoplatek za plyn.
Upravil vevis dne 24.10.2013 15:57
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak jsem se byl dneska kouknout za pacientem . Starají se tam o něj hezky, pěkně srůstá. Vytáhli mu už nějaké ty hadičky, ale ještě pořád nemluví, i když tu hadici z vysavače, kterou byl zaintubován mu už vytáhli taky - ale ještě pořád má místo ní takovou tenkou na "dokrmování" kyslíkem, tak ještě nějakou chvíli mluvit nebude.
Od všech jsem ho pozdravoval, vypadal spokojeně - posrkával si z kelímku hadičkou vodu a vypadal v rámci možností v pohodě. Zásadní novinka je ta, že už ho dnes ráno předali z té "hodně hlídané" JIPky na normální chirurgické oddělení - sice je tam zase na JIPce, ale už na takové té "normální" .
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...