prezi:máš rechtnikdy sem žádnou motorku nezazimovával,naco taky,než to startovat v garáži,radši sem vyjel ven na krátké kolečko,když byli silnice suché,to co bylo v příkopách mě nezajímalo,se zimníma doplňkama se stovečka dá udělatono ostatně dnes eksistují různé oleje ve spreji,které já používám,v létě tě chrání před nezodpovědnýma muchama,v zimě před solízkrátka jezdím když jen trochu jde a zatím sem neměl problémy s nějakou oxidací hliníku,jaký si to uděláš,takový to mášdáš mašině a mašina dá tobě
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Taky jsem dnes vyjel, okolo suchdola a oder + takový kraťoučký offroudík..... potkal jsem jednoho čoupristu only. Vyjeli jste ještě kerysik ? ? ?
Upravil svaca04 dne 21.10.2009 18:32
Začínáte mě nahlodávat.
Vloni jsem jel koncem listopadu po prosolené cestě z Prostějova a mašina byla nasolená jako slaneček. Čištění bylo strašné.
No uvidím jak letos, značku a pojistku mám celý rok, takže stačí se hecnout a můžu vyrazit.
Třeba dneska to vypadalo báječně, jenže samá práce a práce a domů jsem dorazil až za tmy. Cestou jsem potkal v protisměru jedno GS na čtyřproudovce NJ-Příbor a jen smutně záviděl.
Pája
Dnes mně mrzí že jsem neměl foťák,hledali jsme cestu a ta nás zavedla do lesa no v tom blatě to bylo maso ale zvládlo se to v poho Budu to tam muset jet nafotit
Ahoj! Rád bych se přidal taky. Nejlépe v sobotu. Jsem pro Libavu.
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Kdyby to bylo v Sobotu tak by to bylo supr, ale doufám že mě nepotaháte těžky offroudem, bo moje gumy to maji za sebou už, sic jsou objednané nové ale ty asi do soboty nepřidou